FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2010, 16:48

Gledajte veceras Hayat sport u 19.30h,bice duzi prilog sa sinocnje utakmice!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 18 apr 2010, 16:49

Adis Hadžić, jedan je od nas.
Svaka čast liku, kako je samo složio klip o Želji i manijacima i prezentovao ga cijeloj BiH i šire, kako se to radi.

Evo ovo je prvi post od utakmice i ne znam šta da napišem. Jednostavno boli me k..... za sve ostalo, samo mi je Željo u glavi i ništa drugo. Atmosfera nenadyebiva, jednostavno najjači smo, Željo i manijaci su u prvom planu u cijeloj BiH, cijala BiH priča o Želji i manijacima, ponovo. Bio sam i na Newcastlu i drugim velikim utakmicama Želje i svakom derby-u od 98, al jednostavno nikad ovolika euforija nije bila prisutna kod mene. Hvala ti bože, što sam Željovac inače moj život ne bih imao smisla.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
Strauss Junior

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2010, 16:55

BlueSharks je napisao/la:Adis Hadžić, jedan je od nas.
Svaka čast liku, kako je samo složio klip o Želji i manijacima i prezentovao ga cijeloj BiH i šire, kako se to radi.
Slucajno vidio i iznenadio se,ne znam jel željovac (ovih dana svi su nasi) ali je prilog bio za deset 8-) 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 16:58

cole-ch je napisao/la:Cestitke igracima i strucnom stabu na velicanstvenoj pobedi!

Mnijaci su EXTRA bili.

Mogu da zamislim koje ce ludilo biti kada budete sa Arsenalom igrali trece predkolo LP?!

PS: Menjam dva Zeljina sala (sa natpisom "The Maniacs i FK Zeljeznicar") za jedan novi. Salovi su dobro ocuvani, starost 10 god i 4 god. Zainteresovani neka se jave na pp.

Pozdrav i sve najbolje u nastavku pobedonosne serije.
Po novom sistemu medjusobno mogu igrati samo sampioni, tako da nista od igre sa engleskim klubom... sa druge strane, Arsenal ce vjerovatno biti treci i direktno se plasirati u LP... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 apr 2010, 16:58

Sad se poceli svi hvalit' da su manijaci ;) A proslih sezona na mapi ih nije bilo ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 apr 2010, 16:59

Evo ovo je prvi post od utakmice i ne znam šta da napišem. Jednostavno boli me k..... za sve ostalo, samo mi je Željo u glavi i ništa drugo. Atmosfera nenadyebiva, jednostavno najjači smo, Željo i manijaci su u prvom planu u cijeloj BiH, cijala BiH priča o Želji i manijacima, ponovo. Bio sam i na Newcastlu i drugim velikim utakmicama Želje i svakom derby-u od 98, al jednostavno nikad ovolika euforija nije bila prisutna kod mene. Hvala ti bože, što sam Željovac inače moj život ne bih imao smisla.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
Gdje se može pogledat taj klip :?:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 18 apr 2010, 17:00

bistrikboy je napisao/la:
Slucajno vidio i iznenadio se,ne znam jel željovac (ovih dana svi su nasi) ali je prilog bio za deset 8-) 8-)
Hadžija je stari, veliki Željovac, znam da ovih dana ima puno sumnji i svi su naši, al on je provjeren ;)

@Mandrak
Prošo voz, bio na OBN, ne vjerujem da češ ga sad negdje naći. :|
Strauss Junior

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 18 apr 2010, 17:07

Adis Hadžić sportska redakcija : ) ma prilog je za 10. Ali prvo najavise nakon reklama i sve sam cekao i nista tek nakon pola sata ide prilog : ).
G A Z I
Željo sve do pobjede

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 apr 2010, 17:08

Adis je oduvijek govorio da je zeljovac cak ga je milion puta sasa "zayebavao" oko toga u prijenosu utakmica...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 apr 2010, 17:10

BlueSharks je napisao/la:
Hadžija je stari, veliki Željovac, znam da ovih dana ima puno sumnji i svi su naši, al on je provjeren ;)

@Mandrak
Prošo voz, bio na OBN, ne vjerujem da češ ga sad negdje naći. :|
e jbg...šteta što to nisam upratio.
Hajd možda je to neko snimio pa možda bude postavljeno negdje na YT.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2010, 17:20

Prilog ce vjerovatno biti i u sklopu OBN-ovog dnevnika koji je u 19h(!?)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 apr 2010, 17:28

Seyo_TM je napisao/la:Adis je oduvijek govorio da je zeljovac cak ga je milion puta sasa "zayebavao" oko toga u prijenosu utakmica...
Gde se moze videti taj prilog? Hvala

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 18 apr 2010, 17:32

bistrikboy je napisao/la:Prilog ce vjerovatno biti i u sklopu OBN-ovog dnevnika koji je u 19h(!?)
zar nije njihov dnevnik ranije nesto neki divlji termin il sam ja ofulo :lol: :lol:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2010, 17:36

nermin_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Prilog ce vjerovatno biti i u sklopu OBN-ovog dnevnika koji je u 19h(!?)
zar nije njihov dnevnik ranije nesto neki divlji termin il sam ja ofulo :lol: :lol:
18:55 OBN Info

Ev nadjoh na njihovom webu :P

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 18 apr 2010, 17:37

od sinoc Pustam brkove : D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 apr 2010, 17:47

slika

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 18 apr 2010, 17:51

Sve je super samo jos da se Osim htio pozdravit al nema veze sve je super i sve je za 5

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 18 apr 2010, 17:54

jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 apr 2010, 17:54

treba ga otpustit!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 apr 2010, 17:55

manijakinho je napisao/la:Sve je super samo jos da se Osim htio pozdravit al nema veze sve je super i sve je za 5
Mislim da bi bilo i neozbiljno da je usred utakmice, koja je još ovoliko bitna, mahao navijačima. Nek' je on skroz unesen u utakmicu, taktiku, praćenje igre, lako ćemo za mahanje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.