Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Šteta velika za Lazio u tom slučaju 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa dobro, nije ovo loše ove godine. Serija A ima već jednog predstavnika u finalu LP-a i eto nadam se još jednog (Napoli), ako Benitez nešto ne ukenja.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ako me secanje ne vara, ovo ce biti tek 2. put u istoriji da ce se u finalu LS reshavati ko osvaja triplu krunu - pod uslovom da i Barca i Juventus osvoje nacionalne kupove, gde su objektivno gledano veliki favoriti.
Chestitke navijachima Juventusa na istorijskom rezultatu i plasmanu u finale, a nadam se da ce se vecheras prichati i o josh jednom shpansko-italijanskom finalu evrotakmichenja.
Chestitke navijachima Juventusa na istorijskom rezultatu i plasmanu u finale, a nadam se da ce se vecheras prichati i o josh jednom shpansko-italijanskom finalu evrotakmichenja.
Prolazi Napoli včrs. Viola nek ostvari kakvu takvu pobjedu i to donosi bodove.
Čestitke navijačima juventusa.
Čestitke navijačima juventusa.
Roma non si tifa, si ama!
Aha, prvi put bilo 2010-te kada je Inter osvojio tripletu a Bayern "samo" kup i ligu.MaGiCa je napisao/la:Ako me secanje ne vara, ovo ce biti tek 2. put u istoriji da ce se u finalu LS reshavati ko osvaja triplu krunu - pod uslovom da i Barca i Juventus osvoje nacionalne kupove, gde su objektivno gledano veliki favoriti.
Čestitke Juventinima, dobro je to i za ligu. Ali mnogo toga im se mora poklopiti da osvoje (da ne kažem da su šanse minimalne) jer ipak je Real samo hrpa vanserijskih individualaca dok su u Barci timski uigrani igrači predvođeni vanzemaljskim trozupcem.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
United je u sezoni 08/09 osvojio EPL i League Cup, a izgubili su u finalu CL protiv Barcelone, tako da bi se na neki način i to moglo brojati kao jedan takav okršaj.Biscione je napisao/la:Aha, prvi put bilo 2010-te kada je Inter osvojio tripletu a Bayern "samo" kup i ligu.MaGiCa je napisao/la:Ako me secanje ne vara, ovo ce biti tek 2. put u istoriji da ce se u finalu LS reshavati ko osvaja triplu krunu - pod uslovom da i Barca i Juventus osvoje nacionalne kupove, gde su objektivno gledano veliki favoriti.
Ne bi moglo.Claus je napisao/la: United je u sezoni 08/09 osvojio EPL i League Cup, a izgubili su u finalu CL protiv Barcelone, tako da bi se na neki način i to moglo brojati kao jedan takav okršaj.
Englezi imaju extra takmichenje koje ostali, uglavnom, nemaju.
Pravi treble/tripleta su prvenstvo+kup+LS/KES u istoj sezoni i to su ostvarili "samo" Celtic, Ajax, PSV, UTD, Barcelona, Inter i Bayern.
Pa dobro, zavisi kako ko na to gleda. Zato sam i napisao "na neki način". Na kraju krajeva, ne možeš ni potpuno zanemariti to takmičenje, jer u njemu učestvuju svi najbolji klubovi kao i u FA Cupu.
Nisam zanemario to takmichenje, ali nije fer da Englezi, Francuzi i josh neki imaju prednost nad klubovima iz onih zemalja koji imaju samo ligu i nacionalni kup u godishnjem kalendaru.
Tako se i rachuna real treble kao National League+National Cup+European Cup/Champions League, iako ima i drugih takmichenja poput super kupova, CWCa/Intercontinental Cup-a, liga kupova i sl. te je moguce napraviti false treble na ko zna koliko nachina.
Tako se i rachuna real treble kao National League+National Cup+European Cup/Champions League, iako ima i drugih takmichenja poput super kupova, CWCa/Intercontinental Cup-a, liga kupova i sl. te je moguce napraviti false treble na ko zna koliko nachina.
Shvatam šta želiš reći, i znam šta podrazumijeva klasično poimanje tog termina, ali ono što sam ja želio podvući je da klubovi kao što je recimo Liverpool računaju taj trofej kao dio tog famoznog treblea. Računao bi ga i United da su kojim slučajem bili bolji od Barcelone prije šest godina u rimskom finalu.
Ali nije bitno, to je svakako sporedna stvar u svemu ovome. Pošto se večeras igraju revanš susreti EL, želim sreću Napoliju i Fiorentini. Italija mora dobiti barem jednog finalistu večeras, a Napolitanci su tome mnogo bliži od Viola.
Ali nije bitno, to je svakako sporedna stvar u svemu ovome. Pošto se večeras igraju revanš susreti EL, želim sreću Napoliju i Fiorentini. Italija mora dobiti barem jednog finalistu večeras, a Napolitanci su tome mnogo bliži od Viola.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
A daaj zabij to Higuain,ajmo po jos jedno finale 
Higuain po starom iz ciste šanse ne zabija. Ako Napoli bude eliminisan on je glavni krivac...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
e je*o vam ja mater napolitansku, haj ga jos jednog primite
sta se treba desiti da onaj bogalj bogaljski pogodi mrezu, zivo me zanima?
sta se treba desiti da onaj bogalj bogaljski pogodi mrezu, zivo me zanima?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sramta je od ovih ispasti, al i nije ako u napadu imas iguaina . Pa sta covjek moze masiti ccc
Bas nece Napoli. U prvoj je vec morao rijesiti pitanje prolaska. Onda prime neregularan gol i zavrsi 1:1, pa im u uzvratu padne kisa i jedva se moze spojiti 3 tocna pasa.. Sve naopako.
pa i domaćinu pada kiša 
Chinaglia je napisao/la:pa i domaćinu pada kiša
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Pa kome ide kisa u prilog? Ekipi koja je tehnicki slabija i koja se brani ili ekipi koja ganja rezultat?Chinaglia je napisao/la:pa i domaćinu pada kiša
Forum stvarno sve trpi.
Sramotno izdanje ovo su trebali bez pola muke proci, a iguain je klasa on nije za pofalickog 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.