FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 15:15

VB 1987 je napisao/la:Vidim da je i većina Željinih navijača shvatila gdje smo mi najtanji, a to je klupa, ali nije to klupa sa igračima, to je klupa na kojoj sjedi trener...
Mi smo tu najtanji i vrijeme je da čovjek ide, jer ako ostane sledeće sezone je gola borba za opstanak, možda nekom smiješno zvuči ali sada već treba razmišljati o sledećem takmičarskom ciklusu... ovaj je skoro završen...
U prvom dijelu se ne slazem, ali to znamo vec odavno. :mrgreen: Naravno, promjenu trenera cu podrzati ukoliko bude prilike da se dovede provjereno ime. I dalje stojim pri tvrdnji da je Uprava upropastila nase sanse za titulu. Da su na sastav iz jesenjeg dijela dodati Stevanovic i Vukelja mi bismo odavno osvojili titulu. Ali da su babi m.da! :mrgreen:

Sa tim da vec trebamo poceti da razmisljamo o narednom ciklusu se slazem, ali ja bih paznju vise usmjerio na igracki kadar a ne na trenera. Vidim da su u Slaviji nemiri i nasi iz Uprave bi ozbiljno trebali da razmisle o tome da ih ocerupamo! :mrgreen:
Pokusati dovesti Jovanovica i Kutaliju (otisao iz kluba), mozda i onog Bakovica. Ne moze se sa Grahovcem i ostalom djecurlijom u Evropu!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 apr 2010, 15:18

Ma treba ljudima cestitati na fer i sportskog igri a matematiku i racunice ko ce koliko bodova sovjiti i gdje ostaviti za kraj! Ima jos dosta da se igra, tako da je nezahvalno komentarisati koliko ko moze bodova osvojiti i gdje ko moze kiksati. Meni je drago da Zeljeznicar i Borac igraju na dva fronta, drago mi je prvenstveno zbog toga sto i Zeljo i Borac igraju odlican fudbal, a najvise mi je drago zbog dusmana koji su poslije jesenjeg dijela sezone otpisivali i Borac, a Zelju nisu ni spominjali u borbi za taj sami vrh dok su svoje timove svrstavali na te pozicije, a danas se bore za bodove na puno nacina samo na onom sportskom nikako... Pozdrav Lesinari... fina brojka na Grbavici, i ono sto sam ja cuo, bilo je nekih malih provokacija, ali nista spektakularno, mislim da je bilo korektno krenuvsi od sudjenja, igre na terenu i navijanja sa tribina... Ako grijesim neka me neko ispravi... ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 15:21

Pirke_TM87 je napisao/la:Ma treba ljudima cestitati na fer i sportskog igri a matematiku i racunice ko ce koliko bodova sovjiti i gdje ostaviti za kraj! Ima jos dosta da se igra, tako da je nezahvalno komentarisati koliko ko moze bodova osvojiti i gdje ko moze kiksati. Meni je drago da Zeljeznicar i Borac igraju na dva fronta, drago mi je prvenstveno zbog toga sto i Zeljo i Borac igraju odlican fudbal, a najvise mi je drago zbog dusmana koji su poslije jesenjeg dijela sezone otpisivali i Borac, a Zelju nisu ni spominjali u borbi za taj sami vrh dok su svoje timove svrstavali na te pozicije, a danas se bore za bodove na puno nacina samo na onom sportskom nikako... Pozdrav Lesinari... fina brojka na Grbavici, i ono sto sam ja cuo, bilo je nekih malih provokacija, ali nista spektakularno, mislim da je bilo korektno krenuvsi od sudjenja, igre na terenu i navijanja sa tribina... Ako grijesim neka me neko ispravi... ;)
Tacno je i ovo sto Pirke pise o otpisivanju.
Samo se sjetite prognoza raznih dusebriznika! Da opstanemo i super! E pa neka nam lijepo popuse!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 15:22

" " $ & сезоне(" је " остварен) а $ ' се ?, % ¥ & 1987 & за & $ сезоне & он остане. $ " " " ?!!!
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 15:22

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Vidim da je i većina Željinih navijača shvatila gdje smo mi najtanji, a to je klupa, ali nije to klupa sa igračima, to je klupa na kojoj sjedi trener...
Mi smo tu najtanji i vrijeme je da čovjek ide, jer ako ostane sledeće sezone je gola borba za opstanak, možda nekom smiješno zvuči ali sada već treba razmišljati o sledećem takmičarskom ciklusu... ovaj je skoro završen...
U prvom dijelu se ne slazem, ali to znamo vec odavno. :mrgreen: Naravno, promjenu trenera cu podrzati ukoliko bude prilike da se dovede provjereno ime. I dalje stojim pri tvrdnji da je Uprava upropastila nase sanse za titulu. Da su na sastav iz jesenjeg dijela dodati Stevanovic i Vukelja mi bismo odavno osvojili titulu. Ali da su babi m.da! :mrgreen:

Sa tim da vec trebamo poceti da razmisljamo o narednom ciklusu se slazem, ali ja bih paznju vise usmjerio na igracki kadar a ne na trenera. Vidim da su u Slaviji nemiri i nasi iz Uprave bi ozbiljno trebali da razmisle o tome da ih ocerupamo! :mrgreen:
Pokusati dovesti Jovanovica i Kutaliju (otisao iz kluba), mozda i onog Bakovica. Ne moze se sa Grahovcem i ostalom djecurlijom u Evropu!
Ma tačno je i to da igrački treba da se pojačamo, pogotovo što je sledeće sezone red na nas, takav je ciklus, ali mislim da mi sa ovim trenerom nemamo šta da tražimo, sezona je praktično završena, šta će biti do kraja više uopšte nije važno, izgleda da će ove sezone najveći dobitak biti rekonstrukcija stadiona...

Trener koji na jednu utakmicu izvede šest defanzivaca zaslužuje da trajno bude protjeran iz fudbala, pa nije igrao na Kamp Nou, alo brate... još je gore da je i sa tih šest uspio da zijani četiri gola...

Takve patente sam vidio samo još kod Santrača kada je Marku Overmarsu stavio dva policajca da ga čuvaju, ma to su ti neiživljeni stručnjaci... Odmah noga u dupe i nazad u Novi Sad
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 apr 2010, 15:25

VB 1987 je napisao/la:

Ma tačno je i to da igrački treba da se pojačamo, pogotovo što je sledeće sezone red na nas, takav je ciklus, ali mislim da mi sa ovim trenerom nemamo šta da tražimo, sezona je praktično završena, šta će biti do kraja više uopšte nije važno, izgleda da će ove sezone najveći dobitak biti rekonstrukcija stadiona...

Trener koji na jednu utakmicu izvede šest defanzivaca zaslužuje da trajno bude protjeran iz fudbala, pa nije igrao na Kamp Nou, alo brate... još je gore da je i sa tih šest uspio da zijani četiri gola...

Takve patente sam vidio samo još kod Santrača kada je Marku Overmarsu stavio dva policajca da ga čuvaju, ma to su ti neiživljeni stručnjaci... Odmah noga u dupe i nazad u Novi Sad
Ne znam kako mozete pisati da je sezona prakticno zavrsena, kada fakticki i za vas i za nas tek sada pocinje, ta glavna borba za trofeje i ono najvaznije evropska scena, cemu je tezio i Borac i Zeljeznicar na samom pocetku prvenstva. Oscijalcije u igri Borca su bile primjetne na pocetku proljetno dijela sto je bilo i razumno s obzirom da vam je cini mi se otisla okosnica prvog tima a to jeste oko 13 igraca a da su dosli neki novi, medjutim i oni sada nose taj teret na svojim ledjima takod a u tome ne vidim nista lose. ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 15:26

EastStand je napisao/la:" " $ & сезоне(" је " остварен) а $ ' се ?, % ¥ & 1987 & за & $ сезоне & он остане. $ " " " ?!!!
Za Susca, oni koji su ga gledali, govore da je dobar. Nisam ga gledao, ali trebalo bi ga probati protiv Rudara.
Milinovic ima dobre reflekse, ali svi smo svjesni da je linijas. Takodje, i dalje sam na stajalistu da odbrana snosi veliki dio odogvornosti za smijesne golove koje smo primili protiv Zrinjskog i Zelje.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 15:30

Vidi Pirke, tačno je da je otišlo nekoliko bitnih igrača ali je tačno da je i došlo dosta novih, evidentno je da je ekipa fizički nespremna, a i niste vi toliko dobri koliko smo mi loši...
Na ukupno pet gostovanja ove polusezone primili smo 11 golova računajući i kup, sa strane smo donijeli samo jedan bod, a relno je bilo da to bude najmanje tri boda, mi smo tu gdje jesmo samo zato što je situacija bila takva kakva jeste na kraju jesenjeg dijela, tj imali smo veliku zalihu bodova...

Najbolji primjer šta može da uradi loš trener ti je Široki Brijeg...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 15:33

EastStand je napisao/la:" " $ & сезоне(" је " остварен) а $ ' се ?, % ¥ & 1987 & за & $ сезоне & он остане. $ " " " ?!!!
Za Susca, oni koji su ga gledali, govore da je dobar. Nisam ga gledao, ali trebalo bi ga probati protiv Rudara.
Milinovic ima dobre reflekse, ali svi smo svjesni da je linijas. Takodje, i dalje sam na stajalistu da odbrana snosi veliki dio odogvornosti za smijesne golove koje smo primili protiv Zrinjskog i Zelje.
' " $ се готово " ? а ' $ ' је $ ? " $ " у ' $ првенства, $ је ?, " ? " " % ". $ нова " ја ?, е $ $ ? је " стварно " ? важан у тој $, ја ? $ $ " јесте, јер то је $ ? % % " $ ево & " 7 ? " петерца " " " ", то је $!!!

? је $ се " " ја ?, ? $ то " ". &, $ прве " се $ $ & $ не зна, то је та & " ?...
Zadnja izmjena: EastStand, dana/u 18 apr 2010, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 apr 2010, 15:33

Nase slabe tacke
1-trener
2-golman
3-vezni red
4-klupa

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 15:33

VB 1987 je napisao/la: Ma tačno je i to da igrački treba da se pojačamo, pogotovo što je sledeće sezone red na nas, takav je ciklus, ali mislim da mi sa ovim trenerom nemamo šta da tražimo, sezona je praktično završena, šta će biti do kraja više uopšte nije važno, izgleda da će ove sezone najveći dobitak biti rekonstrukcija stadiona...

Kao prvo. Nije bas da je zavrsen! Vjerujem da u Kupu imamo dobre sanse sa kompletnom ekipom.

Nema Stanceskog, nema Grahovca, Vukobratovic rovit...
Znaci, sve veznjaci! Sad ti meni napisi koga mi jos na klupi imamo! Imamo Stanica i onog Savica. Eto, to su nase alternative. Mi jednostavno nemamo klupu i tacka!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 15:34

Da stvar koju odavno hoću da napišem pa je uvijek nekako zaboravim, nikada, nikada i nikada se nije desilo, da treći (3) golman borca nije Borčevo dijete, ovo je presedan za koji ja ne mogu da vjerujem, sva tri golmana su plaćeni i dovedeni sa strane, to je zlo kojeg se treba odmah riješiti, a recimo da je Marčeta u BSK iako je za ovog Milinovića Bufon, ne zbog izgleda nego zbog golmanskih kvaliteta...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 15:36

VB 1987 je napisao/la: Ma tačno je i to da igrački treba da se pojačamo, pogotovo što je sledeće sezone red na nas, takav je ciklus, ali mislim da mi sa ovim trenerom nemamo šta da tražimo, sezona je praktično završena, šta će biti do kraja više uopšte nije važno, izgleda da će ove sezone najveći dobitak biti rekonstrukcija stadiona...

Kao prvo. Nije bas da je zavrsen! Vjerujem da u Kupu imamo dobre sanse sa kompletnom ekipom.

Znaci, sve veznjaci! Sad ti meni napisi koga mi jos na klupi imamo! Imamo Stanica i onog Savica. Eto, to su nase alternative. Mi jednostavno nemamo klupu i tacka!

sjećaš li se klupe iz jesenjeg dijela
"TREĆI PUT ČASTIMO"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 apr 2010, 15:37

cestitke borcu sto su se pokusali kolko tolko nadigravati a ne samo braniti...pobjedila je htjeli to ili ne priznat trenutno bolja ekipa medjutim utrka se nastaje bez obzira na sve...takodje fina brojka navijaca iz BL kolko sam ih mogao cuti fer navijanje ;) jedino mi je krivo sto nisu dosli na pocetak utakmice da vide i osjete tu atmosferu i uzivo da vide koreografiju. Uskoro do novog vidjenja u finalu kupa, pa nek bolji i sretniji osvoji
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 15:38

EastStand je napisao/la:
' " $ се готово " ? а ' $ ' је $ ? " $ " у ' $ првенства, $ је ?, " ? " " % ". $ нова " ја ?, е $ $ ? је " стварно " ? важан у тој $, ја ? $ $ " јесте, јер то је $ ? % % " $ ево & " 7 ? " петерца " " " ", то је $!!!

? је $ се " " ја ?, ? $ то " ". &, $ прве " се $ $ & $ не зна, то је та & " ?...
Tacno je da je odbrana jaca, ali je problem sto je vezni red unisten! I jos kada se neko iz takvog veznog reda povrijedi dolazi do havarije. Mi jednostavno nemamo zamjene.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 apr 2010, 15:42

Naša šansa za kup se ogleda jedino u tome da će se uprave ili već neko drugi dogovoriti da se titule podijele, to ti je jedino iskreno i realno, ovako mislim da nemamo nikakve šanse...ne zato što je željo dobar, nego zato što smo mi katastrofalno loši...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 18 apr 2010, 15:45

Dovesti Stepanovića za trenera i Avduku za golmana, za početak.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 15:45

VB 1987 je napisao/la:

sjećaš li se klupe iz jesenjeg dijela
I tad je bila nikakva, ali sad je problem sto smo mi krenuli u drugi dio sezone sa losijim veznim redom. Vecina vas tvrdi drugacije, ali moj stav je da se vezni red sa Vranjom koji trci za dvojicu i ovo sad ne moze porediti. Tu je i povrijedjeni Marko...
To je ta razlika! Olja je gotov, zamor materijala je ocigledan i on je na gostovanjima, gdje nam treba vise trke, totalno neupotrebljiv. Kapiten vise ne moze! Moze on jos da progura neki dobar pas, ali je to nedovoljno. Nemamo kreatora, igraci koji trebaju da razvaljuju protivnicku igru su nam omladinci...
To su ogromni propusti Uprave! Da ne spominjem tjeranje Baje...
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 18 apr 2010, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 apr 2010, 15:46

Ma nema namjestanja nikakvog.Odigracemo dva derbija pred 30000 navijaca ukupno na dvije tekme pa neka pobjedi bolji.
AMAR OSIM!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 15:49

kalimero je napisao/la:Ma nema namjestanja nikakvog.Odigracemo dva derbija pred 30000 navijaca ukupno na dvije tekme pa neka pobjedi bolji.
Naravno da nema. Prvi bih se posrao na trofej ukoliko bi bio osvojen na takav nacin!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.