punom parom rade
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E SVAKA TI ČASTtrunks1946 je napisao/la:Danas maksuz otisao do Butmira da bacim koju fotku![]()
punom parom rade![]()
3 terena su izravnata, mislim da ce uskoro travaSabinho je napisao/la:Bgm nisu Koldzini bageri ali izgleda lijepo.
Blizu zivim, tako da nema problemajoker90 je napisao/la:Lijepo je vidjeti ove radove kako napreduju. Hvala buraz na slikama, nastavi da nas obavjestavas!
Ne znam koju kameru koristiš ili koji ti je telefon, i nije zbog tog što je naše ovo ali su slike fakat nekako moćne. Ovo nebo nekako pravo jako izgleda ko da je neki profesionalni fotograf slik'oBoskoAntic je napisao/la:E SVAKA TI ČASTtrunks1946 je napisao/la:Danas maksuz otisao do Butmira da bacim koju fotku![]()
punom parom rade![]()
![]()
Haha na ulazu me lik pita da nisam neki spijun, jos kaze da nisi strumf nedo BogBitiSrcemVezan je napisao/la:Ne znam koju kameru koristiš ili koji ti je telefon, i nije zbog tog što je naše ovo ali su slike fakat nekako moćne. Ovo nebo nekako pravo jako izgleda ko da je neki profesionalni fotograf slik'oBoskoAntic je napisao/la:E SVAKA TI ČASTtrunks1946 je napisao/la:Danas maksuz otisao do Butmira da bacim koju fotku![]()
punom parom rade![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.