Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

STEVIE
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la STEVIE » 09 maj 2015, 16:05

harishp je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:ako ovog ljeta ne ode u bolji klub nece nikad.
Na osnovu cega ?
Lose sezone i puno kikseva ? :hmmmmm:
losa sezona sigurno, ali znaju i englezi sta on moze na golu. i vecina klubova ne gleda samo jednu sezonu kad traze novog igraca..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 maj 2015, 18:54

Stvarno mi je nepojmljivo da se na ovakav način odbaci, dakle bukvalno otjera preko noći, neko ko je godinama jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač kluba. Evidentno je da postoji neki problem, inače ne bi već drugu sedmicu zaredom bio na tribinama, i u svakom slučaju, ovo je težak period za Asmira na profesionalnom planu, jer treba dobro razmisliti gdje će preći i koja mu ponuda najbolje odgovara. Mislim da je njemu na prvom mjestu da brani redovno i da će po tome birati noviklub, što znači da će velikane vjerovatno zaobići. Da se odlučio na prelazak prošlo ljeto, sigurna sam da bi ostvario bolji transfer nego što će to sada biti slučaj, ali šta je tu je. Barem će se riješiti ovog sela u kojem je davao 100% i gdje su mu to stvarno veoma fino i kulturno, pravo engleski i gospodski uzvratili, nema šta.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 maj 2015, 19:16

Pa Hughes je sam rekao (a i logicno je) da je odlucio da dadne minute domacem, mladom i jednom od talentovanijih golmana jer on uskoro nastupa na EP ili SP U21 i zeli jednostavno da je u takmicarskoj formi.
Mene je iznenadilo da ga od pocetka sezone nisu forsirali kao sto je City forsirao Harta uprkos dobrim partijama Schmeichela Jr.

Vjerovatno su u Stokeu svjesni da se isplati sad prodati Begovica nego mu dati novi ugovor (moras mu bolju platu ponuditi) pa ga onda prodavati.. Imaju kvalitetnog, mladog i jos uz to domaceg golmana a kao dobru rezervu imaju Sorensena.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 maj 2015, 01:15

Od svega ovoga oko asmira i stokea mislim da se najvise sorensen sokiro sto mora dolaziti na tekme vec zadnje dvije sedmice i sjediti na klupi xD
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 10 maj 2015, 02:31

rope11 je napisao/la: ne vidim gdje bi u Engleskoj mogao otici, jedino Everton, ali cisto sumnjam da ce oni bacati neke vece novce za golmana.
u njemackoj svi veci klubovi imaju jake golmane, italija isto tako. stvarno ne znam kud bi mogao, pogotovo jer nije imao blistavu sezonu. :think:

samo neka ne ide u one mancestere ili reale da grije klupu, ali mislim da nije on tip koji leti za parama i prestizom, najvaznije je redovno igrati.
ja ipak mislim da ce bit manchester United .... real odavno zeli dovesti de geu ako ga united pusti ondak sam siguran da Beg ide kod njih :kafa: :kafa:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 maj 2015, 09:49

Pa nisu ga ljudi odbacili, sezona je gotova, nisu u igri ni za ispadanje niti mogu sta ostvariti samim tim je logicno da se mladom golmanu da sansa. Neznam zasto ovo vidite tako crno.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 11 maj 2015, 11:01

Buttland je placen 4 mil E, to je puno za rezervnog golmana kada je manji klub u pitanju , a i mlad je i treba mu utakmica da ne propadne. Nije nista cudno sto ga je stavio da brani posljednjih par utakmica, Begovic vjerovatno ide , ako dodje pristojna ponuda. Bilo koji kliub u PL bi bio dobar, ukoliko ce biti standardan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2015, 15:56

SafetSajo je napisao/la:
rope11 je napisao/la: ne vidim gdje bi u Engleskoj mogao otici, jedino Everton, ali cisto sumnjam da ce oni bacati neke vece novce za golmana.
u njemackoj svi veci klubovi imaju jake golmane, italija isto tako. stvarno ne znam kud bi mogao, pogotovo jer nije imao blistavu sezonu. :think:

samo neka ne ide u one mancestere ili reale da grije klupu, ali mislim da nije on tip koji leti za parama i prestizom, najvaznije je redovno igrati.
ja ipak mislim da ce bit manchester United .... real odavno zeli dovesti de geu ako ga united pusti ondak sam siguran da Beg ide kod njih :kafa: :kafa:
Budi siguran da nece. Ni po kojoj osnovi ne zasluzuje United u ovom trenutku. United ce dovest Handanovica, Llorisa ili ostavit Valdesa u slucaju odlaska Davida.

Sa ovakvom sezonom iza sebe, mislim da mu je maksimum maksimuma klub tipa Liverpoola ili Tottenhama. Sto je opet dobar transfer, ali ove price o Realu, Unitedu i tako dalje nisu realne. Ti klubovi imaju para za mnogo bolje golmane. Budimo realni jednom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 11 maj 2015, 16:02

Realno gdje ce Asmir u Manu. To je meni naucna fantazija. Posebno jos u kakvoj formi je ove sezone. Akp Lloris pređe u ManU, onda ce Bega u Tottanham i to mu je u ovom trenutku plafon.
I kad bi presao u ManU, nikako ne vidim kako bi mogao biti br 1. Pa sami mozemo vidjeti da Van Gaal trosi ogromne pare na pojacanja. Ako proda De Geu, sigurno ce iskesirati ogromne pare na zamjenu mu.
Allez

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 maj 2015, 16:15

Carlo ga je htio dovesti dok je bio u Chelsea i to je po meni jedino sto ga povezuje sa Realom. Ali svakako mi Real ne djeluje kao klub gdje se trenerove zelje o transferima mnogo postuju vec njegov posao je da nadje mjesto za one igrace koje mu predsjednik Perez dovede. Perez zeli De Geu i dovesce njega ili nece nikoga. Asmir vjerovatno ostaje u Engleskoj a tesko je reci gdje bi mogao zavrsiti, mozda i ostane u Stoke. Ali ovo sto ne zeli produziti ugovor je mozda znak da ima nekakve druge ponude, sta ja znam...

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 13 maj 2015, 14:33

Čini se kako je i oficijalno stavljen na transfer listu sa cijenom obeštećenja od 10 miliona eura.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 maj 2015, 14:42

Trebao je otići kad je svjetsko bilo. Unazadio je karijeru sebi dvije godine u zadnjoj sezoni u ovom šugavom timu slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2015, 15:03

Donnie Darko je napisao/la:Trebao je otići kad je svjetsko bilo. Unazadio je karijeru sebi dvije godine u zadnjoj sezoni u ovom šugavom timu slika
Svakoj reprezentaciji SP donese napredak za igrace i unaprijedi im karijere, samo nase ukopa do kraja. :facepalm:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 maj 2015, 13:24

Donnie Darko je napisao/la:Trebao je otići kad je svjetsko bilo. Unazadio je karijeru sebi dvije godine u zadnjoj sezoni u ovom šugavom timu slika
Prosjecan golman i jeste za prosjecnog tima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 maj 2015, 15:56

Nakon sto prosle dvije utakmice nije konkurisao, evo Begovica na klupi protiv Burnleya.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 maj 2015, 14:45

pricam ja sa englezom ovim u upravi Slobode i o tome kakva je stvarna reputacija Begovica u Engleskoj, nasuprot ovome sto nasi mediji prenose...kaze misljenje je da je dobar, stabilan golman ali da nije za najvece timove..on misli da mu krajnji domet po pisanju stampe u engleskoj i tako po pricama navijaca moze biti Totenhem (ako prodaju Lorisa Unitedu) ili Liverpul nekom ludom srecom..

isto tako kaze cijena mu ide u prilog, za malo para dobijes solidnog golmana pa mozda i neki veci tim odluci da se kocka za sezonu-dvije s njim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 20 maj 2015, 13:02

Znači Arsenal, Manchester United ili Liverpool.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Asmir Begović

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2015, 13:18

ManUtd samo pod uslovom da De Gea ode (a sumnjam da ce). Liverpool ima Mignoleta, nisam stvarno pratio kako je ove sezone u kompletu branio, znam da je prosle sezone kao i Beg bio odlican. Arsenal, isto po meni malo upitno hoce li pored Scesznya uzeti golmana koji ce ih kostati vise od 10.000.000 €.

FaraonTM
Kontakt:

Re: AW: Asmir Begović

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 13:28

Goalgetter je napisao/la:ManUtd samo pod uslovom da De Gea ode (a sumnjam da ce). Liverpool ima Mignoleta, nisam stvarno pratio kako je ove sezone u kompletu branio, znam da je prosle sezone kao i Beg bio odlican. Arsenal, isto po meni malo upitno hoce li pored Scesznya uzeti golmana koji ce ih kostati vise od 10.000.000 €.

Gdje god da ode nigdje neće sigurno biti prvi golman tj. mora krv propišati da to postane. Mogao bi možda u United kada bi De Gea otišao, u slučaju da dovedu Llorisa onda se Tottenham nameće kao izbor. Što se tiče Liverpula i Mignoleta on je bio u katastrofalnoj formi do nove godine a od januara je digao formu na veći nivo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 maj 2015, 13:38

ne bi me iznenadilo da nekom lavinom transfera zavrsi u tottenhamu, bez obzira na njegove izjave o tome kako zeli u tim koji igra LP. lloris je jedan od najboljih golmana lige i kao takav je idealna zamjena za de geu ako ode u madrid, a begovic bi mogao zamijeniti francuza u spursima koji su, barem ja tako mislim, klub bas po mjeri za njega. ako se ne varam pokusali su ga nekada ranije dovesti (cak i platili jednu ratu transfera) dok je za portsmouth branio :hmmmmm: sto se tice ostalih engleskih klubova vecinom su popunjeni na golmanskim pozicijama, a vjerujem i da sam asmir u ovim godinama u kojima je zeli otici negdje gdje ce biti prvi izbor kao sto je bio u stokama.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Cwirek i 16 gostiju.