meni je najsladje ovo kad neko kaze da potcjenjujem heh
pa ja sam prvi hvalio juventus vec duze vremena i prilicno sam sam pogodio u svim procjenama za ovu ekipu, sad eto ako kazem da je barca veliki favorit, a i budale znaju da to jest tako, ispada ko biva potcjenjivanje
a kad pocne utakmica i kad se vidi sva ta nemoc juventusa protiv izrazito jace ekipe, onda ce svi mijenjati price, govoriti ocekivano je to bilo itd. sta ako je finale, bilo je finale kad smo igrali dva puta protiv uniteda pa ljudi se nisu mogli sastaviti s loptom, a ti unitedi su bili kvalitetniji od ovog juventusa, a ova barca jos i ubjedljivija od one. i vidjeli smo do sad u ligi prvaka, ispada da sam potcjenjivao i city, i pariz i bayern, pa ispade da je romario bio i malo skroman jer razlika ne terenu je sve govorila, strahovita barcelona je iznenadila i samog romarija
kakav ba ljudi juventus, jel tu neko normalan, treba li da crtamo
bufon > ter stegen
alves > lihtestajn
pike > mrcina kielini
alba >> evra
maskerano > bonuci
sergio >> djed pirlo
rakitic >markizio
Iniesta > vidal
messi >>> pogba
neymar >> tevez
suarez >> morata
dosadasnji tok lige prvaka, juventus na guzove prosao grupu, kulturno dortmund, na guzove monaco, kulturno reala, barca kulturno grupu , pregazila city, pregazila psg, pregazila bayerna (sve kvalitetnije ekipe od juveta), u ligi italijanskoj slabijoj juve postigao 65 primio 20 golova, barcelona u jacoj spanskoj ligi postigla 107 golova, primila 19, u ligi prvaka real dao 16 golova primio 7, barcelona 32 dala 10 primila...
po svim paramtetrima, igrackim, napadackim,odbrambenim, vakim nakim, barca je za klasu bolja i ubjedljivija ekipa u svim takmicenjima
sve ovo ukazuje ne da juventus ima male sanse, nego da ce biti razbucan, ali ako kazemo da je barca favorit, onda smo neobjektivni, mante ljudi suplje i floskula talijan je to, finale je to i slicne demagogije, ovdje je razlika u klasama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!