Bolje im je večeras da ispadnu, realno.SiamoNoi je napisao/la:Pa to da Juventus prolazi se znalo jos prije prve utakmice.Sve drugo večeras bi bilo iznenađenje.Suđen im je rekordan 6.poraz u finalu.
Izbori
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svaka ekipa želi finale igrat ma šta god ih tamo čekalo.
Sretno juve vcrs.
Sretno juve vcrs.
Roma non si tifa, si ama!
FaraonTM je napisao/la:Bolje im je večeras da ispadnu, realno.SiamoNoi je napisao/la:Pa to da Juventus prolazi se znalo jos prije prve utakmice.Sve drugo večeras bi bilo iznenađenje.Suđen im je rekordan 6.poraz u finalu.
Izbori
veceras pravi klasik lige prvaka i napeta utakmica za razliku od one sinoc, mnogi ce reci svasta, po meni je sve tu bara bara, u kilu graha je prolaz i reala i juventusa, real ima bolji tim, juventus bolji rezultat i bolje ratnike, real ima domaci teren, juve ima prednost ako postigne jedan gol jer s drugim real vec mora postici 4 komada, i tako, kako god okrenes, sanse su tu negdje
ako bi se bas moralo birati ko je favorit, po meni je to juventus, iz nekoliko razloga, prvo to sto imaju vec prednost neku koja im daje mogucnost da igraju defanzivno i na kontru, kad mogu tako igrati onda su najopasniji, a takva igra opet najvise ne godi realu, kad se protivnik zna braniti i sloziti kontru, tu je real najtanji, no u slucaju da real postigne neki rani gol onda se sve mijenja i kad juve mora napasti, a real ceka kontru, onda je tu real najjaci, tako da mislim ako juve izdrzi prvih pola sata bez primljenog gola, vrlo vjerovatno idu dalje
drugi razlog za prednost juventusu je kompaktnija momcad, cini mi se da su motivisaniji od realovih, nekako su slozniji, ginu jedan za drugoga, dok u realu ima odredjene kurcobolje kod pojedinih igraca, osim toga realu fali mozak modric, dok se juventusu vratio najjaci igrac pogba, tako da tu voda ide na mlin juventusa
sve zavisi po meni u od dva faktora, prvi je kao uvijek u ovakvim izjednacenim utakmicama sreca, kako ce krenuti utakmica, hoce li neko iz prvog napada dati gol, hoce li sudija pogrijesiti u neciju koristi, hoce li uci neka frljoka i sl, a drugi faktor je postavka igre allegrija, da li ce ici s hard core odbranom i bunkerom, ili ce pravilno postupiti kao i u prvoj utamicu i postaviti ekipu defanzivno ali ne toliko da se ne pokusava napasti i da se ne koriste kontre. ja vjerujem da ce allegri to dobro postaviti, dobar je trener, dobar takticar, ne vjerujem da ce napraviti gresku, prepasti se reala i potpuno se zatvoriti onako kao recimo atletico madrid, vjerujem da ce allegri postaviti utakmicu isto kao u torinu prosle hefte, za nijansu mozda samo defanzivnije, vjerujem da ce juventus traziti i gol da postigne i da se nece uzdati u 0 0 jer to bi bilo kobno
ako bi se bas moralo birati ko je favorit, po meni je to juventus, iz nekoliko razloga, prvo to sto imaju vec prednost neku koja im daje mogucnost da igraju defanzivno i na kontru, kad mogu tako igrati onda su najopasniji, a takva igra opet najvise ne godi realu, kad se protivnik zna braniti i sloziti kontru, tu je real najtanji, no u slucaju da real postigne neki rani gol onda se sve mijenja i kad juve mora napasti, a real ceka kontru, onda je tu real najjaci, tako da mislim ako juve izdrzi prvih pola sata bez primljenog gola, vrlo vjerovatno idu dalje
drugi razlog za prednost juventusu je kompaktnija momcad, cini mi se da su motivisaniji od realovih, nekako su slozniji, ginu jedan za drugoga, dok u realu ima odredjene kurcobolje kod pojedinih igraca, osim toga realu fali mozak modric, dok se juventusu vratio najjaci igrac pogba, tako da tu voda ide na mlin juventusa
sve zavisi po meni u od dva faktora, prvi je kao uvijek u ovakvim izjednacenim utakmicama sreca, kako ce krenuti utakmica, hoce li neko iz prvog napada dati gol, hoce li sudija pogrijesiti u neciju koristi, hoce li uci neka frljoka i sl, a drugi faktor je postavka igre allegrija, da li ce ici s hard core odbranom i bunkerom, ili ce pravilno postupiti kao i u prvoj utamicu i postaviti ekipu defanzivno ali ne toliko da se ne pokusava napasti i da se ne koriste kontre. ja vjerujem da ce allegri to dobro postaviti, dobar je trener, dobar takticar, ne vjerujem da ce napraviti gresku, prepasti se reala i potpuno se zatvoriti onako kao recimo atletico madrid, vjerujem da ce allegri postaviti utakmicu isto kao u torinu prosle hefte, za nijansu mozda samo defanzivnije, vjerujem da ce juventus traziti i gol da postigne i da se nece uzdati u 0 0 jer to bi bilo kobno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Gotovo sam siguran da bi to slucaj bio da je Conte na klupi medutim Allegri je daleko takticki obrazovaniji trener od njega tako ocekujem isto sto i u TorinuRomariooo je napisao/la: vjerujem da ce allegri postaviti utakmicu isto kao u torinu prosle hefte, za nijansu mozda samo defanzivnije, vjerujem da ce juventus traziti i gol da postigne i da se nece uzdati u 0 0 jer to bi bilo kobno
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VelaHavle je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Bolje im je večeras da ispadnu, realno.SiamoNoi je napisao/la:Pa to da Juventus prolazi se znalo jos prije prve utakmice.Sve drugo večeras bi bilo iznenađenje.Suđen im je rekordan 6.poraz u finalu.
Izbori
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Bravo. Evo penal za Inter !FaraonTM je napisao/la:Bolje im je večeras da ispadnu, realno.SiamoNoi je napisao/la:Pa to da Juventus prolazi se znalo jos prije prve utakmice.Sve drugo večeras bi bilo iznenađenje.Suđen im je rekordan 6.poraz u finalu.
Izbori
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne vrijeđajHeavensWonder je napisao/la:Bravo. Evo penal za Inter !FaraonTM je napisao/la:Bolje im je večeras da ispadnu, realno.SiamoNoi je napisao/la:Pa to da Juventus prolazi se znalo jos prije prve utakmice.Sve drugo večeras bi bilo iznenađenje.Suđen im je rekordan 6.poraz u finalu.
Izbori
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mučki provokatore !
FORZA JUVE !
Ma Rona i Hamez večeras, da se možete fokusirati na finale Coppa Italie

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma kakvo finale Coppa Italie, pa ne igramo s nekom ozbiljnom ekipom pa da nam treba priprema. Otpuhati ćemo ih ko Morata Real 
Forza Juve!
Scudetto, Coppa i Champions we are stil IN
..zato klepcite

Scudetto, Coppa i Champions we are stil IN
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
dijete drago, idi popij mlijekoHeavensWonder je napisao/la:Ma kakvo finale Coppa Italie, pa ne igramo s nekom ozbiljnom ekipom pa da nam treba priprema. Otpuhati ćemo ih ko Morata Real
- HeavensWonder
- Kontakt:
Nemoj reći da te nisam upozorio 
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
covjece koja je mene trema tresla citavu utakmicu, mogu misliti kako je juventinima bilo
uzivajte
covjece koja je mene trema tresla citavu utakmicu, mogu misliti kako je juventinima bilo
uzivajte
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
FaraonTM je napisao/la:Hoće hoće, Morata zabija za put u Berlin![]()
Chini yebote dobit će na kraju Zlatnu loptu koliko ga hejtamo
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Posebni pozdravi

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sissoko je napisao/la:Posebni pozdravi![]()
Kad' se samo sjetim jedno 90% forumaša i izjava da je Morata panj. Tu ne mislim na Chinia koji trolla, već čak i Madriđana koji su to ovdje pisali.
Stid me u njihovo ime.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 maj 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
treba napravit' drvenu loptu i dodijelit' mu je .. bez odstupanja, ako me razumiješFaraonTM je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Hoće hoće, Morata zabija za put u Berlin![]()
![]()
Chini yebote dobit će na kraju Zlatnu loptu koliko ga hejtamo
- HeavensWonder
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.