FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Danas pobjedica od 2:0 bi me zadovoljila..mada ni sa bodom ne bih bio razocaran...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dobri su momci 2-0 odmah na samom pocetku...da smo igrali bolje na jeden mogli smo biti medju 5 6 ekipa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zajko Zeba zv. "glup žuti karton" 
Prognoza rezultata pogodjenja..furiozan start od pocetka meca i dva gola,mislio sam da ce nakon toga ih napuniti,ali momci su povukli rucnu..mogli smo odmah na startu do treceg gola,nezz ko se nasao u sansi,nisam dobro vidio dal je Mujic ili Bekic,ono je trebalo rutinski odradi,al hajd nema veze..
Iznenadjen sam posjetom jedno 4 do 5 hiljada gledalaca
ZEBA MAJSTOR IGRE,STA COVJEK RADI TO NIJE HUMANO
Sta se desava sa Bekicem koji djavo,nije mi jasan al nikako
Iznenadjen sam posjetom jedno 4 do 5 hiljada gledalaca
ZEBA MAJSTOR IGRE,STA COVJEK RADI TO NIJE HUMANO
Sta se desava sa Bekicem koji djavo,nije mi jasan al nikako
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dobar rezultat obzirom da nam Borac tradicionalno ne lezi moglo se jos komotno uvaliti jos 2 ali eto dobro je i ovako.
Fina i posjeta tu negdje 5000-5500,vrijeme posluzilo ...steta zbog Zebe i zutog kartona al eto da i on malo odmori,i sudija donekle i us.rao tekmu s onim stalnim prekidima.

Fina i posjeta tu negdje 5000-5500,vrijeme posluzilo ...steta zbog Zebe i zutog kartona al eto da i on malo odmori,i sudija donekle i us.rao tekmu s onim stalnim prekidima.
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 13 maj 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
samke12345
- Kontakt:
ebe bekica piva et sta
Čestitam Predsjedniku Husiću, Musemiću ,igračima i svim Slobodašima.
Ja volim FK Tuzla City
Osigurali smo i matematički opstanak... Borca razvalili.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta rec.....5000 u rezultatski nebitnoj tekmi plus TV prenos plus radni dan....Fukare odlicne, parole za KARIKU, sve je stvarno bilo za 5..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Meni se ipak cini da je bilo nekih 4000 (mozda koja stotina vise) na stadionu, ja zadovoljan. Ali Sjever izgledao sablasno, jos hiljadica tamo i to je to.
Odigrali smo maestralno, svi momci na visini zadatka, ali Zeba je Zeba. Taj momak jednostavno zna znanje, par puta budalama napravio igrace Borca i hvala mu za to :*
Al Ahmetovic mi je show...
Svaka cast Fukarama danas, odlicno i raznovrsno navijanje, fina posjetica, do kraja bodrili Slobodu. Zasluzili su nakon 2. gola da igraci otrce i do njih i podrze ih, nadao sam se tome i prizeljkivao da nagrade njihov trud.
Idemo dalje, malo teze ce biti u Mostaru bez Zebe, ali ionako igramo rastereceno.
Odigrali smo maestralno, svi momci na visini zadatka, ali Zeba je Zeba. Taj momak jednostavno zna znanje, par puta budalama napravio igrace Borca i hvala mu za to :*
Al Ahmetovic mi je show...
Svaka cast Fukarama danas, odlicno i raznovrsno navijanje, fina posjetica, do kraja bodrili Slobodu. Zasluzili su nakon 2. gola da igraci otrce i do njih i podrze ih, nadao sam se tome i prizeljkivao da nagrade njihov trud.
Idemo dalje, malo teze ce biti u Mostaru bez Zebe, ali ionako igramo rastereceno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
bio sam optimista za 7000 duša, al' nisam znao da se tekma igra u srijedu, ovako s obzirom na radni dan i TV prenos, odlična posjeta
P.S. čini mi se da je ovdje neko pitao za dres, gdje se ima kupit', ima na stadionu
P.S. čini mi se da je ovdje neko pitao za dres, gdje se ima kupit', ima na stadionu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
+/- 4000 ljudi na tekmi, radni dan solidno...inace ubili smo Borac, bas raskovali i rezultat je morao biti veci..prilike su bile stvarno dobre, i drago mi je sto su ovi koji su dosli na utakmicu vidjeli odlican tim..
Moranjkic odlicna utakmica, Mehmedagic vec reklo bi se standardno, kao i Ivetic..Saric isto standardno (los
), Beka u nekom svom svijetu, desava se nesto s njim..bojim se da ne bude jos jedan tuzlanski potencijal koji se malo digao, umislio da je zvijezda i na kraju grohnuo...Zebu ne treba komentarisati, veci igrac od rata nije hodao Tusnjem u Slobodinom dresu..Alen je mozda bio veci majstor ali kada u globalu gledas talenat, odnos prema igri, profesionalizam onda je Zeba daleko ispred svih
a eto ko pita sto Ahmetovic ne igra od prve minute Gradacac i ovo danas su mu odgovori
Moranjkic odlicna utakmica, Mehmedagic vec reklo bi se standardno, kao i Ivetic..Saric isto standardno (los
a eto ko pita sto Ahmetovic ne igra od prve minute Gradacac i ovo danas su mu odgovori
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ahemtovicu lopta kroz noge prolazi na metar od gola
i nek jos jednom neko kaze sto ne igra od prve minute, Krpic je za njega doktor nauka ponavljam doktor nauka
steta sto Mujic promasi onaj zicer u 46 min.
Sloboda Tuzla
odlicna utakmica,posjeta zadovoljavajuca..kada pogledam ostale..mi smo beton..
posjetu diriguju rezultati,da smo medju prva tri,ispod 5,6 milja nebi to silazilo..
brzo ce sledeca sezona,jedva cekam
posjetu diriguju rezultati,da smo medju prva tri,ispod 5,6 milja nebi to silazilo..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Siguran sam da Ahmetović neće biti u rosteru za narednu sezonu, njega prekrižite. Stokić loš totalno, tako da i on otpada kao eventualna zamjena u napadu za narednu sezonu.
radovanovic,mujic,krpic,su po meni dovoljni za nase lige..vezna linija je ta koja diriguje tempo,stvara sanse,i kreira akcije.
ako imas beton vezni red,lako je za napad..jos dvojica tipa zebe,i nema zime.
ako imas beton vezni red,lako je za napad..jos dvojica tipa zebe,i nema zime.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Od naredne sezone staviti Sjever 3KM, malo vise raditi na promoociji sezonskih karti, privuci i navuci nekako raju, stvarati tu svijest o klubu, utakmicama... gazimo zestoko naprijed u svim segmentima, sve sam optimisticniji, a i danasnja tekma i posjeta moze pokazati Azmiru i Jasminu da se mogu osloniti na ljubitelje Slobode, ako Zlatna karika prodje...
U Gradaccu bez semafora (ili ga ja barem nisam mogao vidjeti iz ugla gdje smo bili smjesteni), evo danas gleam snimak/isjecak iz Ugljevika odakle spiker najavljuje tekmu s nekog balkona-terase bez fasade (moderniji je moj balkon da dobije licencu), u Istocnom Sarajevu teren losiji od mog vocnjaka iza kuce, a slicnih primjera je nebrojeno... i o kakvim licencama se govori u PLBiH? Volio bih da neko ova i ostala pitanja NAPOKON pokrene i uputi Savezu, uz obavezan detaljan odgovor.
U Gradaccu bez semafora (ili ga ja barem nisam mogao vidjeti iz ugla gdje smo bili smjesteni), evo danas gleam snimak/isjecak iz Ugljevika odakle spiker najavljuje tekmu s nekog balkona-terase bez fasade (moderniji je moj balkon da dobije licencu), u Istocnom Sarajevu teren losiji od mog vocnjaka iza kuce, a slicnih primjera je nebrojeno... i o kakvim licencama se govori u PLBiH? Volio bih da neko ova i ostala pitanja NAPOKON pokrene i uputi Savezu, uz obavezan detaljan odgovor.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Posjeta je fantasticna bila uzevsi u obzir radni dan i prenos...Na zapadu...solinas je napisao/la:odlicna utakmica,posjeta zadovoljavajuca..kada pogledam ostale..mi smo beton..
Sjever prazan....Nisu dali pive unijeti...Definitivno vladaju drugi arsini na ulazu u zapad...
Ahmetovic me podsjeca malo na onaj period kad je Armando dosao u Slobodu...Prica bila stiglo pojacanje iz Italije
Kad udze rastrci se gore dole i nista...Ulazio par utakmica sve manje i manje i na kraju zavrsio u kafani
Bekic cini mi se klasicno los...Prije solirao sad ni to...
& $ ?
Piric opet odlicna tekma ,skide u II zicer i imao je jos par dobrih intervencija iz kola u kolo sve sigurniji
,top 3 golmana lige .
On,Ivetic i Zeba su po meni u ovoj drugoj polusezoni pokazali najvise ,Perica je majstor nekako sam najsigurniji kad je lopta kod njega ili Zajke,ako prodje KARIKA a nadamo se da hoce i bude se pravila ekipa za vrh mislim da njih trojica imaju mjesta,odmah iza dobre tekme su odigrali Mujic,Mehmedagic,Kiso pa i Krpic.
Od Beke jos uvijek ocekujem da se digne na dva levela gore jer ovo sto trenutno pokazuje nije nista bolje od Kuduzovica,Efendic zadnjih par tekmi sve bolji i bolji i malo se presabraoizgleda
.
Nezz kakva je situacija sa njima ali bi volio do kraja sezone vidjeti Mehanovica i Radovanovica makar jednu tekmu.
Raja bas gotivi Ahmetovica i svi jedva cekaju da on uvali makar jedan gol al ne da mu se i ne da
.
On,Ivetic i Zeba su po meni u ovoj drugoj polusezoni pokazali najvise ,Perica je majstor nekako sam najsigurniji kad je lopta kod njega ili Zajke,ako prodje KARIKA a nadamo se da hoce i bude se pravila ekipa za vrh mislim da njih trojica imaju mjesta,odmah iza dobre tekme su odigrali Mujic,Mehmedagic,Kiso pa i Krpic.
Od Beke jos uvijek ocekujem da se digne na dva levela gore jer ovo sto trenutno pokazuje nije nista bolje od Kuduzovica,Efendic zadnjih par tekmi sve bolji i bolji i malo se presabraoizgleda
Nezz kakva je situacija sa njima ali bi volio do kraja sezone vidjeti Mehanovica i Radovanovica makar jednu tekmu.
Raja bas gotivi Ahmetovica i svi jedva cekaju da on uvali makar jedan gol al ne da mu se i ne da
Koliko će nam značiti današnja dobra igra i pobjeda, ne zbog rezultata nego zbog gledaoca. Još kad bi donijeli bod-ove iz Mostara, ponovili bi ovu posjetu sigurno protiv MVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.