Grande Iker.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ala ti ga policajac šuknumirzatele je napisao/la:S obzirom na tvoj fantastican procenat pogodjenih prognoza ozbiljno sam zabrinut.
Yeba ih milicajacPoliceman je napisao/la:PROGNOZA
Real Madrid - Juventus 1-1
22min. Ronaldo (P)
80min. Morata![]()
po ovoj prognozi izgleda da ispadate![]()
![]()
Pa naravno, yebe se Perezu za Real Madrid, bitno je sklapati poslove i puniti vlastiti džepgeoxx je napisao/la:Cirkus od kluba.Nikad nijedan igrac nije, u povijesti ove igre, svih 60 utakmica igrao protiv tima u kojem je a da ga trener i dalje ubacivao. Dobro me upamtite, nikada nijedan. Bilo je mnogo igraca koji su igrali lose pa su ih prozivali i isli su na klupu. Nikada, bas nikada, nijedan igrac nije imao zagarantovano mjesto da unistava svoju momcad.
Zato je Real samo i iskljucivo biznis i ne trebamo se ljutiti kada nam to neko kaze
Ja ga bgm nisam vidio, jer se naljutio i nije igraoMisterGuardiola je napisao/la:Što Ronaldo nije igrao ?
Policajac ko onaj coban i vuk.topnik1 je napisao/la:Ala ti ga policajac šuknumirzatele je napisao/la:S obzirom na tvoj fantastican procenat pogodjenih prognoza ozbiljno sam zabrinut.
Mislim da sam možda i jedini ili jedan od jedinih koji je u prvom meču kada je odigrao 4 minute rekao da imamo klasnog napadača koji će postati igračina u Juventusu. Većina madridista je pričala o panju i za to ima brojnih postova kao dokaz ovdje.emir18 je napisao/la: E sad iskesirati 30 mil za Moratu,kako je stasao momak samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.