E se io muoio da partigianonihohoni992 je napisao/la:Reaaal caoooo o real caooo o real cao real cao real cao laealeaoooooo
o bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao
e se io muoio da partigiano
tu mi devi seppellir.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
E se io muoio da partigianonihohoni992 je napisao/la:Reaaal caoooo o real caooo o real cao real cao real cao laealeaoooooo
Pošto 2x već pokušavaš privući pažnju:BluesForever je napisao/la:Je li ovo taj Pogba od 100mil?
kog velikog klubatopnik1 je napisao/la:Sramota je ovo od ovako velikog kluba. Valjaju se i očekuju termin ko da su u Premijer ligi
U Španjolskoj se igra dok domacin ne pobjediKaunas je napisao/la:Šta u polufinalu LŠ radi igrač koji nije 100% spreman?
AJMO JUVEEE JOŠ 10 MINUTA (+ 5 NADOKNADE)
Kažem kako jest,Pogba se do sada nije vidio,možda je uz Pirla i višak bio,razumim ja da je bio povrijeđen ali se je vratio i ovo je jako važna utakmica,i treba da gine u ovakvoj utakmici.Pogba je napisao/la:Pošto 2x već pokušavaš privući pažnju:BluesForever je napisao/la:Je li ovo taj Pogba od 100mil?
1. 2 mjeseca povrijeđen bio;
2. Čak i da je hibrid i spoj Pelea, Maradone i Messia, u ovakvom meču ima taktičke zadatke kojih se mora strogo pridržavati, a nemajući snage za 90 minuta.
Donnie Darko je napisao/la:Vidio sam da se igra na posjed, na kontre, vidio sam bunkere **** materine, ali ne mogu reći da sam prije vidio ekipu koja igra na penale.
Jel sad vjerujes u prokletstvo?Donnie Darko je napisao/la:Vidio sam da se igra na posjed, na kontre, vidio sam bunkere **** materine, ali ne mogu reći da sam prije vidio ekipu koja igra na penale.
Donnie Darko je napisao/la:Vidio sam da se igra na posjed, na kontre, vidio sam bunkere **** materine, ali ne mogu reći da sam prije vidio ekipu koja igra na penale.
Trema, jbg.topnik1 je napisao/la:Juventus ne želi u finale izgleda.
Barcelona 2009/2010Donnie Darko je napisao/la:Vidio sam da se igra na posjed, na kontre, vidio sam bunkere **** materine, ali ne mogu reći da sam prije vidio ekipu koja igra na penale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.