Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Barca izbacila prvaka Engleske, prvaka Francuske, pa prvaka Njemacke ... hm, neko nedostaje 

Don't believe the hype.
- bianconeros
- Kontakt:
- JamesJoyce
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2014/15
Kad je to bogati bilo gotovo? Pri 1-0 i 0-0?nihohoni992 je napisao/la:Davao golove s metra i iz penala kad je bilo gotovo vec. Igrac za granade elchea eibara
Igrac za velike utakmice, u 80% velikih utakimca je zabijao golove. FACT. Ako podjes braniti suprotnu tezu, bit ces popisan. Necu popustiti, a imam argumente.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Nemoj me furati da se ložiš na tu statistikuJamesJoyce je napisao/la:Ronaldo dobar, bolji nego ostatak tima, mnogo bolji. Nije noc da se njega hejta svakako.
Odaljio se fino od Messija po broju golova u polufinalima: 10-4. Ronaldo

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mene više zanima gdje onaj Steven hemingway
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zar i ti sine Brute još uvijek Messija mjeriš prema broju golova ?JamesJoyce je napisao/la:Ronaldo dobar, bolji nego ostatak tima, mnogo bolji. Nije noc da se njega hejta svakako.
Odaljio se fino od Messija po broju golova u polufinalima: 10-4. Ronaldo
Messi sinoć 0 golova i madridska logika nam kaže da je propo ko žeton i bio nevidljiv a ono ustvari imao 2 ključna dodavanja koja se jel i ne zapisuju u statistiku.
Večeras je dosta propuha bilo u zadnjoj liniji Juventusa,i to se ne smije dešavati protiv napadačke sile kao što je Barca.Veliki dan za Juve,veliki dan za italijanski fudbal.Oni su uradili više nego što su i sami očekivali.
Navijat' ću za Juve i u finalu,ali moram biti maksimalno objektivan i napisati da je ova Barca veliki,veliki favorit.Sa onakvim napadom mogu napuniti bilo koju ekipu do vrha.Ali opet..Forza Juve,forza Italija!!
I još nešto, usporedba Messi vs Ronaldo je izgubila svaki smisao.Jer mali diktator, je kompletniji igrač i njemu ne treba neko da serivira šansu,ma ne treba mu niko ni donijeti loptu pred gol,on to može sam.Podjednako je opasan kao playmaker i egzikutor.Dok to Cristiano nije.
Navijat' ću za Juve i u finalu,ali moram biti maksimalno objektivan i napisati da je ova Barca veliki,veliki favorit.Sa onakvim napadom mogu napuniti bilo koju ekipu do vrha.Ali opet..Forza Juve,forza Italija!!
I još nešto, usporedba Messi vs Ronaldo je izgubila svaki smisao.Jer mali diktator, je kompletniji igrač i njemu ne treba neko da serivira šansu,ma ne treba mu niko ni donijeti loptu pred gol,on to može sam.Podjednako je opasan kao playmaker i egzikutor.Dok to Cristiano nije.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Saša Vugdalić: "Kakva taktika Alegrijaa!!"

cestitke zabarima,davao sam im blagu prednost sto je nekima bilo i smijesno,al vidimo da su predvidjanja bila opravdana,juve kompaktnija ekipa,nedostatak kvaliteta nadoknadjuju borbom i intiligencijom,real ispuhao ko dusica
juve zasluzeno u finalu,iako veceras cini mi se odigrao ispod svojih mogucnosti,bilo je dosta nekih gresaka,srecom real nespreman fizicki sto smo davno primijetili i vidjelo se to u drugom poluvremenu kako padaju
barca ce biti apsulutni favorit u finalu,no opasan je i juve,samo morat ce odigrati puno bolje nego veceras
juve zasluzeno u finalu,iako veceras cini mi se odigrao ispod svojih mogucnosti,bilo je dosta nekih gresaka,srecom real nespreman fizicki sto smo davno primijetili i vidjelo se to u drugom poluvremenu kako padaju
barca ce biti apsulutni favorit u finalu,no opasan je i juve,samo morat ce odigrati puno bolje nego veceras
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2014/15
Protiv bayerna dao nebitne golove vcrs iz nepostojeceg penala proslu tekmu s dva metra ispostavilo se nebitni golovi ispali ste he he. Yebem te rejal. Inace nevidljiv ko mesut ozil i miralem pjanic u velikim tekmama.JamesJoyce je napisao/la:Kad je to bogati bilo gotovo? Pri 1-0 i 0-0?nihohoni992 je napisao/la:Davao golove s metra i iz penala kad je bilo gotovo vec. Igrac za granade elchea eibara
Igrac za velike utakmice, u 80% velikih utakimca je zabijao golove. FACT. Ako podjes braniti suprotnu tezu, bit ces popisan. Necu popustiti, a imam argumente.
DAME I GOSPODO CRISTIANO CHOKERNALDO
Ne znam šta da očekujem od finala, u jednu ruku se nadam otporu Juventusa a opet očekujem da će ih Barca napuniti i da bi mogli gledati nezanimljivo finale.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: RE: Re: Champions League 2014/15
Ovdje je sa nickom @nihohoni. Samo sto vise nije fan Liverpoola vec Uniteda.Kaunas je napisao/la:Mene više zanima gdje onaj Steven hemingway
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kakvi su sve fudbalski velemajstori igrali fudbal kroz historiju.... a onda dodje nekakav Bale i postane najskuplji igrac svih vremena. 
Hvala Perezu i hvala Realu jer su to omogucili.

Mafija odradila svoj dio posla, teško da se real nešto tu pitao. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Gdje onaj @Sveti što spominje nekakve mišije rupe ? 

Re: RE: Re: Champions League 2014/15
Cupka...Rajaz je napisao/la:Gdje onaj @Sveti što spominje nekakve mišije rupe ?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Da se citiramleorey je napisao/la:Liga prvaka se ne moze odbraniti.Ispadate, uz veliku nesrecu , bezbroj promasenih prilika(slicno nesto kao protiv Valencije proslo kolo) , kao Barca,Bayern i United svojevremeno nakon osvajanja.JamesJoyce je napisao/la:Juventusu je prolazak grupe bio uspjeh kao Madridu dolazak do polufinala. Dobili su bonusa i vise nego sto treba, veceras slijedi po njih, tragicno prizemljenje. Sama Ronaldova lijeva noga vrijedi kao cijeli Juventus, zajedno sa stadionom.
Ja kad hin se Ronaldo dofati.

27.10.2020
- Contentissimo
- Kontakt:
BREAKING: It is being reported here in #Madrid that Gareth Bale has been
assaulted outside the Bernabeu and has now been hospitalised.

assaulted outside the Bernabeu and has now been hospitalised.

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Mafija s Crkvica opet haraBelmin6 je napisao/la:Uživaj drug, zaslužio si.ramiral je napisao/la:BELMINEEEEEEEE BRATEEEEE MOJJJJJ
Da ti Allah dž.š podari svako dobro!!!!!!!!!!![]()
@Kayser
Ja sam odlucio da Juventus osvaja, tako da se ti tu ne pitaš puno.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
To ga je i pokopalo. Pretesko je breme igrat u Realu a nekamo li s tolikim parama na ledjima. Racunaj jos Ronalda da je tu. To je bitka koju nije mogao dobiti, nikako...calcio je napisao/la:Kakvi su sve fudbalski velemajstori igrali fudbal kroz historiju.... a onda dodje nekakav Bale i postane najskuplji igrac svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.