FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fala Bogu pa nije Jakupovic. Kako su krenuli sa njegovim delegiranjem u Sarajevo, trebo bi vikendicu sebi napravit kod Haseta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
upravo pošao da napišem istouNbx je napisao/la:Fala Bogu pa nije Jakupovic. Kako su krenuli sa njegovim delegiranjem u Sarajevo, trebo bi vikendicu sebi napravit kod Haseta.
zabraniti mu dolazak na koševu, štene jedno od sudije
nego jesu li bile detaljne pretrage kod dulje, sta je s povredom, hoce li ikako zaigrati
- BoskoAntic
- Kontakt:
Sarajevo gotovo kompletno docekuje Zelju,sto je jako vazno u jednoj ovakvoj utakmici. Puno veci pritisak je na Zeljinoj djeci,jer njima samo pobjeda odgovara! Imaju dosta mladih igraca,neiskusnih,ali njihova prednost je trener,on iz njih izvlaci maksimum,i vise od toga. Na nasoj strani je kvalitet,iskustvo,i to sto jos uvijek nismo odigrali onako kako najbolje znamo,imamo dosta rezervi,dok su gosti davno ispucali svoj limit! Odbrana nam je jaca od nihove,napad takodjer,u sredini smo pribliznog kvaliteta,stim sto Stojcev i Cimirot mogu u ovakvim utakmicama eksplodirati... u ovakvim jakim utakmicama,najbolje se vidi koji igraci imaju kvalitet za jako Sarajevo,a koji su tu samo da popune broj....
- BoskoAntic
- Kontakt:
Midhat Vehabović iz Sarajeva 6.000-ti je član Fudbalskog kluba Sarajevo! Midhat je u jutarnjim satima današnjeg dana posjetio naš Odjel za članstvo i ulaznice u klupskim prostorijama, učlanio, osim sebe, i članove svoje porodice, te na njegovo iznenađenje, saznao da je upravo članska kartica sa njegovim imenom i prezimenom jubilarna, 6.000-ta članska kartica Fudbalskog kluba Sarajevo.

U INAT SVIMA 1946
bosnas_ je napisao/la:Sarajevo gotovo kompletno docekuje Zelju,sto je jako vazno u jednoj ovakvoj utakmici. Puno veci pritisak je na Zeljinoj djeci,jer njima samo pobjeda odgovara! Imaju dosta mladih igraca,neiskusnih,ali njihova prednost je trener,on iz njih izvlaci maksimum,i vise od toga. Na nasoj strani je kvalitet,iskustvo,i to sto jos uvijek nismo odigrali onako kako najbolje znamo,imamo dosta rezervi,dok su gosti davno ispucali svoj limit! Odbrana nam je jaca od nihove,napad takodjer,u sredini smo pribliznog kvaliteta,stim sto Stojcev i Cimirot mogu u ovakvim utakmicama eksplodirati... u ovakvim jakim utakmicama,najbolje se vidi koji igraci imaju kvalitet za jako Sarajevo,a koji su tu samo da popune broj....
1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Šta gotovo kompletno??? Barić, Kallasi, Duljević, Alispahić ?, Mihojević, Radovac... 
U INAT SVIMA 1946
Citam na nekom srbijanskom portalu u slucaju da kone budu prvaci bit ce nosioci u drugom pretkolu pa ako neko moze da malo bolje pojasni ?? Cudno mi to jer oni nisu napravili ozbiljan rezultat od Newcastle-a sve ove godine su bili kanta za evropske ekipe 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Prema trenutnoj situaciji prvoplasiranih mi smo prvi ispod crte, a oni bi bili nosioc jer imaju bolji koeficijent.esprit24 je napisao/la:Citam na nekom srbijanskom portalu u slucaju da kone budu prvaci bit ce nosioci u drugom pretkolu pa ako neko moze da malo bolje pojasni ?? Cudno mi to jer oni nisu napravili ozbiljan rezultat od Newcastle-a sve ove godine su bili kanta za evropske ekipe
Imaš temu o tome, detaljnije je tamo objašnjeno.
Jasno je da će i ovoga puta crno-beli želeti da izbegnu šampiona BiH zbog nefudbalskih razloga. Ukoliko Sarajevo bude šampion onda bi crno-beli mogli da dobiju taj klub u drugom kolu kvalifikacija, dok bi u slučaju da Željezničar postane prvak taj klub bio nosilac u drugom kolu.
E ovako to gledaju srbijanski mediji
E ovako to gledaju srbijanski mediji
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Burek pita melji kita : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Midhat Vehabović iz Sarajeva 6.000-ti je član Fudbalskog kluba Sarajevo!
Ek fol na njegovo iznenadjenjeBoskoAntic je napisao/la:Midhat Vehabović iz Sarajeva 6.000-ti je član Fudbalskog kluba Sarajevo! Midhat je u jutarnjim satima današnjeg dana posjetio naš Odjel za članstvo i ulaznice u klupskim prostorijama, učlanio, osim sebe, i članove svoje porodice, te na njegovo iznenađenje, saznao da je upravo članska kartica sa njegovim imenom i prezimenom jubilarna, 6.000-ta članska kartica Fudbalskog kluba Sarajevo.
Coek planski otisao i uclanio citavu porodicu, neko je morao od njegovih biti 6000- ti clan
Al svakako za pohvalu, ko citava liga x2
Dolazi li Copa90 da snima bordo verziju derbija?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko znam, ovaj put idu sa njihovim korteom.Amca007 je napisao/la:Dolazi li Copa90 da snima bordo verziju derbija?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa moze biti, jer su sa nama isli prosli put.Evolution87 je napisao/la:Koliko znam, ovaj put idu sa njihovim korteom.Amca007 je napisao/la:Dolazi li Copa90 da snima bordo verziju derbija?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kad su isli s nama, na Grbavicu kad smo isli?Amca007 je napisao/la:Pa moze biti, jer su sa nama isli prosli put.Evolution87 je napisao/la:Koliko znam, ovaj put idu sa njihovim korteom.Amca007 je napisao/la:Dolazi li Copa90 da snima bordo verziju derbija?
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
da sto vise raje vidiBoskoAntic je napisao/la:U FAN SHOPU I KLUBU KUPUJTE SJEVER!
Pyro is not a crime !
Da,kad se islo na pticije gnijezdoamorovski je napisao/la:Kad su isli s nama, na Grbavicu kad smo isli?Amca007 je napisao/la:Pa moze biti, jer su sa nama isli prosli put.Evolution87 je napisao/la: Koliko znam, ovaj put idu sa njihovim korteom.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Laganini1986 i 16 gostiju.