nema veze halal im bilo,svim insajderima sto nam ispadanje prognozirase...joj hoce neko sledece sezone dobiti po guzovimaBatva je napisao/la:Motivirajuca, mi 5. tako da opet nista od Evrope.solinas je napisao/la:kako nam izgleda tabela proljetnog dijela prvenstva
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne šalim se, samo primjetio.
Ne šalim se, samo primjetio.orbit je napisao/la:Reci da se šališ
Pa druže ako je iko medijski popraćen onda ste to vi, uostalom danas ste gostovali i logično je da će portal imati manje materijala za članke.
Sjeti se zimskih priprema, vas ispratili u Antaliji nas nisu mogli u Međugorju
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel ove sezone ispadaju 2 kluba.Kad se pocinje sa 1 2klubova i jel iduce ispadaju 4.
Odlicno prodje kolo.
Hvala bogu nemamo imperativ pobjede u subotu.
Hvala bogu nemamo imperativ pobjede u subotu.
Ove sezone dva a iduće ispada šest klubova!Alipasino je napisao/la:Jel ove sezone ispadaju 2 kluba.Kad se pocinje sa 1 2klubova i jel iduce ispadaju 4.
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Je l' derbi u 5h?
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Mislim da su sve utkmice u zadnj tri kola u subotu od 17,00.nele-BHF je napisao/la:Je l' derbi u 5h?
- invincible1921
- Kontakt:
Nije da zapocinjem neku rasrpavu ili teorije zavjere, ali eo i trener radnika se ostro pozalio na sudjenje doduse malo pristojnije od onog iz Slavije. Jos rece da mu je ovo prvi put da se zali na sudjenje i da jednostavno nij mogo zazmirit ... 
Nisam gledo utakmicu samo golove tako da ne znam o cemu se radi, ali et pogledajte snimak izjava ternera
Nisam gledo utakmicu samo golove tako da ne znam o cemu se radi, ali et pogledajte snimak izjava ternera
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 13 maj 2015, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Nidje veze sa zutim a ne crvenim kartonom.Utakmica normala.
Nema se on šta žaliti na suđenje, nego samo na svoje igrače koji su glumili Barcelonu i uvijek na kraju imali potez viška. Poprilično lako su dolazili u šesnaesterac protivnika i nisu znali da iskoriste prilike.invincible1921 je napisao/la:Nije da zapocinjem neku rasrpavu ili teorije zavjere, ali eo i trener radnika se ostro pozalio na sudjenje doduse malo pristojnije od onog iz Slavije. Jos rece da mu je ovo prvi put da se zali na sudjenje i da jednostavno nij mogo zazmirit ...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Čuj pobjednički selfie. Neću da vjerujem.
Usput, biće zanimljivo gledat' tekmu za vikend, ako stignem.
Usput, biće zanimljivo gledat' tekmu za vikend, ako stignem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
brate, trepti l' vazduh?solinas je napisao/la:kako nam izgleda tabela proljetnog dijela prvenstva
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Premijer liga BiH - općenito
Kupili, kao i derbi, zdra'o !Nydalen je napisao/la:Ovo je bio cist crveni za ovog kalasija. A sudija je u najmanju ruku smijesan, krenuo je dati crveni pa se predomislio.
@invincble
Joj ti masonske teorije level Kalajdzic... Nemoj da se ofiras
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 13 maj 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- invincible1921
- Kontakt:
Zeljo prvi 25 sarajevo drugo 24 celik treci 21 ...ostalo se ne sjecam
=\_1921_/=
E hajmo sad ovi malo realniji forumasi ,red je da cestitamo Zelji na ispunjenju ciljeva .Jedini oni 3 kola prije kraja bas ispunise zacrtano
-Evropa
-omladina
Ja cestito
-Evropa
-omladina
Ja cestito
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- invincible1921
- Kontakt:
Povratak otpisanihrodjenisa je napisao/la:E hajmo sad ovi malo realniji forumasi ,red je da cestitamo Zelji na ispunjenju ciljeva .Jedini oni 3 kola prije kraja bas ispunise zacrtano
-Evropa![]()
-omladina![]()
![]()
Ja cestito
=\_1921_/=
Hvala drugrodjenisa je napisao/la:E hajmo sad ovi malo realniji forumasi ,red je da cestitamo Zelji na ispunjenju ciljeva .Jedini oni 3 kola prije kraja bas ispunise zacrtano
-Evropa![]()
-omladina![]()
![]()
Ja cestito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

97 ako nije slago godište
Danas rasprava bila oko naših omladinaca, da li radi ili ne Željo na podmlađivanju. Posraše se mnogima u usta tako što su i danas u svakom pogotku učestvovali omladinci. 2 dali (Rijad i Amir) i Dado asistiro za 2
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- invincible1921
- Kontakt:
Igro Bucan ne racuna se to drugAjzea je napisao/la:
97 ako nije slago godište
Danas rasprava bila oko naših omladinaca, da li radi ili ne Željo na podmlađivanju. Posraše se mnogima u usta tako što su i danas u svakom pogotku učestvovali omladinci. 2 dali (Rijad i Amir) i Dado asistiro za 2
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.