Moderator/ica: vlakanje
Borcu treba da Zeljo kiksa svugdje, a to sto ce kiksati negdje vama ne znaci nista...pajkan85 je napisao/la:Ajd da i ja pljunem koju....po meni ono sinoc i nije izgledalo toliko lose, bez ovih standardnih igraca. Smatram da cemo imati isti broj bodova do onog kola kad igraju Zeljo i Sarajevo...i isto tako mislim da na kraju sezone moze onaj Kajkutov gol donijeti titulu. Mozda ne bi primili sve te golove iz prekida da su Vule i Leo igrali zajedno na stoperskim pozicijima. Po meni veca borba ce biti na dnu tabele kad krene rasplet i to treba uzeti u obzir i raspored utakmica sto je u nekom postu pre nekoliko strana pominjao Schlager. To bi moglo da igra kljucnu ulogu. I koliko me mozak sluzi mi nismo dobili nijednu u gostima ove polusezone, a mogli bi jednuI Zeljo ne moze izdrzati ovaj tempo, odlicna su ekipa, ali kiksace negdje, da li zbog umora, nedostatka srece, koncetracije...negdje ce zijaniti
Marica ne bih sada dirao, nego na kraju sezone, imam osjecaj da se na njega lako vrsi pritisak, ali eto i on se polako otvara, postavi nekad malo ofanzivniju taktiku, ali kao sto neko rece sve je to bata djorina skola, a to je samo po sebi nazadan fudbal.... Jel nam se vracaju igraci za srijedu?
To sve stoji, ali stoji i ona moja tvrdnja gore, nicim je nisi pobio...pajkan85 je napisao/la:Polako....sto se mene tice vi sad napravite festu za titulu...ne bih se ja toliko veselio, ima tu vrelih gostovanja...
jos cemo vas iscjediti u kupu...nije svejedno sto vam Borac dise za vratom
Da se mi razumijemo ima zeljo i ujedno pa hajmo reci makar neugodno domacinstvo, dolaze im laktasi a posto su sag izgubili od leotara grisce na toj utakmici a ne moze se reci da nemaju ekipu.pajkan85 je napisao/la:Ajd da i ja pljunem koju....po meni ono sinoc i nije izgledalo toliko lose, bez ovih standardnih igraca. Smatram da cemo imati isti broj bodova do onog kola kad igraju Zeljo i Sarajevo...i isto tako mislim da na kraju sezone moze onaj Kajkutov gol donijeti titulu. Mozda ne bi primili sve te golove iz prekida da su Vule i Leo igrali zajedno na stoperskim pozicijima. Po meni veca borba ce biti na dnu tabele kad krene rasplet i to treba uzeti u obzir i raspored utakmica sto je u nekom postu pre nekoliko strana pominjao Schlager. To bi moglo da igra kljucnu ulogu. I koliko me mozak sluzi mi nismo dobili nijednu u gostima ove polusezone, a mogli bi jednuI Zeljo ne moze izdrzati ovaj tempo, odlicna su ekipa, ali kiksace negdje, da li zbog umora, nedostatka srece, koncetracije...negdje ce zijaniti
Marica ne bih sada dirao, nego na kraju sezone, imam osjecaj da se na njega lako vrsi pritisak, ali eto i on se polako otvara, postavi nekad malo ofanzivniju taktiku, ali kao sto neko rece sve je to bata djorina skola, a to je samo po sebi nazadan fudbal.... Jel nam se vracaju igraci za srijedu?
zadrtzavala ih je policija koliko ja znam, puno puta pregledala i to.123456 je napisao/la:A zasto su Lesinare dosli onako kasno.Jesu imali problema pri dolasku.Cisto me interesuje jer nije uredu da ljudi dodju u 42-43 min utakmice.Pohvale organizatorima sto su dozvolili ljudima bar da utakmicu odgledaju do kraja.
Pa zato i pitam.Znam dasu bili izmedju Zenice i Sarajeva prije tekme bar 2 h.Ma ja nasa posla.Sto policija zna zakuhati to nezna niko.borcev_navijac je napisao/la:zadrtzavala ih je policija koliko ja znam, puno puta pregledala i to.123456 je napisao/la:A zasto su Lesinare dosli onako kasno.Jesu imali problema pri dolasku.Cisto me interesuje jer nije uredu da ljudi dodju u 42-43 min utakmice.Pohvale organizatorima sto su dozvolili ljudima bar da utakmicu odgledaju do kraja.
Na vrijeme su oni krenuli al tako to ide kod nas
sta sad da ti kazem, prvo ono juce nije odbrana borca ali ona juce je sve samo ne najbolja .BlueSharks je napisao/la:Pitanje @borcev_navijac. Da li još uvijek misliš da Borac ima najjaču odbranu
Ja mislim da je sinoć bilo 13 000 jer istok nije bio skroz pun kao ni dio sjevera na kojem su bili vaši navijači.Kad sam već kod vaših navijača, pohvale stvarno za ponašanje i navijanje naravno.Sušta suprotnost vama su bili "Sokolovi" , mada oni po meni i nisu neka navijačka grupa al eto..killer je napisao/la:
sva prava zadrzana c/p
Jel Grbavica bila do kraja popunjena,tj. jel 15 000 kapacitet ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.