Dobro dosao i cestitke od srca za svu raju koja su bila gore. Ovo je po meni bila utakmica odluke za ovu sezonu.esprit24 je napisao/la:Ev sad iz ugljevika, sta li je sa raje kojoj se bus pokvario momci su ostali ispred stadiona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U onom isječku iz filma što je poravljen nekad danas kaže:
Kako se postaje šampion?
Kada je najteže, izađeš na teren i pobjediš!
Cijeli dan mi se ono vrti u glavi.
O igri i pojedincima ne mogu, jer ni minute utakmice nisam gledao. Ovim iz BH Telecoma sam redao od-do. Na android aplikaciji Moja web tv sve vrijeme je samo stajao onaj najavni telop sa onom dosadnom muzikom.. ni minute utakmice nisu pustili.
Ali nema veze bitno je da smo pobjedili, neka je Ahmo dao gol, možda mu to bude podstrek da pokaže ono što svi od njeg očekujemo.
Sačekajmo izvještaje o povrijeđenim igračima, pošto čitam da je i toga bilo, i nadajmo je da neće biti dodatnih izostanaka.
A sada slijedi spektakl!
Kako se postaje šampion?
Kada je najteže, izađeš na teren i pobjediš!
Cijeli dan mi se ono vrti u glavi.
O igri i pojedincima ne mogu, jer ni minute utakmice nisam gledao. Ovim iz BH Telecoma sam redao od-do. Na android aplikaciji Moja web tv sve vrijeme je samo stajao onaj najavni telop sa onom dosadnom muzikom.. ni minute utakmice nisu pustili.
Ali nema veze bitno je da smo pobjedili, neka je Ahmo dao gol, možda mu to bude podstrek da pokaže ono što svi od njeg očekujemo.
Sačekajmo izvještaje o povrijeđenim igračima, pošto čitam da je i toga bilo, i nadajmo je da neće biti dodatnih izostanaka.
A sada slijedi spektakl!
Koma bio na tekmi
Igracina je to,ja bih ga volio opet vidjeti kod nas bez obzira na sve.
Danas rutinski reklo bi se. Psiholoski bicemo u prednosti na derbiju gdje nam i bod odgovara,a svakako smo bolji tako da ocekujem nikad sladji
derbi 
Danas rutinski reklo bi se. Psiholoski bicemo u prednosti na derbiju gdje nam i bod odgovara,a svakako smo bolji tako da ocekujem nikad sladji
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
U subotu pravimo spektakl
Nadam se da Berberovic nije zadobio neku tezu povredu i da ce se vratiti. Bekic ce odlicno zamjeniti Duljevica kao i Rustemovic naseg Radovca tako da bez obzira na nedostatak ova dva igraca a sigurno je da ce faliti ali opet imamo dobar sastav
Nadam se da Berberovic nije zadobio neku tezu povredu i da ce se vratiti. Bekic ce odlicno zamjeniti Duljevica kao i Rustemovic naseg Radovca tako da bez obzira na nedostatak ova dva igraca a sigurno je da ce faliti ali opet imamo dobar sastav
Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
socrates je napisao/la:Koma bio na tekmiIgracina je to,ja bih ga volio opet vidjeti kod nas bez obzira na sve.
Danas rutinski reklo bi se. Psiholoski bicemo u prednosti na derbiju gdje nam i bod odgovara,a svakako smo bolji tako da ocekujem nikad sladjiderbi

Oko Komazeca je diskutabilno iz nekih moralnih načela, ali daleko od toga da ne bi valjao u napadu. U subotu se nadam otvorenoj igri, mada ni x ne bi bio loš. Kako god biilo sretno nam svima, njima sa treninzima nama sa lexovima.
UH KAKAV BI TO TANDEM BIO 4 4 2 ON I BENKO U NAPADU DA SE SJEBES 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja bih ga volio samo da izvodi slobodnjake, od porodilišta...
Al' mi je smrš'o nešto. Stisli ga na Tajlandu sa porcijama, ne valja to. 
Ouroboros je napisao/la:Al' mi je smrš'o nešto. Stisli ga na Tajlandu sa porcijama, ne valja to.
DOBRO JE TO JARANE POKRETIVIJI BRZI I POTKOVANIJI ON I LEON KAD BI KRENULI NA PRESING UHH
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A da vidis SaidaOuroboros je napisao/la:Al' mi je smrš'o nešto. Stisli ga na Tajlandu sa porcijama, ne valja to.
Ti si opet šampion !
- molotovljev
Tajlandska masaža...( erotika )
Benko i Komazec, iza njih Said, Meša i jedan brazilac... to je ta kombinacija i prilika da napadnemo grupnu fazu.
Danas tri bobe legle ko budali šamar... u subotu hat trick Leona i kraj priče !
Benko i Komazec, iza njih Said, Meša i jedan brazilac... to je ta kombinacija i prilika da napadnemo grupnu fazu.
Danas tri bobe legle ko budali šamar... u subotu hat trick Leona i kraj priče !
F.K.SARAJEVO
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:
-
belosevic28
- Kontakt:
Eh da prije svega cestitam braci koja su odradila jos jedno gostovanje. Strasni ste momci, kapa do poda, svimaa
Sto se tekme tice, prevazna utakmica je dobivena, desetkovani, plus one dvije povrede, i sa svim tim dobijemo 0 2, stvarno vrijedno respekta. Nadam se da Smijecanin nije dobio neki udarac i da ce biti spreman za derbi, isto se nadam i Dulji, Baricu pa i Mesi. Sira klupa, bolje za nas.
KOmazec kralj, Braco jos veci
CESTITAM NAM !
#jos #tri
Sto se tekme tice, prevazna utakmica je dobivena, desetkovani, plus one dvije povrede, i sa svim tim dobijemo 0 2, stvarno vrijedno respekta. Nadam se da Smijecanin nije dobio neki udarac i da ce biti spreman za derbi, isto se nadam i Dulji, Baricu pa i Mesi. Sira klupa, bolje za nas.
KOmazec kralj, Braco jos veci
CESTITAM NAM !
#jos #tri
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
obiteljskicovjek je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
"Samo je nebo iznad nas" bila je jedna pjesma sredinom 80-tih i cesto smo je pjevali (aludirajuci na prvo mjesto u Jugi) I danas je samo nebo iznad nas.Tad osvojismo titulu aBd i danas cemo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:ja samo nekontam zasto ste se svi prepali tog Radnika? Da nisu mozda doveli Ronaldinha, Kaku, Adriana pa da s jih moramo bojati? Pojacali se jesu u zimskoj pauzi, u dobroj su formi u proljetnom dijelu prvenstva, imaju prednost domaceg terena ali opet smo mi favoriti ljudi moji. Okic, Bilbija, Bekic, Puric, Protic to su nasi igraci iz drugog plana koji ako nisu bolji sigurno su isti po kvaliteti od Radnika i zasto se mi onda bojimo njih? Samo da Dzeno poslozi fino kockice, da igraci budu na nivou, da ozibljno shvate to i 3 bobe su nasebordobijeli je napisao/la:tri boda najbitnije ,igra zabrinjavajuca Dzeno promasio s Bilbija- Stojcev nijh dvojica tesko da mogu pokriti sredinu terena ,uglavnom sreca nas je pomazila jos 4 utakmice situacija teska citavoj odbrani prijeti suspenzija Baric,Puric ,Duljevic, Alispahic povrijedjeni, Cimirot rovit , Benko 3 zuta Radovac- Miholjevic u reprezentaciji u 2 najbitnije utakmice u prvenstvu![]()
. treba Dzeno dobro razmisliti sta i kako protiv radnika u srijedu ,ja bi odmarao ekipu za derby to ako dobijemo titula je nasa kljuc je derby a radnika i ako dobijemo opet je derby kljucni u Bijeljini bi dao šansu Okicu,Bilbiji ,Ostrakovicu ,Proticu ,Kovacevicu pa mozda i nekim juniorima a vidjecemo sta ce biti
Jos pogotovo ako danas pobjede Mladost prakticki ce vec osigurati opstanak i utakmica jim nece biti toliko vazna ali ipak ce igrati agresivno, jer tako igraju sve ekipe protiv FKS. I zasto bi se vadili na derbiju nerazumijem, jer na takvim utakmicama se nevadis jednostavno
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 13 maj 2015, 23:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- pravnik1981
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, rimljanin90 i 20 gostiju.