AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 12 maj 2015, 18:32

E Nocerino :lol:

Doveli ga za čini mi se pola miliona iz Palerma, frajer dao 10 golova u ligi lafo najisplativiji potez kluba. Ibra otišao, samo redom krenuše ispuhivati Nocerino, Boa... :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 12 maj 2015, 19:17

Claus je napisao/la:
Champion1 je napisao/la:Ko od vas vjeruje da ce se ova prodaja izjaloviti? :D
Čim nema ništa konkretno (a nema, barem ne crno na bijelo), meni tu nešto opasno smrdi. Ne bih se iznenadio ni sekunde da od prodaje ne bude ništa i da senilni starac nastavi uništavati svoju voljenu igračku i dalje.
Istina je da ništa još nije potpisano,odnosno barem javnost nije obavještena o tome.Ali, nikad,ali baš nikad nije stizalo ovoliko informcija o prodaji dionica Milana,kao što je to slučaj u posljednjih 15-20 dana.Čisto sumnjam da je pedofil toliko moćan da kontroliše sve medije u Italiji i van nje, pa da sve ovo okarakterišemo kao jeftini predizborni trik.Odnosno da je uspio iscenirati dolazak Mr.Bee-a u Milano.To je previše čak i za njegov luđački um.Nešto se dešava i to je sasvim jasno,jer o tome su pisali i pišu i provjereni mediji i insajderi.Ali u svakom slučaju podjeljeni su u dvije grupe haman,jedni tvrde da je to već sve dogovoreno i da se čeka samo službena objava.A druga strana je ipak nešto opreznija i oni su mišljenja da Berlusconi nije još odlučio kome bi prepustio Milan.

Ono što je definitivno predizborna priča,su izjave o velikoj ljubavi prema Milanu, i da on ne može tek tako nekome prepustiti klub.Kao prodajom jednog dijela kluba on prodaje i dio svog srca. :lol: Tolika ljubav a već 5 godina ozbiljne pare nije uložio.Zaista taj čovjek mi se ogadio kao rijetko ko,jer ponaša se kao da ne zna u čemu je problem.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 12 maj 2015, 20:34

slika :lol:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 maj 2015, 21:38

Nebitno kome cega prodati bitno je da buduci (su)vlasnik spreman da uzlaze u rekonstrukciju tima...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 maj 2015, 23:31

De Sciglio has sprained his right ankle in today's training. He'll undergo more examinations tomorrow to know the extent of his injury [Sky]. :facepalm: Pa od cega su ovi nasi igraci :crazy:

A ni ja ne vjerujem u prodaju dok ne vidim official :)
Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 12 maj 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 maj 2015, 23:36

Ljudi majke vam ne slutite, budimo pozitivni. Prodaja se odradi do juna, dovodi se Emeri i počinje kupovina igrača op op op :opaopa: :opaopa:

Šiljo se ponovo povrijedio, nevjerovatno :rol: joj bože opet će igrati onaj Boketi, pa kolika je ono kiksara bog te vidio :lol:

Mi se bezveze raspričali oko onog malog brazilca, a kako stvari stoje, neće ga ni uzeti uopšte :mrgreen: šalju nekog drugog malog, al' goni ti to u pm, daj nam pare i vozdra.
Još hoće prodati Nianga i dovesti Bertolaćija, ma neće da može. :yawn:

ma bezveze uopšte i pričam o ovim transferima, al' dosadno mi :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 02:59

rope11 je napisao/la:Ljudi majke vam ne slutite, budimo pozitivni. Prodaja se odradi do juna, dovodi se Emeri i počinje kupovina igrača op op op :opaopa: :opaopa:

Šiljo se ponovo povrijedio, nevjerovatno :rol: joj bože opet će igrati onaj Boketi, pa kolika je ono kiksara bog te vidio :lol:

Mi se bezveze raspričali oko onog malog brazilca, a kako stvari stoje, neće ga ni uzeti uopšte :mrgreen: šalju nekog drugog malog, al' goni ti to u pm, daj nam pare i vozdra.
Još hoće prodati Nianga i dovesti Bertolaćija, ma neće da može. :yawn:

ma bezveze uopšte i pričam o ovim transferima, al' dosadno mi :zzz:
Koliko moraš biti glup da i pomisliš ovo uraditi, yebo ih Bertolaći da ih yebo, da je valjao ne bi ga Roma prodavala isto vrijedi i za onog kloca Destra.

Još kad mi naumpadne da nam je Valdifiori rješenje problema u veznom redu dođe mi da sebi vene režem na šta smo spali :puke:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 maj 2015, 10:08

Ja koliko vidim puno se priča ali ništa nije konkretno. Berlu koketira sa kinezima čas je ovako drugi čas onako. Na kraju će biti ko da gledam neće ni prodati dionice i biti će ona slika na acmilan.com berlu drži čašu u ruci i natpis grazie presidente...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 13 maj 2015, 11:41

Ma treba ovaj kompletan doktorski tim otjerati. Nemoguće je da se tako često povređuju.
Allez

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 13:46

Kad spomenu staff kluba, gdje je onaj doktor za prekide što nam je iz Fiorentine došao? :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2015, 14:01

U ofsajdu :lol:
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 14:05

:rol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2015, 16:39

Što je najgore, čovjek je stvarno stručnjak u svom poslu koji je ostavio svoj trag gdje god je otišao, al' čak su i njega nekako uspjeli sjebati ovdje. Još smo ruku na srce nekako usavršili skok igru u odbrani, ali u napadu i one njihove legendarne kombinacije gdje sami sebe zajebu, ono je predobro... :rol:

A šta se ba ovo stvarno dešava, negdje čitam propali pregovori sa tajlanđaninom, pa se sad odjednom ovi kinezi ubacili u priču... koji im je ba ku.rac, nemojte me strašiti!!! :D

ma ja, hudnika saponaru hoće prodati, a boneri se produžuje ugovor :facepalm: nije da sad branim saponaru jer on zaista nije puno pokazao ovdje, ali kada uporediš minutažu koju imaju essien/muntari/bonera i ostali naspram mlađih, odgovor se sam nameće.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 16:47

rope11 je napisao/la:Što je najgore, čovjek je stvarno stručnjak u svom poslu koji je ostavio svoj trag gdje god je otišao, al' čak su i njega nekako uspjeli sjebati ovdje. Još smo ruku na srce nekako usavršili skok igru u odbrani, ali u napadu i one njihove legendarne kombinacije gdje sami sebe zajebu, ono je predobro... :rol:

A šta se ba ovo stvarno dešava, negdje čitam propali pregovori sa tajlanđaninom, pa se sad odjednom ovi kinezi ubacili u priču... koji im je ba ku.rac, nemojte me strašiti!!! :D

ma ja, hudnika saponaru hoće prodati, a boneri se produžuje ugovor :facepalm: nije da sad branim saponaru jer on zaista nije puno pokazao ovdje, ali kada uporediš minutažu koju imaju essien/muntari/bonera i ostali naspram mlađih, odgovor se sam nameće.
Ne vjeruj Presidenteu ni kad poklone nosi :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 13 maj 2015, 16:51

bolje nam je da pocnemo traziti igrace kojima istice ugovor na kraju sezone pa da vidimo ko bi nam mogao doci :D
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2015, 17:21

Ne želim i neću da mislim na to da bi se prodaja mogla izjaloviti. Znači, 100 miliona na ljeto i doviđenja, vidiš kako lijepo zvuči. :zviz: :zviz: :zviz:

ma da oni hoće emerija dovesti ja bih odmah rahat bio, za poslije ćemo lako :mrgreen:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 17:30

Obećanje ludom radovanje moj Rope :P :tralala:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2015, 17:59

Nece oni Saponaru prodat rope, samo Empoli koristi mogućnost koju su im nasi dali prilikom posudbe. Naši se sad ništa ne pitaju
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2015, 19:13

E yebo ga ti muxo, nije go.vno nego se pas posro :rol:

Pa to i ja kažem, ode Saponara ćao, a sad na koji način to je manje bitno. Nije da ću sad plakati radi njega jer ni nije bog zna šta pokazao (nije ni mogao doduše, ali uvijek kažem da postoji razlog zašto ga nijedan od tri trenera nije koristio), ali žalostan mi je tretman ovog kluba prema nekim igračima. Odnosno, netretman prema mlađima i povlašteni tretman prema najvećem smeću u klubu a la Bonera, Muntari i ostaloj ekipici.

Još ni manje ni više produžiše ugovor Boneri, pa halo ba :facepalm:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2015, 20:23

:D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []