FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pajkan85
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pajkan85 » 18 apr 2010, 18:08

Ajd da i ja pljunem koju....po meni ono sinoc i nije izgledalo toliko lose, bez ovih standardnih igraca. Smatram da cemo imati isti broj bodova do onog kola kad igraju Zeljo i Sarajevo...i isto tako mislim da na kraju sezone moze onaj Kajkutov gol donijeti titulu. Mozda ne bi primili sve te golove iz prekida da su Vule i Leo igrali zajedno na stoperskim pozicijima. Po meni veca borba ce biti na dnu tabele kad krene rasplet i to treba uzeti u obzir i raspored utakmica sto je u nekom postu pre nekoliko strana pominjao Schlager. To bi moglo da igra kljucnu ulogu. I koliko me mozak sluzi mi nismo dobili nijednu u gostima ove polusezone, a mogli bi jednu :) I Zeljo ne moze izdrzati ovaj tempo, odlicna su ekipa, ali kiksace negdje, da li zbog umora, nedostatka srece, koncetracije...negdje ce zijaniti :) Marica ne bih sada dirao, nego na kraju sezone, imam osjecaj da se na njega lako vrsi pritisak, ali eto i on se polako otvara, postavi nekad malo ofanzivniju taktiku, ali kao sto neko rece sve je to bata djorina skola, a to je samo po sebi nazadan fudbal.... Jel nam se vracaju igraci za srijedu?

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 18:10

pajkan85 je napisao/la:Ajd da i ja pljunem koju....po meni ono sinoc i nije izgledalo toliko lose, bez ovih standardnih igraca. Smatram da cemo imati isti broj bodova do onog kola kad igraju Zeljo i Sarajevo...i isto tako mislim da na kraju sezone moze onaj Kajkutov gol donijeti titulu. Mozda ne bi primili sve te golove iz prekida da su Vule i Leo igrali zajedno na stoperskim pozicijima. Po meni veca borba ce biti na dnu tabele kad krene rasplet i to treba uzeti u obzir i raspored utakmica sto je u nekom postu pre nekoliko strana pominjao Schlager. To bi moglo da igra kljucnu ulogu. I koliko me mozak sluzi mi nismo dobili nijednu u gostima ove polusezone, a mogli bi jednu :) I Zeljo ne moze izdrzati ovaj tempo, odlicna su ekipa, ali kiksace negdje, da li zbog umora, nedostatka srece, koncetracije...negdje ce zijaniti :) Marica ne bih sada dirao, nego na kraju sezone, imam osjecaj da se na njega lako vrsi pritisak, ali eto i on se polako otvara, postavi nekad malo ofanzivniju taktiku, ali kao sto neko rece sve je to bata djorina skola, a to je samo po sebi nazadan fudbal.... Jel nam se vracaju igraci za srijedu?
Borcu treba da Zeljo kiksa svugdje, a to sto ce kiksati negdje vama ne znaci nista... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 18 apr 2010, 18:14

Polako....sto se mene tice vi sad napravite festu za titulu...ne bih se ja toliko veselio, ima tu vrelih gostovanja... :)
jos cemo vas iscjediti u kupu...nije svejedno sto vam Borac dise za vratom ;)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 apr 2010, 18:18

Joj Kajkuta i izjave,tacno mi se zgadio!
Treci put castimo

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 18:18

pajkan85 je napisao/la:Polako....sto se mene tice vi sad napravite festu za titulu...ne bih se ja toliko veselio, ima tu vrelih gostovanja... :)
jos cemo vas iscjediti u kupu...nije svejedno sto vam Borac dise za vratom ;)
To sve stoji, ali stoji i ona moja tvrdnja gore, nicim je nisi pobio... ;)
Nece niko praviti festu prije reda, ali moras priznat da imamo itekakvog razloga za optimizam, logicno da svi prizeljkuju titule sad kad se ukazala prilika... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 18:21

pajkan85 je napisao/la:Ajd da i ja pljunem koju....po meni ono sinoc i nije izgledalo toliko lose, bez ovih standardnih igraca. Smatram da cemo imati isti broj bodova do onog kola kad igraju Zeljo i Sarajevo...i isto tako mislim da na kraju sezone moze onaj Kajkutov gol donijeti titulu. Mozda ne bi primili sve te golove iz prekida da su Vule i Leo igrali zajedno na stoperskim pozicijima. Po meni veca borba ce biti na dnu tabele kad krene rasplet i to treba uzeti u obzir i raspored utakmica sto je u nekom postu pre nekoliko strana pominjao Schlager. To bi moglo da igra kljucnu ulogu. I koliko me mozak sluzi mi nismo dobili nijednu u gostima ove polusezone, a mogli bi jednu :) I Zeljo ne moze izdrzati ovaj tempo, odlicna su ekipa, ali kiksace negdje, da li zbog umora, nedostatka srece, koncetracije...negdje ce zijaniti :) Marica ne bih sada dirao, nego na kraju sezone, imam osjecaj da se na njega lako vrsi pritisak, ali eto i on se polako otvara, postavi nekad malo ofanzivniju taktiku, ali kao sto neko rece sve je to bata djorina skola, a to je samo po sebi nazadan fudbal.... Jel nam se vracaju igraci za srijedu?
Da se mi razumijemo ima zeljo i ujedno pa hajmo reci makar neugodno domacinstvo, dolaze im laktasi a posto su sag izgubili od leotara grisce na toj utakmici a ne moze se reci da nemaju ekipu.

Ne tzrba praviti sad kalkulacije, vise jednostavno ne zavisimo sami od sebe, sad moramo cekati zeljin kiks ako hga bude. Zeljo je u velikoj euforiji i tesko ce ga bilo ko pobijediti kod kuce . CAk i slboda i velez rtesko ce se neositi s njima u tuzli i mostaru.

Jedino sarajevo moze da im uzme bodove una kosevu i to je pitanje veliko u tom derbiju se nikkad ne zna, to i nije pravo gostovanje.

Jedini koji mogu dobiti sa siguurnoscu zelju kuci smo mi, a mi vise ne igramo snjima kuci.

Prema tome, ako zeljo izgubi od slobode ( u sta sumnjam) a mi pobjedimo rudara ( sto valjda ne bi trebalo da se sumnja) onda smo se izravnali bodovno s tim da smo mi preuzeli vodece mjesto na tabeli, i onda opet konacni raspored zavisi samo od nas.

mi isto tako sve ove kod kojih idemo mozemo pobjediti, ali ipak u borcu nije ni izblizta takva euforija kao u zelji, tako da mislim da su u prvenstvu oni ( Zeljo ) sad veliki favoriti za osvajanje titule.

Kad je Kup u pitanju, mislim da tu nema favorita
TREĆI PUT ČASTIMO !

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 18 apr 2010, 18:29

Sinoc odlicna utakmica dinamicna, ali Borac nije igrao ni odbranu ni napad. Ima li ste srece pa ste dali 2 gola iz prekida ali to je sigurno zbog prodaje nekoliko igraca pa se osjeti pad u igri.

Ono sto sam vidio je da Borac ne moze nikako KUP osvojiti jer Zelju ne mogu u dvije utakmice pobjediti cak sam siguran da ce u Banja Luci biti nerijeseno. Bekovi su vam malo poglupi pokusavaju da naprave ofside a tu su uvijek bili Bucan, Beslija itd i puno kornera smo imali ili faulova pa je to razlog sto ste primili 4 gola. Sredina je odlicna tu nismo nista mogli uciniti cak smo se od 60 do postignutog minuta mucili i samo ispucavali lopte.

Navijaci Borca dosli oko 30 minute, navijanje odlicno + imali su oko 10 bakli sto je za pohvalu nisu nikakve probleme pravili a ostali su koliko se meni cini do 10 sati :)

Sreca nije bilo nikakvih vrijedanja osim onog sa nase tribine "Ubij Cetnika" ali se prestalo nakon 10 sec kada su vidjeli da nema podrske.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 apr 2010, 18:32

A zasto su Lesinare dosli onako kasno.Jesu imali problema pri dolasku.Cisto me interesuje jer nije uredu da ljudi dodju u 42-43 min utakmice.Pohvale organizatorima sto su dozvolili ljudima bar da utakmicu odgledaju do kraja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 18:34

123456 je napisao/la:A zasto su Lesinare dosli onako kasno.Jesu imali problema pri dolasku.Cisto me interesuje jer nije uredu da ljudi dodju u 42-43 min utakmice.Pohvale organizatorima sto su dozvolili ljudima bar da utakmicu odgledaju do kraja.
zadrtzavala ih je policija koliko ja znam, puno puta pregledala i to.

Na vrijeme su oni krenuli al tako to ide kod nas
TREĆI PUT ČASTIMO !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 18 apr 2010, 18:36

Pitanje @borcev_navijac. Da li još uvijek misliš da Borac ima najjaču odbranu :P
Strauss Junior

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 apr 2010, 18:37

borcev_navijac je napisao/la:
123456 je napisao/la:A zasto su Lesinare dosli onako kasno.Jesu imali problema pri dolasku.Cisto me interesuje jer nije uredu da ljudi dodju u 42-43 min utakmice.Pohvale organizatorima sto su dozvolili ljudima bar da utakmicu odgledaju do kraja.
zadrtzavala ih je policija koliko ja znam, puno puta pregledala i to.

Na vrijeme su oni krenuli al tako to ide kod nas
Pa zato i pitam.Znam dasu bili izmedju Zenice i Sarajeva prije tekme bar 2 h.Ma ja nasa posla.Sto policija zna zakuhati to nezna niko.
Toliko ih pretresali a ljudi im unijeli baklje hahahah.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 18:42

BlueSharks je napisao/la:Pitanje @borcev_navijac. Da li još uvijek misliš da Borac ima najjaču odbranu :P
sta sad da ti kazem, prvo ono juce nije odbrana borca ali ona juce je sve samo ne najbolja .
Kako rekoh u nekoliko postova n ovoj temi nije se mogam nadomjestiti nedostatak tri standardna prvotimca, i odbrana je trpila previse napada po bokovima zbog nedovoljnog presijecanja protoka lopte prema krilima zelje.

A kod golova zeljeznicara to je bila jedna amaterska odbrana, cak bi rekao da je borac sam sebi dao sve te golove ( ne omalovazavam tim sasvim zasluzenu pobjedu zelje)
TREĆI PUT ČASTIMO !

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 18 apr 2010, 18:42

Kad ima pregled kola ?? veceras na bht ? U koliko sati ???
Bas steta sto ovakva utakmica nije prenosena na tv,ja sam trebao ici i u zadnji cas iskrsnu nesto :evil: Korektni komentari od navijaca Zelje,bez provokacija,skidam kapu ;)
A sledeca utakmica je sa Rudarom u srijedu,ocekujem pobjedu naravno,jel se zna u koliko sati igramo ???

PS
Ovaj clanak zaista raduje ;)

U situaciji u kojoj smo praktično navikli da susrete Premijer lige Bosne i Hercegovine prate neredi, tuče i prekidi, iz dubine srca naš može obradovati kada vidimo kako se i kod nas nešto može završiti bez incidenta. U Sarajevo su iz Banja Luke stigli navijači Borca, u Zenici je bilo nešto manje od hiljadu navijača Sarajeva i svi su navijali onako kako to i dolikuje velikim navijačima velikih klubova - sportski.

Pravo, fer i korektno navijanje i bodrenje svoje ekipe, nešto je što je, nažalost, sve više i više rijetkost na bh. fudbalskim terenima, a sinoćnja dva derbija i atmosfera na njima tračak su nade u bolje sutra bh. fudbala.

PS2 Bice zanimljivo do samog kraja,borba za Evropu - Sarajevo,Siroki,Zrinjski i Velez :)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 apr 2010, 18:47

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 apr 2010, 18:53

Nije nikakva provokacija, 2 klipa vrijedna gledanja za sve one koji nisu bili na utakmici/zakasnili.

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 18 apr 2010, 18:54

Kao prvo zelio bih da se zahvalim svim navijacima Borca,fer i korektno navijanje,pokazali ste kako se bodri svoj klub,i svaka vam cast.Niste kao neki da odete izazivati po gostovanjima,a kad dobiju onda im krivi svi od Troclanog presjednistva,preko policije pa do obicnog naroda.Jos jednom,svaka cast i puno srece u nastavku.
Rotor Volgograd...

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 18 apr 2010, 18:56

slika
sva prava zadrzana c/p

Jel Grbavica bila do kraja popunjena,tj. jel 15 000 kapacitet ?
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 apr 2010, 18:58

moje je misljenje da nije bilo 15 jer nije bio ispunjen taj dio gdje ste vi bili...i bilo je jedan dio istoka prazan koji je dijelio vase i nase navijace
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 apr 2010, 18:59

Bilo derbija po 25 hiljada i to je rekord jer nije stolica bilo. Sad je bilo 15 hiljada a vidjelo se je da je moglo stati jos pola istoka i pola dijela za gostujuce navijace. Znaci 17-18 hiljada max.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 apr 2010, 19:19

killer je napisao/la:slika
sva prava zadrzana c/p

Jel Grbavica bila do kraja popunjena,tj. jel 15 000 kapacitet ?
Ja mislim da je sinoć bilo 13 000 jer istok nije bio skroz pun kao ni dio sjevera na kojem su bili vaši navijači.Kad sam već kod vaših navijača, pohvale stvarno za ponašanje i navijanje naravno.Sušta suprotnost vama su bili "Sokolovi" , mada oni po meni i nisu neka navijačka grupa al eto..
A žao mi je što ste zakasnili onoliko na tekmu jer ste propustili izuzetan dekor na početku kao i 2 komada u mreži :D al biće prilike u kupu aBd
pozdrav svima
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.