FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

majestic24
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la majestic24 » 15 maj 2015, 10:54

Stefan Effenberg je napisao/la:
Pozdrav poglavici. :)

Smatram da Gotze nema pravu poziciju. Mislim da ćemo se svi složiti da Gotzeu nije mjesto na krilu i da tu ne može doći do izražaja. Njegovo mjesto je u sredini jer ima taj potez, tehniku, dribling na sitno kojim može donijeti prevagu i kasnije zabiti ili podvaliti. Na krilu je on igrač manje jer je jednostavno prespor da radi razliku.

Dodao bih ovdje da i Pep igra veliku ulogu sa svojom taktikom od koje ne odstupa. Taktiku u kojoj mi igramo redovno sa 3 u sredini od kojih niti jedan vezni nije pravi i izraziti playmaker. Kao onomad Kroos. :lol:

Tako da se Pep nikako ne podređuje njemu i očito neće mjenjati sistem zbog Gotzea. A navodno je taj trener najveći taktički genije. :lol:

Jednostavno je, staviti Gotzea u sredinu na cenera i dati mu slobodu u igri kao što mu je davao Klopp i onda će mali blistati i u Bayernu.

Gdje ces onda Mullera???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2015, 11:05

Pep dvije godine u klubu, 5 trofeja; Jozo, 2g, 2 trofeja; Karlo, 2g, 3 trofeja... da ne idemo dalje. Prema ovome danas je svaki trener ubleha. Sad ce neko reci kakvu je ekipu ostavio Jupp, ostavio je i DiMatteo Jozi i Jozo je ostavio Karlu... Individualno te tri ekipe uz Barsu su bare-bare. Brate, uredu kritike ali ovdje se pretjeruje sa istim. Ja sam za kritike jer one donose napredak ali da se svi kritikuju, pocevsi od Uprave pa Sammera, doktora, Pepa, igraca... Ovdje se Pep za sve okrivljuje, naredjuje upravi da mu daju veliku platu i da mu ne daju otkaz, tjera doktore, lijeci igrace, maltretira Lahma na sredini, handri Gocea jer ga tjera da igra gdje nema pojma, izmislja neke formacije iz vlastite sujete jer mu se tako hoce, privilegovan kod sudija, sam dovodi igrace koje zeli iz Evrope, zado strah Kajzeru i ovaj ga ne smije kritikovat... Pa sta je ovo, zbog cega ovoliki strah od Pepa da niko ne smije reci jednu rijec protiv, sta je on? Staljin, godzila?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 maj 2015, 11:20

Tekmu nisam gled'o al' po onome što ste pisali a ja pomalo čit'o nije to bilo ni dobro a ni loše, tipično za Pepa. :D Uglavnom, ostaje žal za onom tricom u prvoj tekmi koju smo naivno primili i tu je priča završena. Al' neka, bolje da smo sad ispali, neg' u finalu, ne bi ga uzeli sigurno, nije naš red. ;)

Stefan Effenberg je napisao/la:Ko je danas gledao Dnjipro mogao je vidjeti na djelu velikog majstora Konopljanku.
Apsolutno se slažem. Kakva mirnoća i kontrola kad ima loptu. U velikoj ekipi kakva je naša treba ozbiljno razmišljati o njemu. Eh sad se vraćamo na ono da li forsirati igru preko krila il' tim modifikovat' tako da sreda ima glavnu ulogu. Složiću se opet s' tobom i reć' da sam i ja za igru sa krilima, to nekako postaje naša igra. Ali na tržištu je sve manje kvalitetnijih krila (bar onih dostupnih i dokazanih), i našu upravu ovog ljeta očekuje možda i najvažniji pos'o u ovoj dekadi.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 maj 2015, 11:43

Trenutno ima sasvim dovoljno kvalitetnih i dostupnih krila samo je pitanje hoce li ta krila cekati Bayern ili ce isti morati reagovati u sto kracem periodu.

Sterling, Lacazette, Konopljanka, De Bruyne, Di Maria su samo neka od dostupnih imena, odnosno imena koja bi se mogla dovesti u Bayern samo je problem sto se ruka mora dobrano zavuci u dzep.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 maj 2015, 11:51

Omerbavarac je napisao/la:Trenutno ima sasvim dovoljno kvalitetnih i dostupnih krila samo je pitanje hoce li ta krila cekati Bayern ili ce isti morati reagovati u sto kracem periodu.

Sterling, Lacazette, Konopljanka, De Bruyne, Di Maria su samo neka od dostupnih imena, odnosno imena koja bi se mogla dovesti u Bayern samo je problem sto se ruka mora dobrano zavuci u dzep.

prvi nikako mali ima tehniku ali mana mu je fzicka slabost krhak je nekako na krilu mora bit cvrst,lakazet biu mogao proci krilni napadac :thumbup: ,konpoljanka aposlutno :thumbup: de brujne da ali nismo ga jos vidjeli u nekoj posebnoj igri na krilu nesto tipa gecea s tim da bi brujne se nekako uklopio na tu pziciju mirise mi na to ,maria pa nesto slicno sterlingu :nene:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2015, 12:06

De Bruyne kao sto kaze drug Nera nema sta da trazi na krilu i tu odmah gubis 20-30% produktivnosti. Njegova pozicija treba da bude vise ka sredini kao sto i jeste slucaj u Wolsburgu. Lakazetea i Konopljanku nisam nesto pratio i ne znam kakvi su igraci. Sterling je dobar ali ni on nije klasicno krilo koje stoji uz liniji i kao takav razvlaci odbranu, on je nesto kao DeBruyne samo za nijansu ofanzivniji. Nama treba klasicno krilo.

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2015, 12:16

sekerbay je napisao/la: :crazy: jes ti pio nesto? sam sebi proturijecis.
:lol:
haha, i ja sinoć gledam šta naš čova napisa, promiješa komplet odbranu, i petom autogol. :mrgreen:

muamerc, šta je s tobom, tvoji postovi su kontradiktorni, ne postovi, nego ti u jednom postu sam sebi šuplju bacaš? :?
Nerminovic je napisao/la:ma' ja, ti da si trener sigurno bi osvojili the treble
Ne bi možda triple, ali sasvim sigurno bi ovoliko koliko i precijenjeno Špansko puhalo.
Uostalom, ostalo bi 17 milja koje bi secko proslijedio u humanitarne svrhe.

di Maria je vrhunski igrač, najbolji igrač finaliste minulog SP, te svakako da vičemo može, može.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2015, 12:18

Klare je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: :crazy: jes ti pio nesto? sam sebi proturijecis.
:lol:
haha, i ja sinoć gledam šta naš čova napisa, promiješa komplet odbranu, i petom autogol. :mrgreen:

muamerc, šta je s tobom, tvoji postovi su kontradiktorni, ne postovi, nego ti u jednom postu sam sebi šuplju bacaš? :?
Nerminovic je napisao/la:ma' ja, ti da si trener sigurno bi osvojili the treble
Ne bi možda triple, ali sasvim sigurno bi ovoliko koliko i precijenjeno Špansko puhalo.

di Maria je vrhunski igrač, najbolji igrač finaliste minulog SP, te svakako da vičemo može, može.
Daj citiraj da vidimo sta proturijecim i koja je to suplja.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 maj 2015, 13:09

Klare je napisao/la: Ne bi možda triple, ali sasvim sigurno bi ovoliko koliko i precijenjeno Špansko puhalo.

Ali zato ne bi odgovorio marketinškom zadatku :mrgreen:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 maj 2015, 13:32

thulkazal je napisao/la:
Klare je napisao/la: Ne bi možda triple, ali sasvim sigurno bi ovoliko koliko i precijenjeno Špansko puhalo.

ko bre? jos bolje nego gvardiola. zamisli naslova u fazonu ´amater na klupi jednog od najvecih klubova na svijetu´.
covjece, zebena strase bi bila zatrpana novinarima :mrgreen:
i da, ako me pozovu, naravno da cu prihvatiti :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 maj 2015, 13:41

sekerbay je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:

ko bre? jos bolje nego gvardiola. zamisli naslova u fazonu ´amater na klupi jednog od najvecih klubova na svijetu´.
covjece, zebena strase bi bila zatrpana novinarima :mrgreen:
i da, ako me pozovu, naravno da cu prihvatiti :mrgreen:
:lol: eto te amidza ko peca panker :cool: :kralj: Alfa i omega ovog pdf Amidza kralj :kralj: :salut: :bow: :kralj: ,treba te ustoliciti :kralj: . :salut:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 15 maj 2015, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 maj 2015, 13:45

http://www.focus.de/sport/videos/linksv ... 69818.html

Bayern zainteresovan za Rodrigueza iz Wolfsburga, dalje citam da zelimo dovesti Griezmanna i Maicona iz Porta :think:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 maj 2015, 13:59

Peponja kaze da Neuer nesto nije kako treba i zato bi Lucic mogao sutra braniti, Reina ima crveni i Starke je jos povredjen.
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2015, 14:05

Gledaj što se haju (i slažu) Klaritos i Slatki :D
Klare je napisao/la: ostalo bi 17 milja koje bi secko proslijedio u humanitarne svrhe.
Uff, otkad se ništa nije kupovalo, odnosno dijelilo. Nego, šta s' ti dobio, šta s' ti dobio? :mrgreen:
Od slatkog naravno. :D

Da vidim šta čovamo nije jasno.

Ovaj prvi veliča kurkana i priča o zaboravnosti (koju valjda pronalazi kod nekih) i ja se nadovežem da smo svršavali na nj i da je plijenio pažnju svojim nastupima u žutom dresu. Pad nastaje u predzadnjoj sezoni kada se povrijedio i propustio veći dio polusezone, te potpisivanjem novog ugovora za Dortmund i dolaskom Reusa. Isti igrač je pružao daleko bolje partije od našeg malog debeljuce.
Ovo u Bayernu što gledamo dvije godine je daleko od dobrog, a vi se trudite da tražite krivca iliti njegovu najbolju poziciju. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 maj 2015, 14:33

PEP je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Trenutno ima sasvim dovoljno kvalitetnih i dostupnih krila samo je pitanje hoce li ta krila cekati Bayern ili ce isti morati reagovati u sto kracem periodu.

prvi nikako mali ima tehniku ali mana mu je fzicka slabost krhak je nekako na krilu mora bit cvrst,lakazet biu mogao proci krilni napadac :thumbup: ,konpoljanka aposlutno :thumbup: de brujne da ali nismo ga jos vidjeli u nekoj posebnoj igri na krilu nesto tipa gecea s tim da bi brujne se nekako uklopio na tu pziciju mirise mi na to ,maria pa nesto slicno sterlingu :nene:
Ja kazem da postoji dostupnih igraca koji mogu odgovoriti trazenom zadatku u Bayernu a to ko je kakav kvalitet sigurno necemo mi odlucivati. :mrgreen:

Poznavajuci Bayern, siguran sam da oni vec imaju imena koja zele dovesti u Minhen te da su isti skautirani duzi vremenski period.

Ja kazem da je Sterling najblizi a vrijeme ce pokazati koliko sam daleko ili blizu. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2015, 14:36

Sta je sa ovim mladicima Kurtom, Kimichom, Gaudinom... ? Njih izgleda sunce na travnjaku ogrijati nece.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 maj 2015, 14:39

muamerc je napisao/la:Sta je sa ovim mladicima Kurtom, Kimichom, Gaudinom... ? Njih izgleda sunce na travnjaku ogrijati nece.
Ako mislis na ovu sezonu, dobijalu su odredjenu minutazu dok je Kimmich standardan u Leipzigu.

Ako pucas na narednu takmicarsku godinu onda mogu samo pretpostaviti da ce biti proslijedjeni na posudbu dok bi Kimmich mogao ostati u ekipi ali pod uslovom da se ne dovede novi veznjak.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 maj 2015, 16:21

PEP je napisao/la: eto te amidza ko peca panker :cool: :kralj: Alfa i omega ovog pdf Amidza kralj :kralj: :salut: :bow: :kralj: ,treba te ustoliciti
dzaba mi to sve kad me ovi iz bayerna ne zovu. majku mu, mozda da postove pisem na njemackom :? ali, avaj, gvardiola ne umije njemacki :oops:
nista, pocinjem ucit spanski :idea: prvom prilikom kupujem dvije vatrene juznoamericke plesacice s kojima bi se ucilo... :oops:
geronimo je napisao/la:Ovaj prvi veliča kurkana i priča o zaboravnosti
kakve ba zaboravnost i kakvi bakraci. u jednoj recenici napises da je cova briljiro (hej, valja briljirat u sampionskom domuzistanu), a u drugoj da je precijenjen :crazy: :lolno:
geronimo je napisao/la:Uff, otkad se ništa nije kupovalo, odnosno dijelilo.
trebalo bi opet pocet sa onim kvizovima. il je ispuhalo :?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2015, 16:31

geronimo je napisao/la:Ovo u Bayernu što gledamo dvije godine je daleko od dobrog, a vi se trudite da tražite krivca iliti njegovu najbolju poziciju. ;)
Jeste to daleko od dobrog, a već davno smo i krivca pronašli.

Kad bi otišao Pep imamo osjećaj da bi gece proigrao, a nas osjećaj rijetko kad vara.
Dok je Pepa tu, Gece će pružati ovo što i dosad pruža, jer Pep je hinjski čovjek, to je javna tajna,
on sa igračem ovim dobrog odnosa nema...

Geroslave, pošteno jedno pitanje, jesi li upratio ovu njegovu nevaljalu osobinu, a trebalo bi da jesi na našem Klaudiu od Perua. ;)
geronimo je napisao/la:Nego, šta s' ti dobio, šta s' ti dobio?
Tražio mu jednom prilikom da mi pošalje ratkapne ukrašene Bayinim bojama...

neka, to si ti davno nekad tražio, jesi li? :lol:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 maj 2015, 16:41

Klare je napisao/la:Tražio mu jednom prilikom da mi pošalje ratkapne ukrašene Bayinim bojama...
valja. za koje auto i koja velicina?
i gdje se to moze naci? msm, ni cuo ni vidio :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []