FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A Barić da li se on vraća ?
U derbi ulazimo bez:
Kalassija
Barica
Mihojevica
Berberovica?
Purica
Radovca
Andjusica
Alispahica
Duljevica
I onda dodje onaj vojvoda i kuka na pressu jer mu fale 2 igraca a mi igramo bez 9 igraca i Dzeno kaze da nece da kuka jer od toga nema nista.
Kalassija
Barica
Mihojevica
Berberovica?
Purica
Radovca
Andjusica
Alispahica
Duljevica
I onda dodje onaj vojvoda i kuka na pressu jer mu fale 2 igraca a mi igramo bez 9 igraca i Dzeno kaze da nece da kuka jer od toga nema nista.
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
nadam se da ce berberovic ili baric biti spremniHead je napisao/la:U derbi ulazimo bez:
Kalassija
Barica
Mihojevica
Berberovica?
Purica
Radovca
Andjusica
Alispahica
Duljevica
- Hordas Doboj
- Kontakt:
A nista, ako se Berberovic vrati on ce desno i to je to. Ako se ne vrati onda ce biti zajebano. Ja Cimija ne bi povlacio jer nam je on pokretac svega u sredini terena, mislim da je nezamjenjiv tu. Desnog beka cemo nekako vec zakrpit, al on mora igrati u vezi.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
[youtube][/youtube]
- franklampard8
- Kontakt:
Pusti smetljare, najjaci su kad treba kukati.Head je napisao/la:U derbi ulazimo bez:
Kalassija
Barica
Mihojevica
Berberovica?
Purica
Radovca
Andjusica
Alispahica
Duljevica
1946
Berberovic igra!
- franklampard8
- Kontakt:
ma nema veze bitnije je da odbrana dobro funkcionise ako niko ne bude bolje rjesenje staviti cimirota na beka a za sredinu se ne treba brinuti zelji treba pobjeda oni moraju napdati zato posloziti dobro odbranu sredinu im mozda i prepustiti nek naprave pritisak tu je stojcev on ce imati bar 2-3 lucidna poteza a uz igraca kao sto je benko u napadu i to je dovoljno za jedan gol samo da odbrana izdrzi. nije bas najhrabrija taktika al bitni su bodoviZip je napisao/la:Cimija na beka..
Al mislim da to nebi valjalo zbog njega, jer ce vjerovatno dolaziti skauti nekih klubova da ga gledaju..
E sada, zao mi je al mora igrati na desnom beku..
Al opet, ko ce ti sredinu igrati?
Sa Rustemovicem hmmm Bilbijom i Stojcevom? Pa ljudi bi nas mogli uzeti na sredini i onda ce i voditi glavnu stvar na terenu..
Nzm, niko nije pametan.. Jedino vratiti Mihojevica s priprema repke il Radovca.. pa kombinovati..
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- franklampard8
- Kontakt:
Cimirot nije dobar na beku, tako da otpada i ta "cvrsta" odbrana sa njim na beku. 
1946
Jeste.franklampard8 je napisao/la:Jel pouzdana informacija ?bosnas_ je napisao/la:Berberovic igra!
Nadam se da je tacno i ovo za Barica, da moze igrat pod injekcijama. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja obezbejdio ulaz na stadion
danas u klubu Krste i Delac.. Loze ih raja i to pravo 
Uglavnom, mislim da bi trebali napokon da daju 100% svojih mogucnosti, i da cemo pobjediti abd..
Ne treba kukati zbog povrjedjenih igraca, ko god bude igrao, ako da 100% svojih mogucnosti, a hoce, mi cemo imati pozz rezultat..
Uglavnom, mislim da bi trebali napokon da daju 100% svojih mogucnosti, i da cemo pobjediti abd..
Ne treba kukati zbog povrjedjenih igraca, ko god bude igrao, ako da 100% svojih mogucnosti, a hoce, mi cemo imati pozz rezultat..
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja ocekujem ovako neku formaciju delac,baric ,berberovic,tatomirovic,puzigaca,cimirot,rustemovic,stojcev,bekic,krste,benko ako baric nebude mogao onda kovacevic stoper -dzemo na beka . Bilbija ce sigurno dobiti priliku na proslom derbyu je bio jedan od bolji ima on nesto u sebi u jakim utakmicama igra odlicno idemo bordo -bijli po pobjedu ma da ni bod nije loš 
Daj ba ljudi kakav Bilbija?
Kad ga vidim kako je usporen zlo mi bude..
Bukvalno evo druga utakmica kako momak jedva hoda na terenu..
Nemam nista protiv njega, al nema trke, nema agresivnosti ni motiva.. To se jasno vidilo..
NEMA SRCE
To sta je bilo prije pola godine, prije godinu, to je sad totalno nebitno, ono sto je vazno kako sada igra, NE IGRA..
Kad ga vidim kako je usporen zlo mi bude..
Bukvalno evo druga utakmica kako momak jedva hoda na terenu..
Nemam nista protiv njega, al nema trke, nema agresivnosti ni motiva.. To se jasno vidilo..
NEMA SRCE
To sta je bilo prije pola godine, prije godinu, to je sad totalno nebitno, ono sto je vazno kako sada igra, NE IGRA..
Sta je sa povredom Alispahica.
Svaki dan mi nekako profura nikako da ga upitam, sta je sa povredom.Meni izgleda normalno,nikad ne bi rekao da je povrijeđen.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Biće spreman za subotu.amypitar je napisao/la:Sta je sa povredom Alispahica.Svaki dan mi nekako profura nikako da ga upitam, sta je sa povredom.Meni izgleda normalno,nikad ne bi rekao da je povrijeđen.
U INAT SVIMA 1946
Spreman za posljednjih 20-tak minuta..BoskoAntic je napisao/la:Biće spreman za subotu.amypitar je napisao/la:Sta je sa povredom Alispahica.Svaki dan mi nekako profura nikako da ga upitam, sta je sa povredom.Meni izgleda normalno,nikad ne bi rekao da je povrijeđen.
Al i to je napredak, ako ce ih odraditi 100%..