sta je s kapizdzicem?Cartman je napisao/la:Pazite Emana Markovica iz Norveske. Brat Omara sto igra za mladu nasu. Mozda konacno i mi dobijemo A-reprezentativca.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
sta je s kapizdzicem?Cartman je napisao/la:Pazite Emana Markovica iz Norveske. Brat Omara sto igra za mladu nasu. Mozda konacno i mi dobijemo A-reprezentativca.
Momcina je u boljoj formi od svih nasih napadaca ako cemo realno.STEVIE je napisao/la:sta je s kapizdzicem?Cartman je napisao/la:Pazite Emana Markovica iz Norveske. Brat Omara sto igra za mladu nasu. Mozda konacno i mi dobijemo A-reprezentativca.
Prezime mu vuce na Bilecu.Cartman je napisao/la:Momcina je u boljoj formi od svih nasih napadaca ako cemo realno.STEVIE je napisao/la:sta je s kapizdzicem?Cartman je napisao/la:Pazite Emana Markovica iz Norveske. Brat Omara sto igra za mladu nasu. Mozda konacno i mi dobijemo A-reprezentativca.Ali on je Danac.
Za Hrvatsku igraju Nevistić, Soldo, Brekalo, Lovren (mlađi brat Dejana Lovrena), Čabraja, Dino Halilović, Markota, Mrkonjić, Rašić. Mislim da su i Majić, Kulenović, Jurić i Grubišić iz BiH.SjeverniVjetar je napisao/la:Na EP U17, za Austriju standardno nastupaju dvojica nasih, napadac Arnel Jakupovic i def vezni Anes Omerovic.
Jakupovic igra za Austria Wien U18, 16 tekmi 16 golova, Omerovic ta Aston Villu U18.
http://www.uefa.com/under19/season=2015 ... index.htmlzizu1991 je napisao/la:Može li još jednom neko izbaciti raspored i satnicu U-19 EQ što se održava u Hercegovini?
Mihojevic i Memija su kartonirani, nece igrati sutra?ZZtop10 je napisao/la:
ova ekipa je stvarno jaka i puna potencijala. Ja sam uvjeren da ce izboriti plasman na EP
Ako mislis na mec sa ceskom, nije ulaziobaglama je napisao/la:jel igrao Burnic jucer?smetnuh prenos
Nop. Halilovic i Orsolic (Jurilj) ce ih zamijeniti. Nadam se dostojno. Pogotovo Memija ce nam faliti i njegovi ofanzivni napadi a la Dani Alves. Gol protiv Amerike je cista desetka.Batko je napisao/la:Mihojevic i Memija su kartonirani, nece igrati sutra?ZZtop10 je napisao/la:
ova ekipa je stvarno jaka i puna potencijala. Ja sam uvjeren da ce izboriti plasman na EP
U17, U17 & U21Pauleta je napisao/la:Zašto nema Jovića, Gavrića i Jelisića?
Strašna ekipa naših susjeda. Moramo znati da gro selekcije daje ekipa Dinama, i mi se poslije pitamo kako to da su oni uvijek ispred nas, naročito kada su mlađe selekcije u pitanju.Pauleta je napisao/la:Za Hrvatsku igraju Nevistić, Soldo, Brekalo, Lovren (mlađi brat Dejana Lovrena), Čabraja, Dino Halilović, Markota, Mrkonjić, Rašić. Mislim da su i Majić, Kulenović, Jurić i Grubišić iz BiH.SjeverniVjetar je napisao/la:Na EP U17, za Austriju standardno nastupaju dvojica nasih, napadac Arnel Jakupovic i def vezni Anes Omerovic.
Jakupovic igra za Austria Wien U18, 16 tekmi 16 golova, Omerovic ta Aston Villu U18.