Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pasodzigera » 18 apr 2010, 16:24

juzni vjetar! je napisao/la:Dzeki je bila cjena 25 miliona i odjednom skoci na 40$ WTF? izgleda ovi hoce da mu s..bu karijeru :? budimo realni ne vrijedi toliko :roll:
Ne vrijedi ni C.Ronaldo 94 miliona!
nit Gomez 30 miliona,nit Benzema vrijedi 35 miliona,nijedan od oih nije opravdo prethodne sezone,a Dzeko je jedini koji je to uradio,u nepotpune dvije sezone 46 golova i masu asistencije, i nije odjednom otislo sa 25 na 40 miliona,nego zbog njegovih golova u prvenstvu,ligi sampiona,kvalifikacijama,kupu i gdje sve ne,ako ne pratis ne petljaj se onda.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 18 apr 2010, 16:27

Pasodzigera je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:Dzeki je bila cjena 25 miliona i odjednom skoci na 40$ WTF? izgleda ovi hoce da mu s..bu karijeru :? budimo realni ne vrijedi toliko :roll:
nit Gomez 30 miliona,nit Benzema vrijedi 35 miliona,nijedan od oih nije opravdo prethodne sezone,a Dzeko je jedini koji je to uradio,u nepotpune dvije sezone 46 golova i masu asistencije, i nije odjednom otislo sa 25 na 40 miliona,nego zbog njegovih golova u prvenstvu,ligi sampiona,kvalifikacijama,kupu i gdje sve ne,ako ne pratis ne petljaj se onda.
Ni jedan igrac ne vrijedi više od 30 mil na svijetu al ett ima Real dobre zirante za kredite pa su napravili od fudbala biznis ....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 18 apr 2010, 16:28

smiri hormone :evil: ne vrijedi ni ronaldo 94 ko spominje njih real i onako baca pare kako stigne dzeko ne vrijedi 40 miliona ;)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 apr 2010, 16:30

C. Ronaldo ce privuci milion sponzora i prodati masu dresova tako da ce Real na njemu jos i zaraditi. Takve transfere kao sto je njegov i Kakin ne treba mjesati sa ovim drugim "obicnim", to je veliki biznis gdje je fudbal samo mali dio posla, ostalo je marketing.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 18 apr 2010, 16:30

Bilal je napisao/la:
daffy je napisao/la:da, imaju i Klosea.. Gomez i Olic.. sta im fali? sasvim solidni napadaci.. a Olic i Gomez su tek dosli u Bayern tako da prica da ce u Bayern je veoma nemoguca.. ;)
Veca je sansa da nastavi karijeru u Bayernu nego u Juventusu. Mislim da Juve nema para za njega, a Bayern svakako ima te pare i ako odluce da ga kupe to je gotova stvar. A pored svih napadaca Bayerna mislim da nam je ipak potreban Dzeko.
oklen to da juve nema para,a ne vjerujem da će bayern dat više od 30 mil,kad im je to najveća cifra u povijesti kluba koju su platili za jednog igrača,dok je juve davao za diega,mela.... velike novce

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 apr 2010, 16:33

calcio je napisao/la:
C. Ronaldo ce privuci milion sponzora i prodati masu dresova tako da ce Real na njemu jos i zaraditi. Takve transfere kao sto je njegov i Kakin ne treba mjesati sa ovim drugim "obicnim", to je veliki biznis gdje je fudbal samo mali dio posla, ostalo je marketing.
Moze biti za Ronalda,za Kaku se nebi slozio,ali ipak sam naveo Benzema 35 miliona,Gomez 30 miliona ZESCE TRUBE!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 apr 2010, 16:41

ti ocito nepratis fudbal...kako ne vrijedi kolko je beznzema placen 35 miliona sta je uradio haaa??dajte molim vass kolko je ibrahimnovic placen dajte baa po meni ibrahimovic nije nista bolji od dzeke ima bolju tehniku al ostalo nistaa...dajte molim vasss...dzeko vrijedi 40 miliona .....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 apr 2010, 16:43

calcio je napisao/la:
Moze biti za Ronalda,za Kaku se nebi slozio,ali ipak sam naveo Benzema 35 miliona,Gomez 30 miliona ZESCE TRUBE!
Ali nisu bili trube u bivsim klubovima. Veliki je pritisak na njima bas zbog toga sto su skupo placeni, mozda ih zato i ne ide bas najbolje. Ni navijaci nemaju strpljenja, ako dovedes pojacanje od 30-40 miliona onda ocekujes da briljira na svakoj utakmici.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 18 apr 2010, 16:44

miralem444 je napisao/la:
ti ocito nepratis fudbal...kako ne vrijedi kolko je beznzema placen 35 miliona sta je uradio haaa??dajte molim vass kolko je ibrahimnovic placen dajte baa po meni ibrahimovic nije nista bolji od dzeke ima bolju tehniku al ostalo nistaa...dajte molim vasss...dzeko vrijedi 40 miliona .....
pa shvaćaš li ti čovječe da nije isto igrat u realu ili barci,i tamo u nekom wolfsburgu,ne treba ti zar sve crtat,u wolfsburgu jedino džeko nešto vrjedi,dok ovi ostali u realu ili barci ne bi mogli ni kopačke čistit..

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 18 apr 2010, 17:05

vrijednost edina dzeke je 25miliona,a u ugovoru postoji da ako neko ga zeli dovesti da mora platit 40miliona...
pa ni ronaldo ne vrijedi 94miliona....http://www.transfermarkt.de/de/default/ ... asics.html

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 17:07

Toliko i o realnosti transfermarkt-a.

Gomes, Benzema, Berbatov da budu skuplji od Džeke? Ne mogu da vjerujem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 18 apr 2010, 17:09

Endspurt: Wer holt sich die Torjäger-Kanone? na transfermarkt.de
edin dzeko vodi sa 52%...

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 18 apr 2010, 17:11

Monolog je napisao/la:Toliko i o realnosti transfermarkt-a.

Gomes, Benzema, Berbatov da budu skuplji od Džeke? Ne mogu da vjerujem.
ni ja isto...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 17:12

transfermarket je smijesno gledati.. pa momci, nije ovo igrica nikakva.. ovo vam je stvarni svijet.. ne moze niko odrediti kakva je cijena nekoga :shock:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 apr 2010, 17:24

Dabar je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
daffy je napisao/la:da, imaju i Klosea.. Gomez i Olic.. sta im fali? sasvim solidni napadaci.. a Olic i Gomez su tek dosli u Bayern tako da prica da ce u Bayern je veoma nemoguca.. ;)
Veca je sansa da nastavi karijeru u Bayernu nego u Juventusu. Mislim da Juve nema para za njega, a Bayern svakako ima te pare i ako odluce da ga kupe to je gotova stvar. A pored svih napadaca Bayerna mislim da nam je ipak potreban Dzeko.
oklen to da juve nema para,a ne vjerujem da će bayern dat više od 30 mil,kad im je to najveća cifra u povijesti kluba koju su platili za jednog igrača,dok je juve davao za diega,mela.... velike novce
Pa svejedno nema sanse da ode u Juve, Dzeko hoce u LP a Juve tamo nece igrat

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 apr 2010, 17:30

Dabar je napisao/la:
pa shvaćaš li ti čovječe da nije isto igrat u realu ili barci,i tamo u nekom wolfsburgu,ne treba ti zar sve crtat,u wolfsburgu jedino džeko nešto vrjedi,dok ovi ostali u realu ili barci ne bi mogli ni kopačke čistit..
pa bravo ja hocu da vam kazem da dzeko vrijedi 40 miliona znas druzeee.. i et de mi ti reci jel isto il nije al ja poredim igrace covjece...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 apr 2010, 17:38

pa bravo ja hocu da vam kazem da dzeko vrijedi 40 miliona znas druzeee.. i et de mi ti reci jel isto il nije al ja poredim igrace covjece...
Dzeko vrijedi onoliko koliko je neko voljan platiti za njega. sve ostalu su nagadjanja, moze Wolfsburg lupiti cijenu od 100 miliona ali sta onda?
Samo je za njega licno najbolje da Wolfsi spuste cijenu, tako ce moci birati izmedju vise klubova, bice manji pritisak na njega u novom klubu i imace dobru sansu da isposluje vecu platu. :mrgreen:
Mada ime nekih koji misle da sto vise Wolfsburg trazi za Dzeku to bolje za njega....... nidje veze. :? To sto su oni pohlepni samo ga sprijecava da ode sto prije u neki dobar klub.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 18:02

@Bilal "Lično, jako mi se sviđa Džeko. Sjajan je napadač, vrhunskih karakteristika. Međutim, nama nije potrebno novih igrača u napadu. Očekujemo povratak Luce Tonija sa posudbe u Romi, a u napadu imamo još Maria Gomeza, Ivicu Olića i Miroslava Klosea, tako da nećemo dovoditi nove napadače", rekao je Kaiser.

ono o cemu ja govorim cijelo vrijeme.. a i Dzeko nije glup momak.. moze zavrsiti poput Gomeza da se pita svaki vikend da li ce uopste igrati.. a u Juveu bi stalno igrao.. on je rekao da zeli igrati u ligi prvaka i dalje.. jer je svjestan da sa Wolfsburgom to nikad vise nece moci.. mozda sa Juventusom nece igrati sljedecu, ali ce zato igrati sve ostale..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 apr 2010, 18:09

daffy je napisao/la:@Bilal "Lično, jako mi se sviđa Džeko. Sjajan je napadač, vrhunskih karakteristika. Međutim, nama nije potrebno novih igrača u napadu. Očekujemo povratak Luce Tonija sa posudbe u Romi, a u napadu imamo još Maria Gomeza, Ivicu Olića i Miroslava Klosea, tako da nećemo dovoditi nove napadače", rekao je Kaiser.

ono o cemu ja govorim cijelo vrijeme.. a i Dzeko nije glup momak.. moze zavrsiti poput Gomeza da se pita svaki vikend da li ce uopste igrati.. a u Juveu bi stalno igrao.. on je rekao da zeli igrati u ligi prvaka i dalje.. jer je svjestan da sa Wolfsburgom to nikad vise nece moci.. mozda sa Juventusom nece igrati sljedecu, ali ce zato igrati sve ostale..
onda je logicnije da dodje u Milan. jaci smo,igracemo LP, navija za Milan. sve se poklopilo.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 18 apr 2010, 18:20

ma sta ce u italiji ako ce ici tamo onda samo u inter jer je inter jedina momcadi koja u evropi igra dobro od italijana,milan i juve su stare babe nek obnove ekipe svoje,
u spaniji nema gdje ici u real nece sigurno a i barsi ne treba,tako da ostaje samo engleska liga i mozda bayern,
mislim da bi bilo dobro u chelsea ili manchester ;)
moja zelja je da zaigr au bayernu ali eto vidjet cemo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Evander, Pact1921, Uzavreligrad72000, zikerrz21 i 30 gostiju.