FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vitez ako izgubi od Mladosti u subotu ispada iz lige 90 % s porazom od Sarajeva.
Imal na grbavici da se kupi karta, jel pocela prodaja de ako nekome nije daleko nek provjeri ziv bio. Ili mozda od sutra pocinje ?
Ljudi nisam pesimista, uvijek sam vjerovao u Želju i kad smo bili na nekom 10 mjestu. Da mi je neko rekao na početku sezone ili na polusezoni da ćemo biti tu gdje jesmo rekao bi mu da nije normalan. Mislim da će momci ući u derbi malo rasterečeni, svjesni su oni šta bi pobjeda značila, ali samo nek odigraju hrabro kako oni znaju i mislim da rezultat neće doći u pitanje. U derbiju se nikad ne zna, tu jedna "frljoka" može sve da rješi. Imamo mi kvaliteta, sad, u igri. Mada opet ponavljam ko papagaj da su naši najveći aduti na našoj klupi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Al fakat nas Željo treba, treba da se svi homogenisemo i.odemo na hadison, ljudi ako mi osvojimo to će biti najčisca titula osvojena u historiji fudbala, divno je biti zeljovac
-
- Kontakt:
kada je pocinjala sezona i kada je uprava odlucila podmladiti tim, ja sam imao samo jednu zelju. plasman u evropu.
evo, tri smo kola prije kraja u prilici boriti se za titulu a evropa nam je gotovo pa sigurna.
i dalje imam istu zelju, a to je ona sa pocetka sezone. plasman u evropu 100%.
za mene su nasi momci vec sampioni. nemojmo im nabijati imperativ pobjede na derbiju. oni sigurno znaju koliko bi sami sebe usrecili a onda i nas ukoliko bi pobjedili Sarajevo. oni jesu mladi, ali nisu glupi. velika bi to stvar bila za njih.
u subotu trebaju istrcati spremni da ostave srce na terenu neoptereceni nekim moranjem. nista se ne mora. samo u takvoj atmosferi ce pruziti ono najbolje, leprsavu igru kakvu smo navikli gledati cijele sezone. ovdje smo stigli jer pred njih na pocetku nismo stavljali imperative nekog moranja i to nam se vratilo.
ukoliko neko od momaka koji igraju cita ovaj forum, neka prenese momcima da sam neizmjerno ponosan na njih bez obzira na sve. za mene ste vi vec sampioni pa kako god bude. samo hrabro i bez straha. oni se vas trebaju bojati.
sretno momci!
evo, tri smo kola prije kraja u prilici boriti se za titulu a evropa nam je gotovo pa sigurna.
i dalje imam istu zelju, a to je ona sa pocetka sezone. plasman u evropu 100%.
za mene su nasi momci vec sampioni. nemojmo im nabijati imperativ pobjede na derbiju. oni sigurno znaju koliko bi sami sebe usrecili a onda i nas ukoliko bi pobjedili Sarajevo. oni jesu mladi, ali nisu glupi. velika bi to stvar bila za njih.
u subotu trebaju istrcati spremni da ostave srce na terenu neoptereceni nekim moranjem. nista se ne mora. samo u takvoj atmosferi ce pruziti ono najbolje, leprsavu igru kakvu smo navikli gledati cijele sezone. ovdje smo stigli jer pred njih na pocetku nismo stavljali imperative nekog moranja i to nam se vratilo.
ukoliko neko od momaka koji igraju cita ovaj forum, neka prenese momcima da sam neizmjerno ponosan na njih bez obzira na sve. za mene ste vi vec sampioni pa kako god bude. samo hrabro i bez straha. oni se vas trebaju bojati.
sretno momci!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Ko ce nam sudit?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Razmisljam sta bi bilo da se vise ulozilo u ekipu, da je Tomic ostao, da je Amar tu, pa vidim kako proslavljamo titulu na Koševu i prave nam špalir i aplaudiraju a čir im puca od muke jer imamo nedostižnu prednost. Onda shvatim da smo imali i to, da smo osvajali titule ali da nije bilo ovakvog jedinstva i da nismo voljeli igrače ni blizu kao ove. Djeca ginu i bore se, a nemaju bukvalno ništa osim Želje u srcu pa mi još draže. Ne moramo je osvojiti,nije nam bila ni cilj, strahovali smo za Evropu ali tako smo blizu da svi potajno razmišljamo.
Slijedi utakmica koja nam može donijeti toliko toga. Kad smo najviše ulagali u ekipu nismo imali sreće pa smo kao nosioci dobijali najteže protivnike, a sada bi nas taj status opet čekao. Povećane su premije od uefe, pare koje nam tako trebaju i bas bi nas pogurale. Zato ih idemo podržati u subotu, dati sve od sebe i pokušati pobijediti. Zubandan bi bio mala maca, kad bi im ovu titulu uzeli. Garantujem da se ne bi više nikad oporavili. Ipak, ako i ne uspijemo ostavarili smo prvobitni cilj, pa protiv Travnika napuniti Grbavicu i zahvaliti im se na svemu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
Slijedi utakmica koja nam može donijeti toliko toga. Kad smo najviše ulagali u ekipu nismo imali sreće pa smo kao nosioci dobijali najteže protivnike, a sada bi nas taj status opet čekao. Povećane su premije od uefe, pare koje nam tako trebaju i bas bi nas pogurale. Zato ih idemo podržati u subotu, dati sve od sebe i pokušati pobijediti. Zubandan bi bio mala maca, kad bi im ovu titulu uzeli. Garantujem da se ne bi više nikad oporavili. Ipak, ako i ne uspijemo ostavarili smo prvobitni cilj, pa protiv Travnika napuniti Grbavicu i zahvaliti im se na svemu.
valjic je izgleda sudijaexbabilon je napisao/la:Ko ce nam sudit?
I kunto i panto će gledati utakmicu tako ko god da sudi mislim da će biti ok da je previše ofirno da se blamira
Cak je iz UEFA bilo izjava da i oni prate regularnost zavrsnice prvenstva.extra je napisao/la:I kunto i panto će gledati utakmicu tako ko god da sudi mislim da će biti ok da je previše ofirno da se blamira

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nek' misli ko šta hoće, ali ne bih bio siguran da bi amar na terenu ovo bolje posložio. a još sam manje siguran da bi ovo ovako lijepo izgledalo da amar odlučuje o igračima, a da ih oda slaže u tim. čak štaviše.master44 je napisao/la:Razmisljam sta bi bilo da se vise ulozilo u ekipu, da je Tomic ostao, da je Amar tu, pa vidim kako proslavljamo titulu na Koševu i prave nam špalir i aplaudiraju a čir im puca od muke jer imamo nedostižnu prednost. Onda shvatim da smo imali i to, da smo osvajali titule ali da nije bilo ovakvog jedinstva i da nismo voljeli igrače ni blizu kao ove. Djeca ginu i bore se, a nemaju bukvalno ništa osim Želje u srcu pa mi još draže. Ne moramo je osvojiti,nije nam bila ni cilj, strahovali smo za Evropu ali tako smo blizu da svi potajno razmišljamo.
Nadam se da ce sve biti ok, ne racunam tu eventualno neki ofsajd koji je nemoguce vidjeti ili tako nesto, desava se i na prvenstvima, u LP, ali samo da kriteriji bude skroz ujednacen, da se isti faulovi sviraju i nama i njima. Samo toliko..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ma nek pusti mušku igru, nek se ne sjecka igra bez razloga.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Bolji smo, valjda će to i rezultat konačni pokazati...ova ekipa je nevjerovatno napredovala
Protiv Veleža me zabrinjavalo što sam preoptimističan, jer to je jako rijedak slučaj kada se radi o meni, a sada imam isti takav osjećaj. Ma mlatnut ćemo ih 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Potpuno si u pravu ali ja se najvise bojim sudjenja gore, citavu nas sezonu sudije lagano podkradaju masu zutim kartonima i mogu misliti sta ce u subotu raditi kad je ulog ovoliki. Mislim da se oni gore ne boje ni NS ni UEFE i da ce sve uciniti da Zeljo ne pobjedi.exbabilon je napisao/la:Nadam se da ce sve biti ok, ne racunam tu eventualno neki ofsajd koji je nemoguce vidjeti ili tako nesto, desava se i na prvenstvima, u LP, ali samo da kriteriji bude skroz ujednacen, da se isti faulovi sviraju i nama i njima. Samo toliko..
vidjet ćeš lave za 5 godina koliko će reprezentativaca biti iz naše, a koliko iz vaše ekipe
Ako budemo igrali taktički dobro kao protiv Veleža, pobjeda je sigurna..Ajzea je napisao/la:Protiv Veleža me zabrinjavalo što sam preoptimističan, jer to je jako rijedak slučaj kada se radi o meni, a sada imam isti takav osjećaj. Ma mlatnut ćemo ih

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- modusvivendi
- Kontakt:
Proslo je 17 godina od Zubandana, mnogi se nisu ni rodili, pa i ne znaju kakva je to utakmica bila. Ne znaju ni da su slicne okolnosti vladale tada, ne znaju da trenutno sve mirise na tu sezonu, na tu utakmicu. A historija se ponavlja...
Svaka cast Odi na pripremi igraca za Mladost, zaista je veliki trener. On je pravo nase blago, nase najvece pojacanje i nadam se da ce dugo ostati na klupi najtrofejnijeg i najveceg kluba u drzavi.
Svaka cast Odi na pripremi igraca za Mladost, zaista je veliki trener. On je pravo nase blago, nase najvece pojacanje i nadam se da ce dugo ostati na klupi najtrofejnijeg i najveceg kluba u drzavi.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot] i 39 gostiju.