FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da zahvalim Ibrakoviću i ostaloj upravi što su nam vratili na klupu vatrogasca.
SRETAN BROJ - 1725
Pohvale za Ahmu..
Koliko je los bio prtiv Zrinja, mislim da je toliko dobar bio danas..
Tacno se vidi da ima ono nesto, pogotovo kada je centrirao iz prve danas.. Vjerujem da ima strah i da ce ga ovaj gol podici pravo.. Steta za povredu, nadam se da nije nista ozbiljno..
Danas inace jako spora utakmica, mislim da nasi nisu dali sve od sebe al opet smo pobjedili..
Cestitam nam, nisam ocekivao al ovo je rutinska pobjeda bila.. tako je izgledala
Uhh, sto se derbija tice.. Imat cemo opciju vise u napadu, a opciju manje u odbrani.. Hmmm, teska situacija..
Treba i Kovacevica pohvaliti danas, ono sto je odigrao bio je jako dobar i kolko tolko siguran..
I treba reci da je Rustemovic opet imao losu utakmicu, nzm sta onaj komentator prica.. al stvarno je bio los..
Stojcev standardno los, mnogo izgubljenih lopti i peglanja iste.. Velkoski ni tamo ni vamo, dao gol.. Super..
Bilbija usporen ko zahrdjala qurva..
Cimirotu svaka cast..
Delac za kapitena..
Pobjeda na derbiju....
U novi boj, samo gazi gazi....
Koliko je los bio prtiv Zrinja, mislim da je toliko dobar bio danas..
Tacno se vidi da ima ono nesto, pogotovo kada je centrirao iz prve danas.. Vjerujem da ima strah i da ce ga ovaj gol podici pravo.. Steta za povredu, nadam se da nije nista ozbiljno..
Danas inace jako spora utakmica, mislim da nasi nisu dali sve od sebe al opet smo pobjedili..
Cestitam nam, nisam ocekivao al ovo je rutinska pobjeda bila.. tako je izgledala
Uhh, sto se derbija tice.. Imat cemo opciju vise u napadu, a opciju manje u odbrani.. Hmmm, teska situacija..
Treba i Kovacevica pohvaliti danas, ono sto je odigrao bio je jako dobar i kolko tolko siguran..
I treba reci da je Rustemovic opet imao losu utakmicu, nzm sta onaj komentator prica.. al stvarno je bio los..
Stojcev standardno los, mnogo izgubljenih lopti i peglanja iste.. Velkoski ni tamo ni vamo, dao gol.. Super..
Bilbija usporen ko zahrdjala qurva..
Cimirotu svaka cast..
Delac za kapitena..
Pobjeda na derbiju....
U novi boj, samo gazi gazi....
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
MiliJJJJo si misliJJJJO dok si na .om siovi maleni, sVatas maleniiiiiiiPitar6785 je napisao/la:Svaka cas momci, samo bez euforije jos 3 utakmice. Mislijo sam da ce mose naguzit radniku. Ak47 bravo brate turcine..nadam se da ce igraci ostat hladne glave i da svate da je ferbi koji i svaka druga utakmica ( nosi 3 bobe ko i sve utakmice)
Igra li Milos Stojcev u derbiju? danas je dobio zuti karton.. nisam siguran je li mu ovo 3 i pauza u narednom kolu!?
Kako ste vi?

bosnas_ je napisao/la:Igra li Milos Stojcev u derbiju? danas je dobio zuti karton.. nisam siguran je li mu ovo 3 i pauza u narednom kolu!?
Igra igra,malo ce nas drkati ali opet ce jednim potezom rijesiti utakmicu ko zadnje tri sto rijesava
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hvala,super sto igra. on je igrac poteza,tu se svi slazemo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Saraj'vo Saraj'vo ti yebi zelju malenog malenog pa neka pjeva cijeli stadion SARAJEVO SAMPION O-O-O !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We win insallah
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Da je dzeno ranije sjeo na klupu vec bi slavili tituli
dzeno 5/5 uz gol razliku 8-2 i to samo od slavie primili golove
aBda u subotu dobiti i 90% smo osvojili titulu
aBda u subotu dobiti i 90% smo osvojili titulu
Re: RE: Re: FK Sarajevo
XMortemHz je napisao/la:Saraj'vo Saraj'vo ti yebi zelju malenog malenog pa neka pjeva cijeli stadion SARAJEVO SAMPION O-O-O !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj sto mi nece na ss.ba da pokrene ovu izjavu od Dzene ? Od Ahme uredno sve, al nece ovaj..
Mislim znam ja sta je on otprilike rek'o ali eto opet volim da ga slusam
Mislim znam ja sta je on otprilike rek'o ali eto opet volim da ga slusam
ZZ
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Proslo je ovo sa vrlo malo srkleta, Hilmo imam osjecaj da ce naredna tekma biti najbolja od strane nasih igraca ove polusezonehilmo je napisao/la:Kako ste vi?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dali je vrijeme da oigramo jednu utakmicu kao u evropi ako odigramo bice ludo 
Samo Sarajevo
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vrijeme jekanarinac je napisao/la:dali je vrijeme da oigramo jednu utakmicu kao u evropi ako odigramo bice ludo
stojcev onakvu jednu utakmicu,cimirot bi jeo kao malu djecu,velkoski,puzi i jos dodas leona i mateja uh uh bilo bi ludoobiteljskicovjek je napisao/la:Vrijeme jekanarinac je napisao/la:dali je vrijeme da oigramo jednu utakmicu kao u evropi ako odigramo bice ludo
Samo Sarajevo
Ev sad iz ugljevika, sta li je sa raje kojoj se bus pokvario momci su ostali ispred stadiona 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..