Jesta klinac, da je pravde Monaco bi igrao finaletuzlak1987 je napisao/la:Pobjedila pravda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jesta klinac, da je pravde Monaco bi igrao finaletuzlak1987 je napisao/la:Pobjedila pravda.
Kako ce Bgt stavit klauzulu da ne igra kad je momak PRODAN Juventusu a ne posudenJamesJoyce je napisao/la:Da se ipak, citiram. Kad su parovi izvuceni.JamesJoyce je napisao/la:
Mislim da su za svaki slucaj Pero i drugovi trebali staviti klauzulu da Morata ne smije igrati protiv Madrida... Nikad ne znas.
Ispuhano, ispuhano... Kroos, Ronaldo, Carvahal mrtvi, Bale nidje veze, Benzema van ritma zbog povrede, Cicarito klaun kao i Marcelo, James se trudio ali ne moze ovo probiti jer krila ne rade i ne sire odbranu... Forsiranje citavu sezonu doslo je do izrazaja, presaugali ga i vozdra.messilla je napisao/la:Real pickasto za zasluzeno ispadanje.
Hvala. Konacno neko da cestita nama sto smo rekli da real ispadainvincible1921 je napisao/la:Sjajan Juventus, cestitke svim navijacima i onima koji su predvidili prolaz...ja sam bio ubijedjen u prolaz real al jbg
Dakako da su znalci i prije utakmica predvidjeli rasplet situacije.KayserSose je napisao/la:Tipujem na finale Barca vs. Juve.
Ovako osakaćenom Bayernu ne dajem baš previše šansi protiv Barce. Šteta svih ozljeda Bavaraca, jer sa kompletnim Bayernom ovo bi bio spektakl. Baš me zanima kako će Pep postaviti taktiku, tj. da li će odstupiti od svoje filozofije nogometa i postupiti mourinhovski. Mislim da Barca već sutra stječe finu prednost.
Juve je bez dileme slabiji od Reala, ali bio je i Chelsky slabiji od Barce 2012. pa znamo kako je završilo. Realu Talijani povijesno ne leže, a Juve je najtalijanskiji primjerak Talijana. Real ima velikih problema u vezi pošto je Modrić out, a Kroos krepan, tako da bi tu Juve mogao stvoriti prevagu. Da dodam i malo praznovjerja, branitelj naslova je zadnji put u finalu bio 1997.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.