greska u wiliams klaidonici

acojepeskir je napisao/la:Ima li kakav link za BHT 1? Danas tekma pa da se obezbijedim na vrijeme
Imamo mi pun qrc debila u upravi samo što oni poznaju te "finte" koje obicni smrtnici ne vide.Valjde te finte prolaze tek kod drugostepene s obzirom da i ove godine ni licencu za ligu nisu izganjali.Pappy je napisao/la: Čestitke momci. Veoma zrelo odigrana utakmica, prije svega. Čelik po prilikama možda i nije bio toliko bolji, ali je zaslužio pobjedu samo iz razlog što se Slavija bori za opstanak, a neće da trči, da napada, da bude agresivinija. U odbrani skoro bez greške, i kada se osjetio mali pad u igri nazad, kada je Slavija malo više priprijetila, odmah se uvodi novi štoper, tako da je ovo taktički klupa Čelika sjajno odigrala.
Želim vam od sveg srca još veći napredak, sa ovakvom igrom, i ovakvim ponašanjem momaka, to ste zaslužili.![]()
p.s Imate samo nekog debila u upravi, koji nakon gola pokazuje srednji prst upravi Slavije.![]()
Bojkot domacih ali ide se na gostujuce.Danas se skupila raja i trebalo se krenuti medjutim MUP RS -a je rekao da ni ne pokusavamo da krenemo.A dobro ni Lesinari nisu bili u Tuzli ?? Ako je istina..Zasto bi mi u LukaviciPappy je napisao/la:
Zašto su navijačili najavili danas dolazak u Lukavicu, ako je na snazi bojkot utakmica. Je li idete vi na gostovanja, ili je bojkot za sve ?
Zabrana za Lesinare i Robijase a Hordama dopusteno u Bijeljinubambus je napisao/la:Bojkot domacih ali ide se na gostujuce.Danas se skupila raja i trebalo se krenuti medjutim MUP RS -a je rekao da ni ne pokusavamo da krenemo.A dobro ni Lesinari nisu bili u Tuzli ?? Ako je istina..Zasto bi mi u LukaviciPappy je napisao/la:
Zašto su navijačili najavili danas dolazak u Lukavicu, ako je na snazi bojkot utakmica. Je li idete vi na gostovanja, ili je bojkot za sve ?![]()
![]()
Al bilo je par momaka.
Jbg oni se bore za tituluvivaILchelik je napisao/la:Zabrana za Lesinare i Robijase a Hordama dopusteno u Bijeljinubambus je napisao/la:Bojkot domacih ali ide se na gostujuce.Danas se skupila raja i trebalo se krenuti medjutim MUP RS -a je rekao da ni ne pokusavamo da krenemo.A dobro ni Lesinari nisu bili u Tuzli ?? Ako je istina..Zasto bi mi u LukaviciPappy je napisao/la:
Zašto su navijačili najavili danas dolazak u Lukavicu, ako je na snazi bojkot utakmica. Je li idete vi na gostovanja, ili je bojkot za sve ?![]()
![]()
Al bilo je par momaka.
Nije niko pokazivao srednji prst već kažiprst i ne upravi Slavije već pogledaj igrača na snimku koji je dao go da uzvraća na to odnosno isto to radi. Bio je poseban razlog. Proslava gola poslije kojeg se malo uskomešalo, ali na kraju je prošlo bez problema. Nek je Čelik odigrao pošteno i tako treba da odigra protiv svih klubova do kraja zbog svoje časti i obraza! Nekad ljudi možda nisu razmišljali o tom, ali za iskrenog navijača i simpatizera kluba to mnogo znači. Ko bude bolji pruži mu ruku, ali sve na terenu treba učiniti da se pobijedi.Pappy je napisao/la:Čestitke momci. Veoma zrelo odigrana utakmica, prije svega. Čelik po prilikama možda i nije bio toliko bolji, ali je zaslužio pobjedu samo iz razlog što se Slavija bori za opstanak, a neće da trči, da napada, da bude agresivinija. U odbrani skoro bez greške, i kada se osjetio mali pad u igri nazad, kada je Slavija malo više priprijetila, odmah se uvodi novi štoper, tako da je ovo taktički klupa Čelika sjajno odigrala.
Želim vam od sveg srca još veći napredak, sa ovakvom igrom, i ovakvim ponašanjem momaka, to ste zaslužili.![]()
p.s Imate samo nekog debila u upravi, koji nakon gola pokazuje srednji prst upravi Slavije.
Odgovor na prvi dio komentara si dobio sa ovim krajem.white1950 je napisao/la:J.ebote shta su ovi vashi igraci poceli konzumirati pa su ovako "poludili",svaka cast!!PS.Ali ipak nemojte da vam zamazu oci rezultatima i poremete vas u vasem cilju,pozzz...
Ako sam dobro shvatio igraci su takodjer uz vas navijace ili grijesim??Joj kako nam Dedic fali u Vitezu,ne znam kako kod vas igra ali nama je bio bitan igrac!!bambus je napisao/la:Odgovor na prvi dio komentara si dobio sa ovim krajem.white1950 je napisao/la:J.ebote shta su ovi vashi igraci poceli konzumirati pa su ovako "poludili",svaka cast!!PS.Ali ipak nemojte da vam zamazu oci rezultatima i poremete vas u vasem cilju,pozzz...
Na ovo ti niko ne moze dati odgovor.Samo znam da se nece prodati nikom i da kad igraju dobro budu nagradjeni a kad igraju lose budu kaznjeni.Toga su i oni svjesni.A ako zele bolje klubu i ako zele sami sebi dobro podrzat ce ovo...Par njih da,ovo ostalo ne..Moje misljenje.white1950 je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio igraci su takodjer uz vas navijace ili grijesim??Joj kako nam Dedic fali u Vitezu,ne znam kako kod vas igra ali nama je bio bitan igrac!!
Trenutno korisnika/ca: delko, Hrammm1921, TylerBurey, VolimBiH96 i 39 gostiju.