Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
socrates je napisao/la:Koma bio na tekmiIgracina je to,ja bih ga volio opet vidjeti kod nas bez obzira na sve.
Danas rutinski reklo bi se. Psiholoski bicemo u prednosti na derbiju gdje nam i bod odgovara,a svakako smo bolji tako da ocekujem nikad sladjiderbi
Ouroboros je napisao/la:Al' mi je smrš'o nešto. Stisli ga na Tajlandu sa porcijama, ne valja to.
A da vidis SaidaOuroboros je napisao/la:Al' mi je smrš'o nešto. Stisli ga na Tajlandu sa porcijama, ne valja to.
Evolution87 je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ElCartel11 je napisao/la:ja samo nekontam zasto ste se svi prepali tog Radnika? Da nisu mozda doveli Ronaldinha, Kaku, Adriana pa da s jih moramo bojati? Pojacali se jesu u zimskoj pauzi, u dobroj su formi u proljetnom dijelu prvenstva, imaju prednost domaceg terena ali opet smo mi favoriti ljudi moji. Okic, Bilbija, Bekic, Puric, Protic to su nasi igraci iz drugog plana koji ako nisu bolji sigurno su isti po kvaliteti od Radnika i zasto se mi onda bojimo njih? Samo da Dzeno poslozi fino kockice, da igraci budu na nivou, da ozibljno shvate to i 3 bobe su nasebordobijeli je napisao/la:tri boda najbitnije ,igra zabrinjavajuca Dzeno promasio s Bilbija- Stojcev nijh dvojica tesko da mogu pokriti sredinu terena ,uglavnom sreca nas je pomazila jos 4 utakmice situacija teska citavoj odbrani prijeti suspenzija Baric,Puric ,Duljevic, Alispahic povrijedjeni, Cimirot rovit , Benko 3 zuta Radovac- Miholjevic u reprezentaciji u 2 najbitnije utakmice u prvenstvu![]()
. treba Dzeno dobro razmisliti sta i kako protiv radnika u srijedu ,ja bi odmarao ekipu za derby to ako dobijemo titula je nasa kljuc je derby a radnika i ako dobijemo opet je derby kljucni u Bijeljini bi dao šansu Okicu,Bilbiji ,Ostrakovicu ,Proticu ,Kovacevicu pa mozda i nekim juniorima a vidjecemo sta ce biti
Jos pogotovo ako danas pobjede Mladost prakticki ce vec osigurati opstanak i utakmica jim nece biti toliko vazna ali ipak ce igrati agresivno, jer tako igraju sve ekipe protiv FKS. I zasto bi se vadili na derbiju nerazumijem, jer na takvim utakmicama se nevadis jednostavno
O bella ciaopravnik1981 je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... 2503,d.bGg
![]()
![]()
Ma ti si nas Beli (bavarac) a ne bellabelosevic28 je napisao/la:obiteljski, budi koncizniji u nastupima javnim
to bella me zigne jako
osjecam se prozvanim
onda se izofiram kad shvatim da me niko ni za sto