FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 14 maj 2015, 18:33

sekerbay je napisao/la:to bi bilo ko kad bi barca zamijenila mesija za rojsa.
sluso sam x strucnjaka kad govore da gocinjov talenat nije manji od mesijevog, a vi bi njega mijenjali.
bas me zanima da li bi barca zbog enrikea prodala mesija :roll: :roll: :roll:
Sve je to na domenu mozda i ako, mozda je njemacki Messi. Mozda. Messi je Messi da ga trenira Pape Susic i da igra u odbrani.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 14 maj 2015, 19:15

Glupost je.prodavat igraca od 22 godine . nek ide lahm. Getze ce.proigrat. lahm sa 22 je bio na posudbi u stutgartu.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 14 maj 2015, 20:37

Scholl je napisao/la:Glupost je.prodavat igraca od 22 godine . nek ide lahm. Getze ce.proigrat. lahm sa 22 je bio na posudbi u stutgartu.

A Rafinja tad bio igracina ;)
Mia San Mia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 14 maj 2015, 21:00

muamerc je napisao/la:Sve je to na domenu mozda i ako, mozda je njemacki Messi. Mozda. Messi je Messi da ga trenira Pape Susic i da igra u odbrani.
et, svi mi patimo od brzog zaboravljanja, pa ne pamtimo goceove partije koje je pruzao u dresu dortmunda.
dok je goce briljirao u dortmundu, o rojsu se nije laprdalo tj. bio je tek drugi najbolji igrac.
i da, mesi je mesi. nezaustavljiv :!: pogotovo kad igra protiv celzija :crazy:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 maj 2015, 21:36

Dobro je @leorey rekao, vise ste brate pretjerali sa Juppom...Jupp ono Jupp ovo, pricate o njemu kao da je izmislio fudbal. Van Gaal je gradio danasnji Bayern i dao bi ruku da se opet vrati, pricate o Juppu kako je napravio cudo od ekipe ali jos niko nije spomenuo Van Gaala i sta je taj covjek sve implementirao prije nego sto je Jupp preuzeo njegovo mjesto.

Klopp je takticki limitiran, Slomka je dobio nogu iz HSV-a i Hannovera, Veh nema sta traziti u Bayernu, jedino Schmidt dolazi u ozbir mada mislim da nema potrebe da pricamo o trenerima jer je Beckenbauer vec rekao da zeli produziti ugovor sa Peponjom. :wave:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 14 maj 2015, 21:49

Ma ja dobar je van gaal hvatali trce mjesto kolo prije kraja s njim ccc pravo dobar trener hahah gori i od pepa ublehe. Kad samo vidim sta radi od onog jedinstva jadnog i s di marijom sve mi bude jasno.Jupp je napravio Bayern, sezone rada i fantasticnog njemackog stila. Samo rad, red i disciplina. To Bayernu treba.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 maj 2015, 21:52

:facepalm:

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 14 maj 2015, 22:06

Nerminovic je napisao/la:Dobro je @leorey rekao, vise ste brate pretjerali sa Juppom...Jupp ono Jupp ovo, pricate o njemu kao da je izmislio fudbal. Van Gaal je gradio danasnji Bayern i dao bi ruku da se opet vrati, pricate o Juppu kako je napravio cudo od ekipe ali jos niko nije spomenuo Van Gaala i sta je taj covjek sve implementirao prije nego sto je Jupp preuzeo njegovo mjesto.

Klopp je takticki limitiran, Slomka je dobio nogu iz HSV-a i Hannovera, Veh nema sta traziti u Bayernu, jedino Schmidt dolazi u ozbir mada mislim da nema potrebe da pricamo o trenerima jer je Beckenbauer vec rekao da zeli produziti ugovor sa Peponjom. :wave:

Van gal je trener koji je otvorio vrata nekog novog mocnijeg bayerna,trener koji je udario temelje ovom bayernu, jup je to nadogradio i uzduz i poprijeko pregazio evropu.Dosao je nazalost guardiola koji je to samo jos trebao stilski dotjerati recimo biti slag na torti,medjutim on je sve skoro unistio sto su njeg.predhodnici radili i gradili .

Van gal je veliki trener prema koje imam ogroman respekt i postvanje ,za mene licno jedan od najboljih i najvecih trenera u fudbalu ikada .Samo mi je zao sto bar sa bayernom nije podigao klempu .Bez njega tesko da bi danas i predh.godina gledali mocan bayern .

Klop nije takticki limitiran ,ali nije ni takticki mag ,kakvog mi imamo na klupi :lolno:,a sigurno po meni najveci motivator od svih trenera,nekad ta kvaliteta popuni one slabije , ,istina slomka se nije bas proslavio sa burgerom ali kolko repa tolko i mjuze,u hanoveru nije bio los ima znanja ali da li je to dovoljno za bayu pa iskreno ne znam :eh:,ova ostala dvojica mogu samo voditi bayern 2 ,mi smo sada na nekom vecu nego predhodnih 10,15 goidna i treba traziti provjerena imena kako tako ,dakle klop mora biti pod must dati sve od sebe da ga se dovede,e onda u slucaju nedaj Boze nuzde kad bi sve resurse iscrpili ono nesto ovako traziti.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 14 maj 2015, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 maj 2015, 22:09

Dočekasmo da se priželjkuje prodaja Gotzea... Ništa od toga dakako.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 14 maj 2015, 22:12

Ma jok, kakva prodaja. To su samo nagadjanja sta bi bilo, posto je neko objavio navodno da je Arsenal zainteresovan.
Mia San Mia

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 maj 2015, 22:45

Goce neka,neka se pokusa pronaci u Bayernu,jos uvijek mislim da moze.
Ali sam za to da Pep napusti Munchen,ali on ostaje a sta bi sad, previse se upravi pod kozu uvukao ili negdje zavukao.Anceloti bi bio odlican izbor jer nas zanima lp i na to najvise pucamo,a on je jedan od najboljih turnir trenera i zna da osvoji lp.Ne bi bilo lose
Kloppa dovesti,jer on bi sa ovim igracima koje imamo radio cudo.al ljeto je pred nama,bice zanimljivo,ja navijam za de bruyna i di mariu ili balea te jednog ekstra stopera.
Ne bi bilo lose dovesti nekog dmf igraca jer oslanjati se na staklene alkantaru i martina je rizik.svajna drzati radi islustva i rotacije.u potpunosti malog Rodea u klub instalirati,nagraditi da i boljim ugovorom i platom.
Kako je samo zivnulo kad je zamjemio Lahma.
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 maj 2015, 23:20

sekerbay je napisao/la: et, svi mi patimo od brzog zaboravljanja, pa ne pamtimo goceove partije koje je pruzao u dresu dortmunda.
dok je goce briljirao u dortmundu
...svi smo bacali drkicu na njega. i šta se desi? ipak to da je navikan i da je floskula 'njemački messi' postala predmet ismijavanja.

joj kroosa sinoć :lol: , ja koliko smo puta mogli izbrojati njegove krampone :mrgreen: od silne žestine i trčkaranja.
j.. sve svoje, ispustio dušu a ni oznojio se nije.

goca je dobar (bio u dortmundu i to prve dvije sezone) i može biti nešto od njega, ali u konstantnom je padu (ne samo pod vodstvom pepa) tako da postaje prava zagonetka.
svakom normalnom navijaču bi bilo drago da goca probije i postane od neke važnosti, da bude prevaga, da bude nosioc igre...ali zasad slaba vajda...
da li je samo do pepa ili ima tu još drugih smetnji...uglavnom, više sam razočaran i skeptičan po pitanju njega, nego da sad očekujem neki bum i najavu velikog povratka 'nekad najvećeg talenta Evrope'...
Vom Jäger zum Gejagten

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 14 maj 2015, 23:29

Ko je danas gledao Dnjipro mogao je vidjeti na djelu velikog majstora Konopljanku.

Taj momak me oduševljava svojim potezima i želim ga vidjeti u Bayernu na ljeto. Jednostavno u njemu vidim zamjenu za Riberya jer ovaj igrač ima sve potrebno znanje, tehniku, dribling, brzinu, udarac, kreativnost da uspješno zamijeni Riberya. Doduše, teško je to očekivati od bilo koga da tako lako zamjeni Riberya ali činjenica je da će Ribery igrati još sezonu-dvije sigurno samo je pitanje u kakvoj formi a mi ne možemo toliko čekati i riskirati.

Konopljanka je besplatan i smatram da ovo moramo iskoristiti jer Depay ode u ManU a Muniain je ozlijedio križne ligamente.

Jedino što mi se ne sviđa kod Konopljanke jeste to da nema kondicije za 90 minuta i to je činjenica ali sa dodatnim treniranjem smatram da to neće biti preveliki problem postići.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 14 maj 2015, 23:39

geronimo je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: et, svi mi patimo od brzog zaboravljanja, pa ne pamtimo goceove partije koje je pruzao u dresu dortmunda.
dok je goce briljirao u dortmundu
...svi smo bacali drkicu na njega. i šta se desi? ipak to da je navikan i da je floskula 'njemački messi' postala predmet ismijavanja.

joj kroosa sinoć :lol: , ja koliko smo puta mogli izbrojati njegove krampone :mrgreen: od silne žestine i trčkaranja.
j.. sve svoje, ispustio dušu a ni oznojio se nije.

goca je dobar (bio u dortmundu i to prve dvije sezone) i može biti nešto od njega, ali u konstantnom je padu (ne samo pod vodstvom pepa) tako da postaje prava zagonetka.
svakom normalnom navijaču bi bilo drago da goca probije i postane od neke važnosti, da bude prevaga, da bude nosioc igre...ali zasad slaba vajda...
da li je samo do pepa ili ima tu još drugih smetnji...uglavnom, više sam razočaran i skeptičan po pitanju njega, nego da sad očekujem neki bum i najavu velikog povratka 'nekad najvećeg talenta Evrope'...
Pozdrav poglavici. :)

Smatram da Gotze nema pravu poziciju. Mislim da ćemo se svi složiti da Gotzeu nije mjesto na krilu i da tu ne može doći do izražaja. Njegovo mjesto je u sredini jer ima taj potez, tehniku, dribling na sitno kojim može donijeti prevagu i kasnije zabiti ili podvaliti. Na krilu je on igrač manje jer je jednostavno prespor da radi razliku.

Dodao bih ovdje da i Pep igra veliku ulogu sa svojom taktikom od koje ne odstupa. Taktiku u kojoj mi igramo redovno sa 3 u sredini od kojih niti jedan vezni nije pravi i izraziti playmaker. Kao onomad Kroos. :lol:

Tako da se Pep nikako ne podređuje njemu i očito neće mjenjati sistem zbog Gotzea. A navodno je taj trener najveći taktički genije. :lol:

Jednostavno je, staviti Gotzea u sredinu na cenera i dati mu slobodu u igri kao što mu je davao Klopp i onda će mali blistati i u Bayernu.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2015, 00:44

Jedno pitanje, ako moze, da li bi ovi stariji i ovi injury prone igraci mogli kod Kloppa ili Chola, na primjer, ispostovati sve zadatke? Moze li se zamisliti da jedan Ribery, Robben, Svajni, Lahm, Alonso, Bastruber... I sl. rade 90 minuta presinga i ginjenja za svaku loptu? Ja ne vidim kako je to moguce. Ja sam za trenere tipa Klopp, Cholo ako cemo halaliti dvije godine da smjenimo ove istrosene i da onda krenemo sa tim fudbalom. Mislite da bi se ti treneri prilagodjavali? Sto se Jozo ne prilagodi igra na posjed ili ne znam, hipoteticki govorim? Svi treneri imaju svoj stil, svoju igru i nju pokusavaju implementirati. I Jupp je imao u onoj godini sveopceg potopa, pa se na kraju skonto i rekao "je.. ovo, valja nesto i osvojiti, valja mi u penziju"... Pep je tvrdoglav i nepragmatik ali je vrhunski trener.

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 15 maj 2015, 01:19

Stefan Effenberg je napisao/la:Ko je danas gledao Dnjipro mogao je vidjeti na djelu velikog majstora Konopljanku.

Taj momak me oduševljava svojim potezima i želim ga vidjeti u Bayernu na ljeto. Jednostavno u njemu vidim zamjenu za Riberya jer ovaj igrač ima sve potrebno znanje, tehniku, dribling, brzinu, udarac, kreativnost da uspješno zamijeni Riberya. Doduše, teško je to očekivati od bilo koga da tako lako zamjeni Riberya ali činjenica je da će Ribery igrati još sezonu-dvije sigurno samo je pitanje u kakvoj formi a mi ne možemo toliko čekati i riskirati.

Konopljanka je besplatan i smatram da ovo moramo iskoristiti jer Depay ode u ManU a Muniain je ozlijedio križne ligamente.

Jedino što mi se ne sviđa kod Konopljanke jeste to da nema kondicije za 90 minuta i to je činjenica ali sa dodatnim treniranjem smatram da to neće biti preveliki problem postići.
Effe sve fino veli do zadnje tačke. :salut:
još free. Kalle šta čekaš, zovi!
FC Bayern -/- THE Ohio State University

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 15 maj 2015, 09:10

Ja bih pepunu dao jos jednu sansu. Ali me nerviraju neki njegovi postupci,predaja prije utakmice,svrsavanje na mesija ,tortura sa lahmom, visoka odbrana protiv svjetskih ekipa sa najjacim kontrama itd. Mislim da nijedan trener ne moze napraviti treble vise,ne sa ovim igracima

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 maj 2015, 09:24

van gal je genijalac. da nije tvrdoglav ko magarac tj. da se hoce barem malo prilagodit, bio bi ubjedljivo najbolji trener na svijetu.
nerminovicu, ne citas, yebo te kartman. napisali smo barem kilu postova na temu van gal.
geronimo je napisao/la:svi smo bacali drkicu na njega. i šta se desi? ipak to da je navikan
goca je dobar (bio u dortmundu i to prve dvije sezone)
:crazy: :crazy: jes ti pio nesto? sam sebi proturijecis.
glavna karika sampionskog dortmunda ne moze biti ´navikan igrac´.
da men daju da vodim bayu, liga bi bila prekucana bez poraza, a u cl se barem neb sramotio ko govedo koje prima 17 milki.
sto se tice robena i riberija, ako hocemo da su do kraja u formi, ne smijemo ih tjerati da igraju 40+ utakmica.
dakle, ako hocemo da se igra presing ko pod jupom, roben, riberi, alonso i svajn ne smiju imat vise od 25-30 tekmi u nogama.
kojeg ce qrca oni protiv augsburga, hsv-a, herte i sl. drugorazrednih timova.
njih gurat protiv salkea, domuza, levera, glabasa i vukova=10 tekmi. osim toga, od cetvrtfinala kupa i u lp.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 maj 2015, 10:03

ma' ja, ti da si trener sigurno bi osvojili the treble :tokralju: :kafa:
Jan Aage Fjortoft @JanAageFjortoft
In 50 years Bayern have won the Treble once. One time!!!
Now it's a failure when Guardiola doesn't win it...
It's a funny old game

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 maj 2015, 10:33

Nerminovic je napisao/la:ma' ja, ti da si trener sigurno bi osvojili the treble :tokralju: :kafa:
Jan Aage Fjortoft @JanAageFjortoft
In 50 years Bayern have won the Treble once. One time!!!
Now it's a failure when Guardiola doesn't win it...
It's a funny old game

ne bi osvojio ,i za treble treba ti i sreca da sve ide kao podmazano.Ali ovo sto guardiola radi malo je reci da je zalosno sa ovakvim prfilom igraca ,uspjeva da se2 godinu sramoti i prima 5 komada :oops: ,jup je u svoje dvije sezone provedene u minkenu igrao uzastopna dva finala sasvim zasluzeno.

Guardila je za mene ponovicu po ko zna koji put navikan i precjenjen trener ,pravi se trener pirlagodjava situaciji kakva jeste a ne nesto da glumi kao ova zlatna kokos iz katalunje :mrgreen: ,naravno da svkai coach ima svoju viziju i nacin kako ce formirati igru momcad ,ali opet pravi trener se po meni podreduje klubu i onome sto je najkorisnije za samu igru kluba i tome daje prednost .

p.s:navodno smo se ukljucili u borbu za dovodenje mladoh krilnog igraca ajaxa ,a kao portukandidat nasm se ubacuje i chelsea rijec je o mladom Anwar El Ghazi ili ti ga na nasem enveru :mrgreen: znali ko sta o ovom malcu :problem: :hmmmmm: :zviz:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []