Barcelona - Prvak Spanije, igraju finale Kupa Kralja, finale Lige Prvaka
Juventus - Prvak Italije, igraju finale Coppa Italie, finale Lige Prvaka
Gdje cete bolje? Uzivajte 6-og juna i gledajte Buffona kako dize ponovo trofej u Berlinu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Al si ti navalio na to drug kako si prognozirao ispadanje Reala i prolaz Juveta u finale. Svaka cast, al opusti se druze, ako ko bude htio citirat ce te, ne moras se ljudima na glavu penjati.Scholl je napisao/la:Hvala. Konacno neko da cestita nama sto smo rekli da real ispadainvincible1921 je napisao/la:Sjajan Juventus, cestitke svim navijacima i onima koji su predvidili prolaz...ja sam bio ubijedjen u prolaz real al jbg
Ti si najavljivao debakle nekog apolona. Obicni cokernaldo koji se moze sageti leoneluEpidaurus je napisao/la:Cestitke navijacima Juventusa. Sramotna igra i sramotno ispadanje Reala.
Osvaja Barca.Belmin6 je napisao/la:
Ne moram više ni pisati, mislim da svi znamo ko osvaja
Znaci, u Berlinu borba za tripleteakisarajevo92 je napisao/la:Liga Prvaka finale
Barcelona - Prvak Spanije, igraju finale Kupa Kralja, finale Lige Prvaka
Juventus - Prvak Italije, igraju finale Coppa Italie, finale Lige Prvaka
Gdje cete bolje? Uzivajte 6-og juna i gledajte Buffona kako dize ponovo trofej u Berlinu.
Bilo je to primijetno još protiv Seville. Pisao sam baš na Juveovoj temi da imaju veliku šansu najprije zbog umornog Reala, ali i izostanka Modrića.muamerc je napisao/la:Ispuhano, ispuhano... Kroos, Ronaldo, Carvahal mrtvi, Bale nidje veze, Benzema van ritma zbog povrede, Cicarito klaun kao i Marcelo, James se trudio ali ne moze ovo probiti jer krila ne rade i ne sire odbranu... Forsiranje citavu sezonu doslo je do izrazaja, presaugali ga i vozdra.messilla je napisao/la:Real pickasto za zasluzeno ispadanje.
Ne moraš momčino. Ti si se dovoljno dokazao ovdje, ja ću to učiniti za tebe. Juve osvaja, kleknite hejteri.Belmin6 je napisao/la:
Ne moram više ni pisati, mislim da svi znamo ko osvaja.
Cestitike momcima s foruma.
Uživaj drug, zaslužio si.ramiral je napisao/la:BELMINEEEEEEEE BRATEEEEE MOJJJJJ
Da ti Allah dž.š podari svako dobro!!!!!!!!!!
Pozz za lijevu nogu koja je veoma bitna..JamesJoyce je napisao/la:Juventusu je prolazak grupe bio uspjeh kao Madridu dolazak do polufinala. Dobili su bonusa i vise nego sto treba, veceras slijedi po njih, tragicno prizemljenje. Sama Ronaldova lijeva noga vrijedi kao cijeli Juventus, zajedno sa stadionom.
Ja kad hin se Ronaldo dofati.
Kaunas je napisao/la: Večeras u Madridu očekujem žestoko navlačenje Realu, što se više bude bližio kraj, a Real ne bude imao povoljan rezultat, sve intenzivnije.
Moja prognoza X na kraju
Do sad sam pogodio ishod sva tri polufinalna meča, nadam se da ću pogoditi i večerašnji.![]()
JamesJoyce je napisao/la:Ronaldo dobar, bolji nego ostatak tima, mnogo bolji. Nije noc da se njega hejta svakako.
Odaljio se fino od Messija po broju golova u polufinalima: 10-4. Ronaldo
jasko_juve je napisao/la:Pozz za lijevu nogu koja je veoma bitna..JamesJoyce je napisao/la:Juventusu je prolazak grupe bio uspjeh kao Madridu dolazak do polufinala. Dobili su bonusa i vise nego sto treba, veceras slijedi po njih, tragicno prizemljenje. Sama Ronaldova lijeva noga vrijedi kao cijeli Juventus, zajedno sa stadionom.
Ja kad hin se Ronaldo dofati.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.