Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

xaves
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la xaves » 14 maj 2015, 15:37

Nije jedina ali kljucna razlika izmedju Barcelone i bilo kog drugog kluba svijeta je Messi

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 14 maj 2015, 15:40

Romariooo je napisao/la:
juvetova prednost mozda bude sreca, sta ja znam, mi sto smo igrali finala pobjedjivali smo otako je osnovana liga prvaka, juve je po mom misljenju osvojio premalo liga prvaka kakve je ekipe imao i koliko je puta bio u finalu, nekoliko nesretnio izgubljenih finala gdje ste bili bolji, mozda s te strane neke sretne da imate prednost da vam se vrati za poraze od prije
[youtube][/youtube]
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 14 maj 2015, 15:46

xaves je napisao/la:Nije jedina ali kljucna razlika izmedju Barcelone i bilo kog drugog kluba svijeta je Messi
to je to...
Sto je jos gore, uvijek Messi odluci i zabije pobjednicki gol. Ja sa nadam nekom cudu, pa da ' prespava ' finale. :thumbup: :D
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 maj 2015, 15:50

jose je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
juvetova prednost mozda bude sreca, sta ja znam, mi sto smo igrali finala pobjedjivali smo otako je osnovana liga prvaka, juve je po mom misljenju osvojio premalo liga prvaka kakve je ekipe imao i koliko je puta bio u finalu, nekoliko nesretnio izgubljenih finala gdje ste bili bolji, mozda s te strane neke sretne da imate prednost da vam se vrati za poraze od prije
[youtube][/youtube]

mislio sam na ovu noviju eru, to je bilo davno a i milan je bolji bio i pobijedio, sustina je da kazem da je juve nezasluzeno gubio finala a mi nismo, pa da tu imaju neku moralnu prednost da osvoje pa zbog toga mozda budu imali neku ludu nafaku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 maj 2015, 15:52

mike10 je napisao/la:Ja ne znam o kakvom se to omalovažavanju Juventusa od strane Barcinih navijača radi? Ako se ko ovdje omalovažava to je onda odbrana i vezni red Barcelone. Barca je ove sezone defanzivno daleko jača od one Barce unazad par sezona. :hmmmm:

Uzgred, ne možeš porediti vezni red Reala i Barce, jer jedni su daleko slabiji u defanzivi od ovih drugih, što je i sam Allegri izjavio.
upravo to :thumbup:

pojedinci omalovažavaju Barcinu odbranu, a Barca primila manje golova (19) u jacoj ligi - nego Juventus u Seriji A (20). Nevjerovatno jbt :o
Omalovažava se i vezni red Barce :facepalm: e to je posebna glupost... kao ne može se protiv Vidala, Pirla, Pogbe itd...ma nemoj mi reci.
To cemo tek vidjeti u finalu....pojedinci izgleda ne znaju ko su Iniesta, Busquets, Rakitić, Xavi

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 maj 2015, 15:57

Mig_Mig je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
IlFantasista je napisao/la:Barcina odbrana postaje izuzetno klimava kada vezni red izgubi kontrolu na sredini terena, a upravo tu vidim najveću šansu Juventusa čiji vezni red sigurno može nadigrati Barcin.
da svakako... u crtanom filmu... vezni red Juveta možda može, a ne sigurno može nadigrati vezni red Barse
Ko si ti bolan? Od kud tebe? Kako ti ne dosadi ? Okacki kopacke o klin! Ne budi, cistoktvni bosanski tornjak :lolno:
što da ne. znam, znam hejter, ovo ono, svako ko ne kaže Juve je šef svemira je trol i hejter, ali količina gluposti gore napisana je činjenica, jer vezni red juventusa će SIGURNO nadigrati barsin? kao da utakmicu fudbalsku pogledali nisu... znaš li ti razliku između Sigurno i Možda?
inače ja sam Dantes, drago mi je
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 maj 2015, 16:00

Tada još mladić od 17 godina ponižava Patricka Vieru i pravi show protiv Juventusa

[youtube][/youtube]

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 maj 2015, 16:01

Takvi kao ti, trenutno mi dodju..dodatni lijek za dusu :D Kad shvatim, kako vam je :D A ima vas, neki su vec uradili ono sto tebi predlazem da uradis :)
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2015, 16:02

Popusti nas Dantes malo, pali su ti svi brodovi i u osmini finala i u cetvrtini i u polufinalu. Finale je sada manje vise nebitno..

Izadji na ulice, slavi rehabilitaciju dzenerala i uzivaj u lijepom danu kao svi normalni ljudi

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 maj 2015, 16:13

Finale Kupa Italije se igra 20.5.,a finale Kupa Kralja (ako sam dobro zapamtio) 30.5.
Ovde Juventus ima lijepu prednost,jer ce se igraci moci bolje odmoriti i spremiti za Barcu.

Iako mi nisu dragi,mislim da Juventus osvaja ove godine.Sinoc su pokazali veliku zrelost.Nakon primljenog gola nisu pali,vec su nastavili kao da se nije nista desilo,igrali svoj fudbal i cekali priliku.Znali su sta im jedan gol donosi i bili su svjesni da ce prije ili kasnije doci u priliku zabiti taj gol.Nisu srljali i pametno su cekali svoju sansu i docekali je.

Skidam kapu Allegriju za pripremu taktike za utakmicu.Ono sto me najvise dojmilo jeste kada je umjesto Morate ubacio Llorentea,nije se maksimalno zatvorio,vec je znao da ce Real morati krenuti po gol svom silom,a odmoran napadac moze napraviti puno pometnje oslabljenoj Realovoj odbrani.

Cestitam Juventusu na finalu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 maj 2015, 16:32

tuzlak1987 je napisao/la:Popusti nas Dantes malo, pali su ti svi brodovi i u osmini finala i u cetvrtini i u polufinalu. Finale je sada manje vise nebitno..

Izadji na ulice, slavi rehabilitaciju dzenerala i uzivaj u lijepom danu kao svi normalni ljudi
ti si nekad bio normalan dečko... šta ti je bilo nemam pojma...
nemam ja šta da popustam... na ljudsku glupost moram da reagujem, a na ovim temama je ima na tone.. ok je navijački zanos ali treba biti objektivan...

još nešto ti si neko ko na sportski forum stalno protura nacionalizam i šovinizam i pokušavaš druge u to uvući. želim slučaj, ja nisam naci paljevina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 maj 2015, 16:40

Pojedini Juventini su mnogo počeli da seru. Hajde razumijem ja to u neku ruku, jer se fakat ovdje pisalo svašta. Ali sada se svaki komentar u kojem njihovih prvih XI nisu meleci okarakteriše kao podcijenjivanje Juvea. :roll:
Eto imate bolju odbranu, vezni red, golmana i trenera. Ako nas ne dobijete u tom omjeru snaga, ja ne znam, najbolje da se prestane igrati Liga prvaka. Nadam se da ste sada zadovoljni ili sam možda (opet) podcijenio Juve. :roll:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

nihohoni992
Kontakt:

Post Postao/la nihohoni992 » 14 maj 2015, 16:42

Juve trenutno i jest jaca ekipa ako se gleda sve od golmana do napada jos imaju boljeg trenera.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 maj 2015, 16:45

messilla je napisao/la:Pojedini Juventini su mnogo počeli da seru. Hajde razumijem ja to u neku ruku, jer se fakat ovdje pisalo svašta. Ali sada se svaki komentar u kojem njihovih prvih XI nisu meleci okarakteriše kao podcijenjivanje Juvea. :roll:
Eto imate bolju odbranu, vezni red, golmana i trenera. Ako nas ne dobijete u tom omjeru snaga, ja ne znam, najbolje da se prestane igrati Liga prvaka. Nadam se da ste sada zadovoljni ili sam možda (opet) podcijenio Juve. :roll:
hejteru, neznalico, tornjaku... kako se usuđuješ misliti drugačije... ups ovaj da da sve svi u pravu..

znači ni ne čitaju već odmah napadaju...

srećom Juventus nije Juventini ss.ba foruma
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2015, 16:46

Ma po meni je nakon Reala opet favorit Barca, s tim da mislim da ne odgovaraju Juventusu kao sto Real odgovara na neki nacin. Jer Real je daleko manje opasan kada im stanes iza lopte dok sa Barcom to nije slucaj tj lakse ce naci rupe..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 maj 2015, 16:48

schweinsteiger je napisao/la:Finale Kupa Italije se igra 20.5.,a finale Kupa Kralja (ako sam dobro zapamtio) 30.5.
Ovde Juventus ima lijepu prednost,jer ce se igraci moci bolje odmoriti i spremiti za Barcu.

Iako mi nisu dragi,mislim da Juventus osvaja ove godine.Sinoc su pokazali veliku zrelost.Nakon primljenog gola nisu pali,vec su nastavili kao da se nije nista desilo,igrali svoj fudbal i cekali priliku.Znali su sta im jedan gol donosi i bili su svjesni da ce prije ili kasnije doci u priliku zabiti taj gol.Nisu srljali i pametno su cekali svoju sansu i docekali je.

Skidam kapu Allegriju za pripremu taktike za utakmicu.Ono sto me najvise dojmilo jeste kada je umjesto Morate ubacio Llorentea,nije se maksimalno zatvorio,vec je znao da ce Real morati krenuti po gol svom silom,a odmoran napadac moze napraviti puno pometnje oslabljenoj Realovoj odbrani.

Cestitam Juventusu na finalu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nije to nikakva prednost, cak je lose kad poslije jedne jake utakmice cekas 15 dana, barca ce nakon finala kupa kod kuce protiv bilbao imati 7 dana sto je sasvim dovoljno za odmor i pripremu, a nije puno vremena opet da se izgubi takmicarski ritam koji je bitan vrlo, ja se ne bih mijenjao nikako za tu juventusovu situaciju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 maj 2015, 16:50

DANTES je napisao/la:srećom Juventus nije Juventini ss.ba foruma
Ma da. Ako romarioo ili neko drugi sa barcinog pdf-a podcijeni Juve, ne znači da će i Lucho i ekipa isto to uraditi. Naravno, vrijedi i obrnuto. Loži se raja previše na sve što se ovdje napiše. Naravno, treba imati i neku granicu u svemu, pa tako i u hejtu. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2015, 16:53

Stavise biti ce mi drago dosta ako Barca osvoji, da nije Juventus u Finalu svakako bih za tu ekipu navijao protiv bilo koje druge..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2015, 17:10

messilla je napisao/la:Ako romarioo podcijeni Juve...
...ne znači da i mi ostali simpatizeri Barce radimo isto.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.