Sad za sad je tako, ako si se našao uvrijeđenim za komentar o nasljedniku tvog idola. Ja još uvijek nisam vidio napredak i više ste sretno nego spretno tu gdje jeste.Belmin6 je napisao/la:Zašto Virtuale, zašto ?![]()
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači kompetentan si onoliko koliko daleko ode tvoj klub u LPxaves je napisao/la:neka osmina finala niste kompetentni

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
al ovo je kljucno. jel ima gluplji argument od 'preuzeo odgovornost, pokusavao nesto'. sta je pokusavao, osim sto je promasio zicer glavom, promasio jos jednu priliku u sesnaestercu i sutao sa 25 metara pored gola? jel ima rezultat toga?BigBigBang je napisao/la:Bale je kriv jer je jedini preuzeo odgovornost...Sta je radio nista puno jeftiniji Rodriguez ostim sto je simulirao citavo vrijeme i Ronaldo koji osim izvodjenja penala se nije sastavio sa loptom.
problem bejla je dublji od vecerasnje predstave, to ovi sto gledaju real samo u LP slabo kontaju. bale je kancer ekipe, igrac koji nikakvim zaslugama igra u prvih 11 i igrac zbog kojeg se igra formacija u kojoj apsolutno svaki igrac reala igra slabije nego u onoj idealnoj formaciji koja se igrala dok je bale bio povrijedjen i pazi sad, real je tad bio daleko najbolja ekipa svijeta.
preuzeo odgovornost promasivajuci prilike koje mu Ronaldo i ostali suigraci namjestajuBigBigBang je napisao/la:Bale je kriv jer je jedini preuzeo odgovornost...Sta je radio nista puno jeftiniji Rodriguez ostim sto je simulirao citavo vrijeme i Ronaldo koji osim izvodjenja penala se nije sastavio sa loptom.

James je lose igrao ali od kad se vratio nakon ozljede skoro svaki tjedan je igrao po 2 utakmice naravno pa 90 min Kross tako cijelu sezonu igra nije ni cudo sto su mrtvi u 55. minuti
Ma što bih bio uvrijedjen yebemu, imaš svoje mišljenje, ja ga poštujem. Ali mislim da je kratko u Unitedu da bi se covjeku nabijalo nešto na nos, pogotovo što je tim vratio u LP. Sljedece sezone cemo vidjeti od cega je Luji Van Gal.Virtu4l je napisao/la:Sad za sad je tako, ako si se našao uvrijeđenim za komentar o nasljedniku tvog idola. Ja još uvijek nisam vidio napredak i više ste sretno nego spretno tu gdje jeste.Belmin6 je napisao/la:Zašto Virtuale, zašto ?![]()
-
- Kontakt:
Bale nije vrijedan tih para da se razumijemo odma ali vas problem je sto vi nemate boljeg od njega, pa vi ste prodali Ozila i Di Mariu, haj Ozil je otisao prije dvije godine ali Di Maria je prosle godine najzasluzniji za LP vi ga pustite naustrb Balea, Rodrigueza ili Isca. Da ste ostavili Di Mariu uvijek ste mogli Balea kazniti klupom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Virtu4l je napisao/la:Znači kompetentan si onoliko koliko daleko ode tvoj klub u LPxaves je napisao/la:neka osmina finala niste kompetentni![]()

a da usput cestitke svim juventinima, zasluzen prolaz, nadam se dobrom finalu u kom bi ipak biti demolirani
Razbi me čovjek argumentima

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
4-4-2BigBigBang je napisao/la:Bale nije vrijedan tih para da se razumijemo odma ali vas problem je sto vi nemate boljeg od njega, pa vi ste prodali Ozila i Di Mariu, haj Ozil je otisao prije dvije godine ali Di Maria je prosle godine najzasluzniji za LP vi ga pustite naustrb Balea, Rodrigueza ili Isca. Da ste ostavili Di Mariu uvijek ste mogli Balea kazniti klupom.
skor bez Balea ove sezone 9-0-0 Barcelona,Atletico,Liverpool na Anfildu
Jedno je šta bi Juve trebao biti, a sasvim drugo šta će biti. Ajde manite se tih dječijih fazona yebemu majku više. Ljudi nisu bezveze tu i sigurno Barci neće biti lahko, kao što neki očekuju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
samop tucite po ovom Virtualu, dokazanom hejteru kataloskog ponosa
....i to svim raspoloživim sredstvim i kalibrima 

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Aferim.messilla je napisao/la:Jedno je šta bi Juve trebao biti, a sasvim drugo šta će biti. Ajde manite se tih dječijih fazona yebemu majku više. Ljudi nisu bezveze tu i sigurno Barci neće biti lahko, kao što neki očekuju.
Aljegri, out!
Zasad tako izgleda, da li će ostati tako pitanje je. Velike su šanse da neće, i da svi na kraju neće uništiti svoje klubove.Virtu4l je napisao/la:Pa realno, svi koje si nabrojao uništavaju svoje klubove.muamerc je napisao/la:Sto je kod nas Pep to je u Reala Bejl, kod Mance Luj, kod Arsenala Venger... Ako nesto podje krivo, a hoce kod vecine onda ima zrtveno janje da se prikolje.
Evo, na primjer, vi ste ispali u 1/8 sto je realno neuspijeh za vas; ja nisam čuo da neko od vas Murinja ovako (kao mi Pepa, i ostali one nabrojane) tretira ili da je tretirao ili bilo kojeg igrača. Razlika je što vi imate povjerenja u njega i nemate predrasuda prema njemu. U ove dvije godine Pep je više osvojio i dogurao od Murinja, vrijednosti ekipa su slične, oba su sa sličnim CVjem pa opet nema pljuvanja niti šta više. Vi ste se identifikovali sa njim i zbog toga toliko poštovanje i povjerenje. Mi nismo, iz više razloga, a najmanje su to razlozi koji imaju veze sa rezultatima.
Ako budu tukli k'o makaš, rom arioo i ovaj iznad, nema me na mapilet3 je napisao/la:samop tucite po ovom Virtualu, dokazanom hejteru kataloskog ponosa....i to svim raspoloživim sredstvim i kalibrima
![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
najjace je sto smo u generalu najmanje bas mi tj navijaci Barce potcjenjivali Juve, doduse i ja sam ga prizeljkivao u polufinalu, ali cisto zato sto sam mislio da je Bayern jaci, a dvije utakmcie s onom stokom ne bih prezivio... u svakom slucaju dvije najjace ekipe u finalu, ostali nek pate sta ces im
u osmini sam želio nekoga slabijeg protivnika (a bilo ih vala)- nije mi se ispunilo, vec smo dobili najjaceg moguceg u vidu prvaka Engleskexaves je napisao/la:najjace je sto smo u generalu najmanje bas mi tj navijaci Barce potcjenjivali Juve, doduse i ja sam ga prizeljkivao u polufinalu, ali cisto zato sto sam mislio da je Bayern jaci, a dvije utakmcie s onom stokom ne bih prezivio... u svakom slucaju dvije najjace ekipe u finalu, ostali nek pate sta ces im
u četvrtini samo želio samo da ne igramo sa PSG-om ili Atleticom - nije mi se ispunilo
u polufinalu sam želio da ne igramo samo sa Bayernom - ni to nije mi se ispunilo
E sad smo dogurali do zida gdje nema povratka, u finalu nema podcjenjivanja

Boli me q za dosadašnjih 110 postignutih golova, ako ne zabiju u finalu. Nek ga zabije i Ter Stegen sa gola na gol, samo da pobjedimo

Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 maj 2015, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pa gdje si ti pobjeguljo neki dan na temi fudbalskog NBA ili na temi "Lige petice"Virtu4l je napisao/la:Ako budu tukli k'o makaš, rom arioo i ovaj iznad, nema me na mapilet3 je napisao/la:samop tucite po ovom Virtualu, dokazanom hejteru kataloskog ponosa....i to svim raspoloživim sredstvim i kalibrima
![]()

I to isključivo Mourinhovom greškom. Čovjek je konstantno pod ogromnim pritiskom, ne bira sredstva da dođe do cilja, a navijači to uvijek prepoznaju. Sve što radi nekako ima smisla, sve drži pod kontrolom, ulijeva povjerenje na svakom koraku i vjerujem da bi svaki navijač Chelsea potpisao da bude trener do kraja života, nekako je dio kluba.muamerc je napisao/la:Evo, na primjer, vi ste ispali u 1/8 sto je realno neuspijeh za vas;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: Champions League 2014/15
Bunker s igracem vide itekako ima smisla, to sto su vam ambicije niske to je druga stvarVirtu4l je napisao/la:I to isključivo Mourinhovom greškom. Čovjek je konstantno pod ogromnim pritiskom, ne bira sredstva da dođe do cilja, a navijači to uvijek prepoznaju. Sve što radi nekako ima smisla, sve drži pod kontrolom, ulijeva povjerenje na svakom koraku i vjerujem da bi svaki navijač Chelsea potpisao da bude trener do kraja života, nekako je dio kluba.muamerc je napisao/la:Evo, na primjer, vi ste ispali u 1/8 sto je realno neuspijeh za vas;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.