Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

daffy
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 18:30

@Ado pa Milan bi i trebao da bude prva opcija, ali s'obzirom da Milan nema ni funte.. nema sanse da ga oni dovedu.. vi malo podcjenjujete Juventus i Milan.. necu govoriti o Milanu, ali samo se sjetite prosle godine kada nas je Chelsea jedva izbacio.. a ekipa bila desetkovana ne igranjem 10 igraca.. ova sezona je uzasna samo radi amaterskih trenera.. mislite da ce Roberto Bettega baciti ovih 80m sto ima na raspolaganju.. ako dodje trener koji to zna posloziti bit ce to opet stari Juve.. La Vecchia Signora..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 18 apr 2010, 18:33

Juventus-Bayern 1-4 :twisted: :twisted: kakav je to bio samo potop jos bez riberya i robbena (usao je u 70min kada je vec bilo 1-3) sta bi vam sad uradili :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 18:37

:? wow.. bas je bilo tesko nazijagu trenera amatera.. nama je Siena uvalila 3 gola, tako da me ne cudi sto nas je Bayern pobjedio.. Fulham nam nekakav dao 4 gola.. mislim da to sve govori o ovoj sezoni.. ustvari, sta bezveze pricam.. zvanicno najlosija sezona u 113 godina historije.. sumnjam da postoji imalo klubova kojima je sezona u kojoj ce zavrsiti u top 7 ekipa biti najlosija u historiji..

ali to je samo do trenera koji nisu znali posloziti ekipu.. kada dodje neko normalan, i Juve ce se vratiti..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 apr 2010, 18:38

daffy je napisao/la:@Ado pa Milan bi i trebao da bude prva opcija, ali s'obzirom da Milan nema ni funte.. nema sanse da ga oni dovedu.. vi malo podcjenjujete Juventus i Milan.. necu govoriti o Milanu, ali samo se sjetite prosle godine kada nas je Chelsea jedva izbacio.. a ekipa bila desetkovana ne igranjem 10 igraca.. ova sezona je uzasna samo radi amaterskih trenera.. mislite da ce Roberto Bettega baciti ovih 80m sto ima na raspolaganju.. ako dodje trener koji to zna posloziti bit ce to opet stari Juve.. La Vecchia Signora..
ti to samo mislis da milan nema para. gdje su pare od kake, gdje su pare od igranja u LP pa gdje su pare od sponzora? drugi problem je sto glupi berlusconi ulaze u neke laboratorije za podmladjivanje a ne za mlade igrace. a ako bude htio sigurno moze ga dovest. a ovaj bayernovac sto prica da milan nemoze nista u evropi nek pogleda broj titula pa nek se javi.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 18:40

znam ja da je Milanu isto kao i Juventusu 40 miliona sala.. ali Berluskoni vise i ne ulaze u ekipu.. sto se vidi iz prethodni sezona.. i njemu je vise sve preko glave, mora se lik braniti na sudjenju.. a koliko znam i sami su rekli da nemaju dovoljno para za Dzeku.. :? ti bolje znas..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 apr 2010, 18:43

daffy je napisao/la:znam ja da je Milanu isto kao i Juventusu 40 miliona sala.. ali Berluskoni vise i ne ulaze u ekipu.. sto se vidi iz prethodni sezona.. i njemu je vise sve preko glave, mora se lik braniti na sudjenju.. a koliko znam i sami su rekli da nemaju dovoljno para za Dzeku.. :? ti bolje znas..
svasta se prica. jedan dan se prica da ce dovest dzeku drugi dan da dobro igra huntelaar i da ne treba napadac. al sve cemo saznat na ljeto aBd.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 18 apr 2010, 18:45

ma milan otkad je pobjedio u finalu liverpoola od tada neigraju nikakvu ulogu u evropi,nemogu isti igraci igrati 10god zajedno,imaju najstariju ekipu u italijanskoj ligi ko ce ga znati mozda i u evropi od svih klubova :lol:
a to sto su prije igrali u evropi dobro nek se zahvale kaki koji je tad bio najbolji igrac na svijetu,a ko ce im sad igrati ronaldinho, :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 apr 2010, 18:49

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ma milan otkad je pobjedio u finalu liverpoola od tada neigraju nikakvu ulogu u evropi,nemogu isti igraci igrati 10god zajedno,imaju najstariju ekipu u italijanskoj ligi ko ce ga znati mozda i u evropi od svih klubova :lol:
a to sto su prije igrali u evropi dobro nek se zahvale kaki koji je tad bio najbolji igrac na svijetu,a ko ce im sad igrati ronaldinho, :roll:
ronaldinho uglavnom majstor za te tvoje nazovi igrace. ustvari pogledaj kako se ocjenjuje on kao igrac pa nesto pricaj. sve u svemu dzeko je milanov igrac to se odavno zna.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 18 apr 2010, 18:51

Milan je Milan i moja zelja je da Dzeko ode u Milan tu je privilegija igrati a ne u mesarsku ligu 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 18 apr 2010, 18:53

hahhaha majstor nemoj biti smijesan budi realan covjek,ronaldinho je bio majstor prije jedno 5 godina ali sada je prosjecan igrac bolji je seedorf od njega seedorf barem trci :D
sad ces jos reci da je ronaldinho bolji od robbena i riberya pa to je smjesno,
a džeko sto je samo rekao da navija za milan ne mora odma znaciti da ce i preci tamo,bolje je njemu nek ide u englesku ligu da ne pokvari jos karijeru sa tim tvojim didovima ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 apr 2010, 18:53

juzni vjetar! je napisao/la:Milan je Milan i moja zelja je da Dzeko ode u Milan tu je privilegija igrati a ne u mesarsku ligu 8-)
ovo ce reci neko ko zna bar malo sta je fudbal. sta ce u naftskim klubovima nastali preko noci.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 18:56

iskreno i da dodje u Milan ne bi mi smetalo.. jer Milan nikad nisam ni mrzio, a prelazak u Milan samo bi jos vise promovisao Serie A u Italiji.. ili u Milan ili u Juve.. u inter nece ici 100%.. imaju oni Eto'a i Milita koji su dosli ove sezone i koji su sasvim odlicni.. i Balotelli na klupi..

ftv bi mogla pocet Serie A da prenosi.. imaju Marjana koji samo prenosi LP.. znaci negdje 20-ak tekmi u citavoj godini je malo za takvog komentatora.. Juve ima pare i Juventusu je Dzeko prvi izbor.. Rafa je rekao da ukoliko dodje u Juve da zeli Dzeku i da od njega napravi igracinu..

a nego je rekao da u Juventusu igraju samo starci.. ko god da je to rekao, samo se posteno izblamirao.. od starijih imaju samo legende koje ce se drzati do kraja njihovih karijera, Del Piero (35), Trezeguet (32), Camoransi (32).. od ostalih tu su Brazzo ( 32 ) - ja mislim da je cak 2 puta startao ove sezone, Cannavaro ( 36 ) - dosao samo radi SP-a da se uigra sa Chiellinijem, Grosso ( 32 ) - isto kao i Canna.. samo radi SP-a je tu..

Diego, Melo, Sissoko, Marchisio, Chiellini, Giovinco, Caceres.. mislim da sa njima ekipa je puno mladja..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 apr 2010, 19:01

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:hahhaha majstor nemoj biti smijesan budi realan covjek,ronaldinho je bio majstor prije jedno 5 godina ali sada je prosjecan igrac bolji je seedorf od njega seedorf barem trci :D
a džeko sto je samo rekao da navija za milan ne mora odma znaciti da ce i preci tamo,bolje je njemu nek ide u englesku ligu da ne pokvari jos karijeru sa tim tvojim didovima ;)
ja kolko sam vidio kad su igrali milan - mancester ronaldinho je pravio budalu od rafaela a ribery od sebe je pravio kad je igrao protiv mancestera. robben je upao u formu al djes rec da je bolji od ronaldinha. mozda jest u boljoj formi al igrac nije nit ce ikad bit. a ja bi volio dzeku vidjet u milanu,juventusu,macesteru,arsenalu il liverpoolu jer to su klubovi sa dusom a ne neki celzi il man city.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 19:03

ili inter :lol: lopovski klub :lol:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 18 apr 2010, 19:05

A_d_0 je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:hahhaha majstor nemoj biti smijesan budi realan covjek,ronaldinho je bio majstor prije jedno 5 godina ali sada je prosjecan igrac bolji je seedorf od njega seedorf barem trci :D
ja kolko sam vidio kad su igrali milan - mancester ronaldinho je pravio budalu od rafaela a ribery od sebe je pravio kad je igrao protiv mancestera. robben je upao u formu al djes rec da je bolji od ronaldinha. mozda jest u boljoj formi al igrac nije nit ce ikad bit. a ja bi volio dzeku vidjet u milanu,juventusu,macesteru,arsenalu il liverpoolu jer to su klubovi sa dusom a ne neki celzi il man city.
Nazalost kod ovih je lova :( a ostalima je tesko izdvojiti 40 mil al nadat je se..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

erko manu-bosna
Kontakt:

Post Postao/la erko manu-bosna » 18 apr 2010, 19:07

niko ovdje nezna nista jedan dan pricaju Dzeku trazi Arsenal drugi dan Dzeko u Juventusu za 20mil i Amaurija......nigdje veze sve su to neke spekulacije i da je Dzeko u Milanu samo treba potpis.....to ce sve biti gotovo kad Dzeko bude nosio dres kluba u koji predje, i ako uopste ode iz Wolfsburga..... :D ;) :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 19:10

pa mi i raspravljamo o spekulacijama.. i pisemo koji tim ima mogucnost, koji nema mogucnost.. koji ga zeli, a koji ga ne zeli.. :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 apr 2010, 19:39

daffy je napisao/la:iskreno i da dodje u Milan ne bi mi smetalo.. jer Milan nikad nisam ni mrzio, a prelazak u Milan samo bi jos vise promovisao Serie A u Italiji.. ili u Milan ili u Juve.. u inter nece ici 100%.. imaju oni Eto'a i Milita koji su dosli ove sezone i koji su sasvim odlicni.. i Balotelli na klupi..

ftv bi mogla pocet Serie A da prenosi.. imaju Marjana koji samo prenosi LP.. znaci negdje 20-ak tekmi u citavoj godini je malo za takvog komentatora.. Juve ima pare i Juventusu je Dzeko prvi izbor.. Rafa je rekao da ukoliko dodje u Juve da zeli Dzeku i da od njega napravi igracinu..

a nego je rekao da u Juventusu igraju samo starci.. ko god da je to rekao, samo se posteno izblamirao.. od starijih imaju samo legende koje ce se drzati do kraja njihovih karijera, Del Piero (35), Trezeguet (32), Camoransi (32).. od ostalih tu su Brazzo ( 32 ) - ja mislim da je cak 2 puta startao ove sezone, Cannavaro ( 36 ) - dosao samo radi SP-a da se uigra sa Chiellinijem, Grosso ( 32 ) - isto kao i Canna.. samo radi SP-a je tu..

Diego, Melo, Sissoko, Marchisio, Chiellini, Giovinco, Caceres.. mislim da sa njima ekipa je puno mladja..
Ovo za serie A na FTV jeli provjerena informacija ili se samo nadas :?:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 19:44

samo se nadam..

mada bi se mogao poslati koji mail, jer Moneyship drzi BHT, Primeru Hayat, Bundesligu Eurosport 2, a Serie A niko.. ustvari, sportklub, ali samo slabi paket.. slabije tekme samo mogu prenositi..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 apr 2010, 20:12

daffy je napisao/la:ili inter :lol: lopovski klub :lol:
hhahahah lopovski klub,, gdje vam je veliki " M" bez njega nista ne osvajate jer ste krali pa zavrsili u seriji B,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 9 gostiju.