Umjesto sutra, samo veceras
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ma priprema se za odlazak Teveza 2016. Bolje godinu prerano nego godinu prekasno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam što će vam obojica, jednog od njih razumijem, ali obojicu ne, jer je to 50-60 mil za napadače samo, a imate i drugih pozicija za popuniti.
Meša Baždarević kaže da smo bezobrazni i zbog toga ćemo proći.ramiral je napisao/la:I ja sam brate nervozan k'o cuko...
Nisam zaspao do pola tri, dijete nešto bolesno pa plač, ovo-ono, na poslu cijeli dan neke bezze za.j.eb.ancije... a kad god uhvatim vremena bacim oko na komp, ima li šta novo za tekmu... ko je šta rekao, izjavio... i kako ćemo proći?

Bitno je sta Pape kazeIlCapitano je napisao/la:Meša Baždarević kaže da smo bezobrazni i zbog toga ćemo proći.ramiral je napisao/la:I ja sam brate nervozan k'o cuko...
Nisam zaspao do pola tri, dijete nešto bolesno pa plač, ovo-ono, na poslu cijeli dan neke bezze za.j.eb.ancije... a kad god uhvatim vremena bacim oko na komp, ima li šta novo za tekmu... ko je šta rekao, izjavio... i kako ćemo proći?Ćiro kaže da ispadamo, Ale kaže da nas čeka u Berlinu.
Navijači Reala potcjenjuju, "gdje ćeš ispasti od ekipe kojoj je Tevez najbolji igrač" i sl...
[img]http://pbs.twimg.com/media/CE4n7m_WYAA57bb.jpg[/img]
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7YCT4gghfAI[/youtube]
bazinga bitchrivaldo10 je napisao/la:prolazite sigurnou RM-u je nikakva atmosfera, a bez toga nema ni rezultata
Petr Cech @PetrCech 6h6 hours ago
Let the best team win but I would love to see "the maestro" with the cup in his hands ... @gianluigibuffon
Romariooo je napisao/la:real ima bolji tim, juventus bolji rezultat i bolje ratnike
To je to.. Zbog toga i jesam optimističan, i zbog takvog pristupa se radujem ovakvim mečevima.drugi razlog za prednost juventusu je kompaktnija momcad, cini mi se da su motivisaniji od realovih, nekako su slozniji, ginu jedan za drugoga, dok u realu ima odredjene kurcobolje kod pojedinih igraca, osim toga realu fali mozak modric, dok se juventusu vratio najjaci igrac pogba, tako da tu voda ide na mlin juventusa
Da, toga se najviše bojim.. Nadam se fer i korektnom suđenju.. Samo da penaldo ne počne mahat' rukama ko neka uvrijeđena pickica nakon svakog kontakta, pogotov kako se utakmica bude bližila kraju..sve zavisi po meni u od dva faktora, prvi je kao uvijek u ovakvim izjednacenim utakmicama sreca, kako ce krenuti utakmica, hoce li neko iz prvog napada dati gol, hoce li sudija pogrijesiti u neciju koristi, hoce li uci neka frljoka i sl
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.