Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
A sto ste tako sigurni da bale nece biti prodan?
Nije provokacijsko pitanje
Nije provokacijsko pitanje
Jer je pero previse ponosan da bi kapitulirao pred pritiskom i prodao svoju najvecu investiciju.
naprijed rejal
Ma nece Pero preko svog obraza,time bi priznao poraz..trpiti cemo mi njega jos,ako Manu ne posalje ponudu koji on nece moci odbiti
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
E bas zbog manu pitam, jos se bale moze utopit englezima za fine pare
Moze naravno, ali poznavajuci pereza, tesko. Nije sve za bejla izgubljeno, ali mislim da treba dosta da se potrudi da vrati staru formu.
naprijed rejal
Re: RE: Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Aa znas i sam da je la liga prvenstveno liga tehnicara, u spaniji bi u najboljoj formi bio u najboljem slucaju 5. igrac lige, a u engleskoj bi dominirao, plus sto bi mogli dovest toliko zeljenog reusa da popuni njegovu poziciju i win-win situacija, ali meni odgovara upravo ovako kako jestSveti je napisao/la:Moze naravno, ali poznavajuci pereza, tesko. Nije sve za bejla izgubljeno, ali mislim da treba dosta da se potrudi da vrati staru formu.
12 godišnji mandat Pereza u Madridu:
La liga 3/12
Kup kralja 2/12
Liga prvaka 2/12
7/36 (19,4%)
Nek nam je živ i zdrav Pero, vlasnik svemira
La liga 3/12
Kup kralja 2/12
Liga prvaka 2/12
7/36 (19,4%)
Nek nam je živ i zdrav Pero, vlasnik svemira
Pero je od madrida napravio iskljucivo biznis, i klub kao takav je cirkus zivi.
naprijed rejal
@Sveti, za koga si u finalu? 
- JamesJoyce
- Kontakt:
I da je za vas, to ne smije reci. :kava:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Tebe nisam pitao, za tebe znam da si za Barcu.JamesJoyce je napisao/la:I da je za vas, to ne smije reci. :kava:
Drago mi je da si shvatio.Sveti je napisao/la:Pero je od madrida napravio iskljucivo biznis, i klub kao takav je cirkus zivi.
E sad, ovako se nekad pisalo o Bejlu i mišićima
A ova slika se postavljalaKawhi je napisao/la:Britanski novinar sa Bleacher reporta:
"Nevjerovatne slike dolaze iz Real Madrida, Bale i Ronaldo doslovno "frcaju" od mišića, na njima se jasno vidi da su u strašnoj formi, pogotovo Bale koji se transformisao ovo ljeto, vidi se da jako puno trenira, a veću inspiraciju ne može dobiti kad trenira sa Ronaldom.."
"Tu je glavna razlika između Messija i Ronalda, gledam neki dan slike Lea sa treninga i doslovno sam se šokirao koliko se udebljao, jasno mi je da je skoro sve osvojio što se može osvojiti, ali i Ronaldo nije daleko od toga, pa je iz godine u godine sve bolji i bolji."
"Messi može biti 30 puta veći talenat od Ronalda, što vjerojatno i jeste, ali Messi nema tu volju, tu želju za konstantnim napredovanjem, za dokazivanjem, nema jednostavnu tu iskru koja bi ga učinila najboljim igračem ikad. Koliko god vam Ronaldo bio "folirant", "ohol", "odbojan", jednostavno morate priznati da je u svakom smislu veći profesionalac od Messija, a i kompletniji sportista.."
"Ne znam za vas, ali moje dijete će slijediti primjer Ronalda, a ne Messija. Barem što se tiče fudbala i svega što ide uz to, koliko god to nekom smetalo.."

Pravda za Calderona 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kad se sjetim kako je cijeli pdf reala kolektivno svrsavao na tu sliku 
@MandraX iskren da budem nemam pojma. Vise bih volio da titula ostane u spaniji, ali ko ce da trpi vase pulene romaria, rernu i sl. Kasnije
@MandraX iskren da budem nemam pojma. Vise bih volio da titula ostane u spaniji, ali ko ce da trpi vase pulene romaria, rernu i sl. Kasnije
naprijed rejal
Al su ga posrali ovi misici, ali doslovno. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dovoljno.Sveti je napisao/la: Vise bih volio da titula ostane u spaniji
Ajde budimo realni, lakse je trpiti nas nego Juventine. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ruke su ti se tresle dok si ovo pisao, priznaj!Sveti je napisao/la:Forza Juve
Rajaz je napisao/la:Nevjerovatne slike dolaze iz Real Madrida, Bale i Ronaldo doslovno "frcaju" od mišića, na njima se jasno vidi da su u strašnoj formi, pogotovo Bale koji se transformisao ovo ljeto
grehota trositi ovakav potencijal na fudbalskim terenima, hipodrom place za njimRajaz je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.