Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Cestitam momci, plod vrijednog rada godinama. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pripremi se za avatar i potpis.DANTES je napisao/la:Čestitke Juventusu... Zasluženo nema šta... Očito vam Real leži...
Kakva noć
, san se nastavlja
!
Bilo je svega, velika pobjeda, svaka čast igračima i Allegriu kakva sezona
!
Buffon je zaslužio ovo finale, zaslužio je ovaj trofej zbog svega što je uradio za Juve, aBda da podigne pehar u Berlinu.
Bilo je svega, velika pobjeda, svaka čast igračima i Allegriu kakva sezona
Buffon je zaslužio ovo finale, zaslužio je ovaj trofej zbog svega što je uradio za Juve, aBda da podigne pehar u Berlinu.
NAJSRETNIJI NAVIJACI NA SVIJETU
FORZA JUVEEEEEEEE
TRESAO SAM SE I NA POLUVREMENU DOK SAM.U WC-U BIO
stari koji ne voli fudbal je skako po kuci, bravo momci, nezaboravna noc!!!!!!
JUVEEEEEEE
FORZA JUVEEEEEEEE
TRESAO SAM SE I NA POLUVREMENU DOK SAM.U WC-U BIO
stari koji ne voli fudbal je skako po kuci, bravo momci, nezaboravna noc!!!!!!
JUVEEEEEEE
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Jos jednom skidam kapu Buffonu
,Ljudina vas je i odveo dalje.
Nadam se da ce imati svoju noc u Berlinu.
Nadam se da ce imati svoju noc u Berlinu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- bianconeros
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Taaako je! Bravo momci,vama ljudi cestitam. Moram vam priznati da se i ja nekako osjecam ponosnim,ipak je neki Talijanski klub izborio finale,finale covjece
A znamo da je u finalu sve moguce,ali do tada,uzivajte

A znamo da je u finalu sve moguce,ali do tada,uzivajte
Citas komentare, u nekom si snu, mislis da se to tebi ne desava, trznes glavom svhatis da citas komentare brace po forumu, fb
Cestitke svima, Maxu naranvo, igracima, upravi, svima nama i kao sto veliki Alex rece, nije ovo povratak u finale nakon 12 godina, ovo je povratak iz druge lige do finala ! Ima li neko mozda 10eurica haha
Forzaa Juveeeeee

Max Allegri
Najponosniji veceras... a bio sam i preponosan i kad smo usli u polufinale... i tim sam bio prezadovoljan... ali ovo...
Najsladje mi je zbog hejtera jarana... koji su predvidjali kolaps od dortmunda pa do monaca i na kraju od reala... al nista pucanj u prazno...na poluvremenu sam dobio masu poruka ciji sadrzaj je bio vezan za razbijanje i da ce biti barem 3:0 do kraja... a ja sam odgovarao... poluvrijeme nije kraj... lavovi uglavnom tek iz drugog pokusaja uhvate svoj plijen... pa tako i nas juve...
Sutra i narednih par dana je za uzivanje... alaj cu se napiti i najesti na tudji racun zbog raznih opklada... a nadam se da ce se slavlje upotpuniti u subotu... kada i abd plavi fajteri uzmu bordo placenike... utakmica identicna kao i danas... hajde Boze pogledaj me...
Najsladje mi je zbog hejtera jarana... koji su predvidjali kolaps od dortmunda pa do monaca i na kraju od reala... al nista pucanj u prazno...na poluvremenu sam dobio masu poruka ciji sadrzaj je bio vezan za razbijanje i da ce biti barem 3:0 do kraja... a ja sam odgovarao... poluvrijeme nije kraj... lavovi uglavnom tek iz drugog pokusaja uhvate svoj plijen... pa tako i nas juve...
Sutra i narednih par dana je za uzivanje... alaj cu se napiti i najesti na tudji racun zbog raznih opklada... a nadam se da ce se slavlje upotpuniti u subotu... kada i abd plavi fajteri uzmu bordo placenike... utakmica identicna kao i danas... hajde Boze pogledaj me...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- 10DelPiero
- Kontakt:
E ja ne znam sta bi mi jos moglo biti draze od ovog veceras osim tog karanja u subotu, a ako kojim slucajem uzmemo kakav bi to delirijum da se nadoveze na ovaj vecerasMrMuscle je napisao/la:Sutra i narednih par dana je za uzivanje... alaj cu se napiti i najesti na tudji racun zbog raznih opklada... a nadam se da ce se slavlje upotpuniti u subotu... kada i abd plavi fajteri uzmu bordo placenike... utakmica identicna kao i danas... hajde Boze pogledaj me...
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
cestitke,hrabar i borben juve zasluzeno u finalu,mislim da niste ni odigrali najbolje stto znate,dosta gresaka nekih,slab pogba,dosta prostora realu ostavljano,al prezasluzeno ste u finalu,mene su ismijavali kad sam pisao da je juve blagi favorit
vidimo se u berlinu
vidimo se u berlinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Cestitam. Sretno u finalu. Ovi pred penziju su to zasluzili.
Aj, sad kad vam se Romarioo natovari sa hegemonijom...
sretno!
Aj, sad kad vam se Romarioo natovari sa hegemonijom...
- IlCapitano
- Kontakt:
Igra nije bila savršena, gol je bio ružan, Tevez je ispuhao, Buffon se raspao, Chiellini noge polomio, a Juventus ide u Berlin!!!!
Nema riječi, samo suze svega mi, ovo se ne zaboravlja. Naklon do poda, stope ljubim svakom od Buffona do Rubinha.
Andiamo a Berlinoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Nema riječi, samo suze svega mi, ovo se ne zaboravlja. Naklon do poda, stope ljubim svakom od Buffona do Rubinha.
Andiamo a Berlinoooooooooooooooooooooooooooooooooo
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Iskreno, iznenadjen sam, svaka čast Juventusu.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
- akisarajevo92
- Kontakt:
- masteRofPoker
- Kontakt:
97 - kroz maglu se sjecam finala
98 - placem a vec sam djecak i otac mi se valja od smijeha, Mijatovic
i onda opet
2003 - kazne nam Nedveda, penali
i onda sok, nekakav sud nas istjera u seria B.
Ali nema veze, Juve se gleda, opet se radujes pobjedama protiv nekih drugoligasa i srce proradi, adrenalin. Pa neka sedma mjesta, auuu sta se sve proslo, ovi malo stariji ce se svega sjetiti.
Ovo je nagrada, skoro pa najveca, klempa bi bila vrhunac ako nije i ovo vec. Mozda je vrijeme i da se razbiju ta izgubljena finala.
Uzivajte momci, zasluzio je to ovaj copor, jedna od jacih ekipa na forumu.
Nije potreban komentar na tekmu, nema smisla, samo uzivajte.
Forza Juve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
98 - placem a vec sam djecak i otac mi se valja od smijeha, Mijatovic
i onda opet
2003 - kazne nam Nedveda, penali
i onda sok, nekakav sud nas istjera u seria B.
Ali nema veze, Juve se gleda, opet se radujes pobjedama protiv nekih drugoligasa i srce proradi, adrenalin. Pa neka sedma mjesta, auuu sta se sve proslo, ovi malo stariji ce se svega sjetiti.
Ovo je nagrada, skoro pa najveca, klempa bi bila vrhunac ako nije i ovo vec. Mozda je vrijeme i da se razbiju ta izgubljena finala.
Uzivajte momci, zasluzio je to ovaj copor, jedna od jacih ekipa na forumu.
Nije potreban komentar na tekmu, nema smisla, samo uzivajte.
Forza Juve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Burberry46
- Kontakt:
Auuuuu Juve nas u finalu
Bravo momci hvala vam, hvala Morata za gol, ovo je Juve!!
Pozdrav za sve juventine, jet znamo sto smo prosli sve, dobro je to Ale rekao od serie B do Berlina
JUVEEEEEEEEEE
Bravo momci hvala vam, hvala Morata za gol, ovo je Juve!!
Pozdrav za sve juventine, jet znamo sto smo prosli sve, dobro je to Ale rekao od serie B do Berlina
JUVEEEEEEEEEE
1946
Draze mi je sto smo prosli radi ovog potcjenjivanja,nego radi finala.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitke momcii, nemam rijeci, zaista prelijepa prica Juventusa ove sezone, ocekujem jaku utakmicu protiv Barcelone, ali mislim da Juve moze uzet klempu, sretno svakako, zivjeli
FC Bayern !!!!!
- IlFantasista
- Kontakt:
Nema ba opuštanje, već sljedeće srijede se igra za novi trofej...
Nekad sutra mi redovniji trebamo dati neke analize, ovako se sad u trku neće mnoge ni pročitati...
Nekad sutra mi redovniji trebamo dati neke analize, ovako se sad u trku neće mnoge ni pročitati...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.