FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Okupljanje u 14.00 a polazak u 15.00 ispred mosta Suada Dilberovic.
Potpuna mobilizacija,
koševa okupacija!
Svi na JUG!
Potpuna mobilizacija,
koševa okupacija!
Svi na JUG!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Kad nedo brat dobije crveni za glavom u kopacku!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Baš tako, nikakve najave velike ne treba imati. Samo laganini. Mi sa jednom pobjedom u tri tekme rješavamo naš cilj za ovu sezonu. Znam da smo svi svjesni toga ali bez euforije molim.FKZ1921 je napisao/la:Logično je da nas drma uzbuđenje derbija. Ne možemo pobjeći od toga. Ali možemo od najava tipa:razbiti ćemo ih, poniziti i sl...To predje u bahatost. A to je upravo ono što je svojstveno njima. Upravo ih je bahatost dovela do silnih frustracija. Najavljivali razbijanja, ponižavanja,šetnju ligom...I sta su dobili. Da su samo zahvaljujući sreći i još ponecemu još uvijek u borbi za titulu.
Zato,bez obzira što bas drma atmosfera derbija, hajmo spustiti loptu i biti što realniji.
Definitivno,nismo ni pod kakvim imperativom. Ustvari,jedini imperativ je da momci izađu na teren, odigraju onako kako su odigrali zadnje utakmice i to je to.
Naša sljedeća utakmica će biti konačna ovjera ove sezone u kojoj je FK Željezničar najveći dobitnik.
@amko ne mogu otvoriti link jer nisam u prilici. Pretpostavljam da je pjesma o Đildi rahmetli. Rekao sam jučer i ponovit ću. Mislim da bi trebali po dolasku na stadion svi sjesti i čekati početak tekme. Minutu prije početka svi ustati i početi evo naprimjer baš sa tom pjesmom. Onda isto ponoviti pred 26-ti min i sjetiti se našeg MIrze. Mislim da bi se naježili svi na stadionu. Isto tako predlažem ovima što vode navijanje da pjevaju što više pjesama koje mogu pratiti i raja sa zapada. Ja mogu sv pratiti, ali moraju biti svjesni da pola, ako ne i više te raje sa zapada ne zna ove neke nove pjesme.
mi smo ovdje gdje jesmo zato što smo se jedini primarno fokusirali na teren i fudbal, a drugi su se malo pogubili u rasporedu, kalkulacijama, kombinacijama, sudijama, premijama za protivnike konkurenata, itd. tako da ja u pravilan pristup ekipe i struke ne sumnjam ni 1%. naravno da to ne znači da ćemo pobijediti, ni da nećemo izgubiti...igra je takva. ali u pristup i zalaganje ne sumnjam.
Absolutno se slažem, uz ovu pjesmu ide ono titranje u grudima, osjećaj ponosa koji ruši sve barijere, prštiš od snage i želje da pobjediš, slomiš, shvatiš zašto si u biti Manijak i zašto voliš našeg Želju!!!amko27 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=Nn6dnf8jFz4
Najbolja navijacka pjesma bilo koje grupe na prostoru bivse ex yu. Nadam se da ce manijaci poceti navijanje s ovom pjesmom, da konacno napravimo video dostojan ovog teksta; a njome bi se adekvatno i sjetili rahmetli brata s tribine.
Pod obavezno ovo uvrstiti u repertoar a sa sredine zapada zadužiti nekog da to sve fino snimi.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mogu. Ima i na Grbavici i pred tutom.TeaM87 je napisao/la:mogu li se danas na Grbavici kupiti karte ?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
3:55

Kako da gledam utakmicu ako nemam Arenu 5??
Hoće biti kakav link,bilo šta
Sent from Tapatalk
Hoće biti kakav link,bilo šta
Sent from Tapatalk
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Imam ja jednu opciju za gledanje arene 5, kad budem kuci testirat cu pa ako aBd bude radilo postavim ovdje onima ko ne može doći na tekmi da gleda 
- Ljiljani87
- Kontakt:
-
sportskilaik
- Kontakt:
Nikad me nije drmo ovako pozitivan i bezbrižan osjećaj pred derbi, ne znam sta je ovo. Idemo im **** mater 
- pintol_TM87
- Kontakt:
Karti nema na skenderiji,ima na trznici Jos oko 200 i naravno na grbaviici..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sutra ce pite bit zegane
.Sutra im Delac ode u helac.Gazi zvrkove.
.Sutra im Delac ode u helac.Gazi zvrkove.
De nemoj zezatpintol_TM87 je napisao/la:Karti nema na skenderiji,ima na trznici Jos oko 200 i naravno na grbaviici..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bice sutra ispred juga kod onih kontejnera kao i uvjek.FaraonTM je napisao/la:De nemoj zezatpintol_TM87 je napisao/la:Karti nema na skenderiji,ima na trznici Jos oko 200 i naravno na grbaviici..
Ima karti ne brinite nisu jos oitsle.
Damir05 je napisao/la:I da ovo je Sarajevu posljednja sansa,ali zaista tako mislim,jer ce Zeljo slijedece sezone dosta bolji biti,sigurno ce zaraditi od zlatne koke koja se zove Edin Dzeko,jer ce se sigurno na ljeto prodati,zatim ce se sigurno,htjeli mi to ili ne prodati neko od ovih mladjih igraca,ja bih volio da svi ostanu,ali kad ti dodje onuda od milion maraka,ti tu nemas sta kalkulisati,jer sigurno je da Baja,Memija i vrijede toliko a imaju i velike ugovore,mislim da imaju jos sigurno po 3-4godine jer su sa Amarom potpisali te dugometrazne ugovore,tako da ce biti svega na ljeto,Sarajevu zadnja sansa,ako izgube ponovo titule nece vidjeti zadugo,znaju oni to,tako da imaju veci pritisak............
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.