Sarajevo palo na 1,4
Željo na 1,15
Biće svašta
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Gdje gledas?Virtu4l je napisao/la:Vitez - Velež 1,14
Sarajevo palo na 1,4
Željo na 1,15
Biće svašta
Uvijek si bio pametan!!!Evolution87 je napisao/la:Ja sam jutros zategao x2 na velez
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sudi Admir Šehović, ukopao nas je nekoliko puta i nesumnjam da će i danas ako bude potrebno!Evolution87 je napisao/la:Ja sam jutros zategao x2 na velez
Kakvu ste krađu doživili na posljednjem domaćem susretu? Ruka Kokota jel'anel81m je napisao/la:poslije sudijskih krađa u zadnja dva domaća susreta.
Ako si bio na utakmici znaš, ali si vjerovatno pratio na netu.Virtu4l je napisao/la:Kakvu ste krađu doživili na posljednjem domaćem susretu? Ruka Kokota jel'anel81m je napisao/la:poslije sudijskih krađa u zadnja dva domaća susreta.
uvijek cete ostati jedan mali simpatićni prigradski klub kuknjava kuknjavaanel81m je napisao/la:Sudi Admir Šehović, ukopao nas je nekoliko puta i nesumnjam da će i danas ako bude potrebno!Evolution87 je napisao/la:Ja sam jutros zategao x2 na velez
On je jedan od sudija koji se šalju kad treba obavljati prljave zadatke.Velež danas nema šanse, fali nam 6 igrača a i moral je nikakav poslije sudijskih krađa u zadnja dva domaća susreta.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.