Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

NijeSveti je napisao/la:Zasluzio je
Ja mislim da Iker nije ni blizu toliki problem u Realovoj igri, koliko se neki trude da to predstave.Sveti je napisao/la:Zato je primio gol kroz ruke![]()
Iker je legenda, to je neosporivo, ali neki ne zele da se pomire s cinjenicom da Status legende ne znaci nuzno i Status nedodirljivog. Iker na kraju sezone mora na klupu, jer real,zasluzuje boljeg golmana u ovom trenutku.
Sinoc na klupi onaj divljak Pepe, koji je bolji stoper od Ramosa vec 2 godine unazadxaves je napisao/la:Gore je ramos ovu sezonu odigrao nego iker
Ček malo, jel' ovo vezano za Barcu i finale?madridist je napisao/la: Nemoj slucajno da se okliznete sad na zadnjoj stepenici.
e pa, zašto je to takoek0 je napisao/la:Glavno je kada pocinju da pisu planove za slijedecu sezonu, ka'e prva tacka, prodati Ikera, dovesti De Geu (jos kad "nas" izbiju iz cipela za ovog hrcka nekih 50 miliona). Ljudi ne kontaju da ove sezone vise skripi "naprijed" nego "nazad". Ideja, kreativnost, realizacija naprijed protiv vecih ekipa nije bila na nivou. Ja nesto nisam primjetio da primamo dramaticno vise golova ove sezone u odnosu na, lupam, proteklih pet. Ali, ono sto jesam primjetio je to da se protivnicima dozvoljava da sutaju vise nego prije. Nije da tvrdim da je Iker na prijasnjem nivou, ali ne mozes njemu pripisati vecinu zasluga za ovogodisnje neuspjehe.
Cuj sad ovo. Pa bolan od 5 suteva u okvir gola u obje utakmice, iker je,primio 3 golaek0 je napisao/la:Glavno je kada pocinju da pisu planove za slijedecu sezonu, ka'e prva tacka, prodati Ikera, dovesti De Geu (jos kad "nas" izbiju iz cipela za ovog hrcka nekih 50 miliona). Ljudi ne kontaju da ove sezone vise skripi "naprijed" nego "nazad". Ideja, kreativnost, realizacija naprijed protiv vecih ekipa nije bila na nivou. Ja nesto nisam primjetio da primamo dramaticno vise golova ove sezone u odnosu na, lupam, proteklih pet. Ali, ono sto jesam primjetio je to da se protivnicima dozvoljava da sutaju vise nego prije. Nije da tvrdim da je Iker na prijasnjem nivou, ali ne mozes njemu pripisati vecinu zasluga za ovogodisnje neuspjehe.
Dobro primjeceno. Medjutim, i sam znas da postoji jedan realan problem na putu ostvarenja cilja koji si fino denuncirao. Svi znamo da drug Pero nece prodati Baleta. Kakva tu onda rjesenja dolaze u obzir? Nisam strucan po tom pitanju, pa evo, ako ko zna, neka odgovori; moze li Balet povratiti nekadasnju eksplozivnost, brzinu, agilnost i sve sto ga je krasilo prosle sezone ukoliko skine te nepotrebne misice?ek0 je napisao/la:Glavno je kada pocinju da pisu planove za slijedecu sezonu, ka'e prva tacka, prodati Ikera, dovesti De Geu (jos kad "nas" izbiju iz cipela za ovog hrcka nekih 50 miliona). Ljudi ne kontaju da ove sezone vise skripi "naprijed" nego "nazad". Ideja, kreativnost, realizacija naprijed protiv vecih ekipa nije bila na nivou. Ja nesto nisam primjetio da primamo dramaticno vise golova ove sezone u odnosu na, lupam, proteklih pet. Ali, ono sto jesam primjetio je to da se protivnicima dozvoljava da sutaju vise nego prije. Nije da tvrdim da je Iker na prijasnjem nivou, ali ne mozes njemu pripisati vecinu zasluga za ovogodisnje neuspjehe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.