Ne umije to Mister igrati, zna se brate da to ide 4-3-1-2VelaHavle je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
4-4-2

Al' svejedno vam je večeras deranje druže, Rona i Hamez

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne umije to Mister igrati, zna se brate da to ide 4-3-1-2VelaHavle je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
4-4-2
Molim te lijepo, imamo 59 trofeja. Jos malo i idemo na stepenicu broj 2 iza Reala.MisterGuardiola je napisao/la:[img]http://is.gd/pG08WM[/img]
Ova slika Nije tacna,uracunaj ovi Realovi 4 titule,jbt vazda na svoj mlin okrecuMisterGuardiola je napisao/la:
Ovo me podsjeti na anegdotu iz jedne knjige koju sam nedavno citao, ka'e: "Gospodin Smith ne samo da ne vjeruje u duhove, on ih se cak ni ne boji". E da tebi odgovorim, napravit cu malu inverziju i reci: naravno da nisam sujevjeran, ali ipak vjerujem u to da se Liga prvaka ne moze obranit.Donnie Darko je napisao/la:Da li ljudi stvarno vjeruju u ovo? Pitam jer imam jednog jarana koji je sujevjeran i fakat vjeruje, ali nije normalan tako da ga ne brojim.
Pa to ti ka'em. Kad vidim kakvim igracima raspolaze Juventus, da se ne zove tako kako se zove, ne bi postojao u meni ni promil sumnje u prolazak, ovako ipak postoji mali promilcic.jasko_juve je napisao/la:Kad citam ove postove navijaca Reala covjek bi pomislio da veceras igraju protiv Cordobe. Ljudi polufinale lige prvaka i vi pricate kako ce neko nekog rasut vam tam.
Ne znam šta ovo znači, ali znam da je u onim bitnim trofejima Real Madrid svjetlosnu godinu ispred Barcelone. Pod bitnim trofejima smatram domaće prvenstvo i ligu prvaka.MisterGuardiola je napisao/la:
Nije prije sedam dana nego par mjeseci. Desava se. Jednom. Ali ne moze dva puta.jasko_juve je napisao/la:Ta ista "Cordoba" dobi Reala prije 7 dana.
Pokusao da ispadne pametan i sukne ga,al jbg zaboravio da je Real uzeo 4 titule promaklo muVirtu4l je napisao/la:Ne znam šta ovo znači, ali znam da je u onim bitnim trofejima Real Madrid svjetlosnu godinu ispred Barcelone. Pod bitnim trofejima smatram domaće prvenstvo i ligu prvaka.MisterGuardiola je napisao/la:
Nema ko da me proguramessilla je napisao/la:Au koliko strucnjaka ovdje dan te ne yebo.![]()
Ja ne znam sta koji **** onda palamudite po forumu. Lagano u trenerski posao i vasi su milioni.
To ti je ono kad nazor hoćeš da budeš negdje gdje ti nije mjesto.emir18 je napisao/la:Pokusao da ispadne pametan i sukne ga,al jbg zaboravio da je Real uzeo 4 titule promaklo mu
Broje kup Katalonije, a slika je 3 godine stara.MisterGuardiola je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.