Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nisam mislio na tebe konkretno, nego uopšte, jer ima vas više što ponekad naginjete na tu nazovimo je kritičnu stranu. Dobra riba je dobra riba, pa bila ona Maca, Zehra, Jessica ili Jennifer. Neke su pametnije kad šute, ali to nije tema emisije.Donnie Darko je napisao/la:Čisto informativno, ni za jednu nisam rekao da ne valja. Nisam idiot.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni nema dobre ili loše, ja bih to sve yebao.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slažem se.Virtu4l je napisao/la:Nisam mislio na tebe konkretno, nego uopšte, jer ima vas više što ponekad naginjete na tu nazovimo je kritičnu stranu. Dobra riba je dobra riba, pa bila ona Maca, Zehra, Jessica ili Jennifer. Neke su pametnije kad šute, ali to nije tema emisije.Donnie Darko je napisao/la:Čisto informativno, ni za jednu nisam rekao da ne valja. Nisam idiot.
Druga stvar je što neki ne znaju čitati i vide "precjenjena, ne piša nektar, **** joj smrdi" kao ne valja kurcu.
A posebna vrsta ljudi su ljudi koji su se složili sa tvojim postom, a kažu da Lisa Bonet nije dobra. Ne da je precjenjena, već čisto i eksplicitno nije dobra. Ali dobro...
Da se razumijemo, ne bih ga vadio ni iz Kaley ni iz Zehre, ali definitivno nisu toliko dobre kao što mnogo ljudi želi predstaviti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma stariji neki, upoznao ga danashodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Danas te jedan stariji kolega bas nahvalioreds_forever je napisao/la:Ja sam zaboravila kako hodza izgleda bez brade
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ko, ko, ko ???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tako je momcino.Belmin6 je napisao/la:Meni nema dobre ili loše, ja bih to sve yebao.

@Donnie. Da, nije dobra u 47. godini. Ne znam sto ti je to tesko prihvatit? Ako tebi jest onda aferim. Sigurno je bila dobra nekad, sada nije. Prije svega ima oci kao da se drogira.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To je od osobe do osobe, ja uglavnom nabrajam one koje su dobre, a ako za neku mislim da nije to zadržim za sebe, jer nekome je sigurno dobra. Ukusi su različiti.Donnie Darko je napisao/la:A posebna vrsta ljudi su ljudi koji su se složili sa tvojim postom, a kažu da Lisa Bonet nije dobra. Ne da je precjenjena, već čisto i eksplicitno nije dobra. Ali dobro...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I sad ti ja mogu postavit 20 slika gdje ne valja. Ni ovdje mi nije nista specijalno. Mrsava, umorna, stara jednostavno.
Cartman je napisao/la:I sad ti ja mogu postavit 20 slika gdje ne valja. Ni ovdje mi nije nista specijalno. Mrsava, umorna, stara jednostavno.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Vila plava.

Vjerovatno najbolje izdanje Kaley Cuoco u TBBT u toj crnoj haljini. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pričaš Goletu što je u sendviću, a ti trebe u kupaćem na avatar, niđe vezeMaestro^^ je napisao/la:Vjerovatno najbolje izdanje Kaley Cuoco u TBBT u toj crnoj haljini.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A moram i ja avatar promjeniti , nisam ga mijenjao skoro godinu dana.Dex je napisao/la:Pričaš Goletu što je u sendviću, a ti trebe u kupaćem na avatar, niđe vezeMaestro^^ je napisao/la:Vjerovatno najbolje izdanje Kaley Cuoco u TBBT u toj crnoj haljini.

Nemoj mi sad Goleta uvlačiti u ovo.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Yebo te dan. Ja razradio plan za britanske papire, kontam sad ce se neka javiti kad ti kuknjavaDex je napisao/la:Pričaš Goletu što je u sendviću, a ti trebe u kupaćem na avatar, niđe vezeMaestro^^ je napisao/la:Vjerovatno najbolje izdanje Kaley Cuoco u TBBT u toj crnoj haljini.
Da ti casna sestra bude zena pa da si suhog qrac svaki dan

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ajd sve to, al si goru trebu stavioMaestro^^ je napisao/la:
A moram i ja avatar promjeniti , nisam ga mijenjao skoro godinu dana.![]()
Nemoj mi sad Goleta uvlačiti u ovo.

Bgmi, časne se gu.ze više nego što ti mislišOtelo je napisao/la: Yebo te dan. Ja razradio plan za britanske papire, kontam sad ce se neka javiti kad ti kuknjava
Da ti casna sestra bude zena pa da si suhog qrac svaki dan

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: JHam, kraljttbvb, L-Train, soko, VolimBiH96 i 16 gostiju.