U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Jako neki Osman u Ukrajini, ima nas i gore 
15.10. treba biti drzavni praznik. Nesto kao Dan nacionalnog ponosa ili slicnoemir79 je napisao/la:Suti Bulbasore, pa pratili smo let aviona nase reprezentacije, nije ovo nista
![]()
![]()
![]()
![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Kad je on to napisao, postao sam jos sigurniji da ce bit nesto od momcine.Head je napisao/la:Sta kaze gringo, ne valja Radovac, babin sin.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Sheyi: Hajde Osman, ali ima i jedan Klots. Dzekin neki rodjak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- PeppermintSA
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:@Sheyi: Hajde Osman, ali ima i jedan Klots. Dzekin neki rodjak.
1:1 pu
živjela Narodna Republika Donjeck
Radovac kapiten.emir79 je napisao/la:
Nego, zar nije Modic kapiten?
Ima li Mostaraca, jel vruce danas dole kod vas?
Evo izjednacise Ukrajinci
Hajmoooooo nasiiiiiiiiiiii
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Jbga, steta sto nismo duze izdrzali, ovdje je vazno ne izgubiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sheyi je napisao/la:Cartman je napisao/la:@Sheyi: Hajde Osman, ali ima i jedan Klots. Dzekin neki rodjak.![]()
![]()
![]()
![]()
1:1 pu
živjela Narodna Republika Donjeck

20 suteva smo im dopustili, a jos ima 10ak minuta, odbrana nam je suplja ko svicarski sir
Hajde nije lose, ja mislim da je Ukrajina bolja od ovih ostalih. Uzet sad Crnu Goru u subotu po svaku cijenu. Vracaju se i Memija i Mihojevic, za ovaj uzrast vrlo iskusni.
U slučaju istog broja bodova gleda se gol razlika?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zna se u 2 ujutru pratit Damir samo livescore.bulbasor je napisao/la:Tek sad vidim koliki smo mi bolesnici za nasom reprezentacijom. Svi gledamo yebeni tekstualni prijenos i u istoj sekundi slavimo gol na forumu.
![]()
![]()
Ko sve ide na EURO? Je li prije dvije?
Hajmo momci na EURO.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo prvi ide na EURO ja mislim.
-
SjeverniVjetar
Meni ovo nije lose, prvu smo izgurali bez poraza,a oslabljeni. Ovi sto znaju tvrde da je Ukrajina favorit, treba sada pritisnuti, jos ako bi bilo raje da pogura ove dvije tekme, mozda se plasiramo.
Samo prvi ide, 7 + domacin na EURU.
Samo prvi ide, 7 + domacin na EURU.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 14 maj 2015, 19:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma gol razlika ce u ovoj grupi odlucit ko ce biti prvi .
Na kraju krajeva ovo nije ni lose, do sada smo sve prve u elitnom krugu gubili. Igramo na domacem terenu , jaci za Mihojevica i Memiju , a ako nismo u stanju dobiti Crnu Goru, onda i ne zasluzujemo dalje, ali ja se nadam da ce ovo biti prvi put da neka nasa mladja selekcija konacno ode na prvenstvo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ev' s utakmice. Vruće je bilo, teško igrati objema reprezentacijama. Ukrajinci su izdominirali prvo poluvrijeme. Build-up play fantastičan, finishing loš. Imali su mnogo šuteva van okvira gola u izglednim situacijama.
U drugom poluvremenu smo nešto igrali, nešto pokušavali, bilo je par prilika, ali vidi se da su Ukrajinci disciplinski i taktički jača ekipa. Fizički spremnija, ali ne i talentovanija. Barem toga nama nikad nije nedostajalo. Dali smo fin gol, ubacio se Radovac u prostor na 10m, prošla lopta štopera, i 1:0.
Glup gol smo primili za 1:1. Neodlučnost u odbrani je iznjedrila njihovo izjednačenje, koje, ruku na srce, nije bilo nezasluženo. S desne strane se sjurio ukrajinski igrač u kazneni prostor. Imali smo dovoljno vremena da izbijemo loptu koja je bila ničija, a dečko je između 3 igrača prošao i poslao loptu lijevom nogom u lijevu ćošu precizno. Karačić je bio nemoćan.
Poslije gola opet mala inicijativa Ukrajinaca, da bismo se mi probudili pred kraj i imali par poluprilika, i jednu veliku priliku, kada smo se malo turnirski, da se tako izrazim poigravali i pepali loptu u protivničkom šesnaestercu na 7-8m od gola.
Sve u svemu, rezultat je realan.
Od igrača koji su odigrali loše, pomenuo bih Čivića koji je igrao lijevog beka, kojeg su prolazili kako su htjeli. Desni štoper, ako se ne varam-Ćorović, odigrao je zapaženu partiju, i lijepo riješavao neugodne situacije. Totalno drugačija slika u odnosu na prvi prijateljski susret protiv Albanije u Vrapčićima.
Radovac je igrao dok je imao snage. Možda do 40-e minute. Vidi se da ima znanja, ali je fizička sprema na dosta nezadovoljavajućem nivou. Modić ima šlifa, ali je igrač kojem će vjerovatno vrh karijere biti neki klub koji kuburi u dnu ljestvice Serie A. Na osnovu čega donosim taj zaključak? Zbog njegove brzine igre, sporih refleksa, igre u odbrani, i i brzine uopšte. Nakon ovakve predstave danas, ne bih žurio sa njegovim pozivom u A selekciju.
U drugom poluvremenu smo nešto igrali, nešto pokušavali, bilo je par prilika, ali vidi se da su Ukrajinci disciplinski i taktički jača ekipa. Fizički spremnija, ali ne i talentovanija. Barem toga nama nikad nije nedostajalo. Dali smo fin gol, ubacio se Radovac u prostor na 10m, prošla lopta štopera, i 1:0.
Glup gol smo primili za 1:1. Neodlučnost u odbrani je iznjedrila njihovo izjednačenje, koje, ruku na srce, nije bilo nezasluženo. S desne strane se sjurio ukrajinski igrač u kazneni prostor. Imali smo dovoljno vremena da izbijemo loptu koja je bila ničija, a dečko je između 3 igrača prošao i poslao loptu lijevom nogom u lijevu ćošu precizno. Karačić je bio nemoćan.
Poslije gola opet mala inicijativa Ukrajinaca, da bismo se mi probudili pred kraj i imali par poluprilika, i jednu veliku priliku, kada smo se malo turnirski, da se tako izrazim poigravali i pepali loptu u protivničkom šesnaestercu na 7-8m od gola.
Sve u svemu, rezultat je realan.
Od igrača koji su odigrali loše, pomenuo bih Čivića koji je igrao lijevog beka, kojeg su prolazili kako su htjeli. Desni štoper, ako se ne varam-Ćorović, odigrao je zapaženu partiju, i lijepo riješavao neugodne situacije. Totalno drugačija slika u odnosu na prvi prijateljski susret protiv Albanije u Vrapčićima.
Radovac je igrao dok je imao snage. Možda do 40-e minute. Vidi se da ima znanja, ali je fizička sprema na dosta nezadovoljavajućem nivou. Modić ima šlifa, ali je igrač kojem će vjerovatno vrh karijere biti neki klub koji kuburi u dnu ljestvice Serie A. Na osnovu čega donosim taj zaključak? Zbog njegove brzine igre, sporih refleksa, igre u odbrani, i i brzine uopšte. Nakon ovakve predstave danas, ne bih žurio sa njegovim pozivom u A selekciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!