FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 15 maj 2015, 13:39

Pusi nama kur.ac Delacu, Delacu, Delacu, zabice ga Kokot glavom pod precku, pod precku, pod precku..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 15 maj 2015, 13:43

Babayaro je napisao/la:
Damir05 je napisao/la:I da ovo je Sarajevu posljednja sansa,ali zaista tako mislim,jer ce Zeljo slijedece sezone dosta bolji biti,sigurno ce zaraditi od zlatne koke koja se zove Edin Dzeko,jer ce se sigurno na ljeto prodati,zatim ce se sigurno,htjeli mi to ili ne prodati neko od ovih mladjih igraca,ja bih volio da svi ostanu,ali kad ti dodje onuda od milion maraka,ti tu nemas sta kalkulisati,jer sigurno je da Baja,Memija i vrijede toliko a imaju i velike ugovore,mislim da imaju jos sigurno po 3-4godine jer su sa Amarom potpisali te dugometrazne ugovore,tako da ce biti svega na ljeto,Sarajevu zadnja sansa,ako izgube ponovo titule nece vidjeti zadugo,znaju oni to,tako da imaju veci pritisak............
:lol:
Imaju pitari pritisak zato sve i zavrsavaju sa sudijama da se osiguraju, svasta se nazalost moze cuti pi gradu. Oni nas posteno ne mogu dobiti sad me je jos vise strah lopovluka sudijskog.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 maj 2015, 14:11

blue36 je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:
Damir05 je napisao/la:I da ovo je Sarajevu posljednja sansa,ali zaista tako mislim,jer ce Zeljo slijedece sezone dosta bolji biti,sigurno ce zaraditi od zlatne koke koja se zove Edin Dzeko,jer ce se sigurno na ljeto prodati,zatim ce se sigurno,htjeli mi to ili ne prodati neko od ovih mladjih igraca,ja bih volio da svi ostanu,ali kad ti dodje onuda od milion maraka,ti tu nemas sta kalkulisati,jer sigurno je da Baja,Memija i vrijede toliko a imaju i velike ugovore,mislim da imaju jos sigurno po 3-4godine jer su sa Amarom potpisali te dugometrazne ugovore,tako da ce biti svega na ljeto,Sarajevu zadnja sansa,ako izgube ponovo titule nece vidjeti zadugo,znaju oni to,tako da imaju veci pritisak............
:lol:
Imaju pitari pritisak zato sve i zavrsavaju sa sudijama da se osiguraju, svasta se nazalost moze cuti pi gradu. Oni nas posteno ne mogu dobiti sad me je jos vise strah lopovluka sudijskog.
Ogi (Valjic) je moj komsija, i jutros smo se culi. Kako mi je rekao da je siguran da ce sudjenje biti 100% regularno. Cak kaze da su dobili od Saveza posebne napomene za sudjenje sutra. Znaci, sto se toga tice ne bi smjelo biti problema.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 maj 2015, 14:14

Ma džaba njima sav pritisak kad ga Zoki zabije sutra :cool:

Za mene je Željo šampion kako god sutra završilo, ovakva ekipa i borbenost ne može biti bez podrške, a svakako smo svoj primarni cilj ispunili, no kad se pružila prilika za prvim mjestom, treba je pokušati iskoristiti :mrgreen: SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2015, 14:29

ackeey je napisao/la:Ogi (Valjic) je moj komsija, i jutros smo se culi. Kako mi je rekao da je siguran da ce sudjenje biti 100% regularno. Cak kaze da su dobili od Saveza posebne napomene za sudjenje sutra. Znaci, sto se toga tice ne bi smjelo biti problema.
Vidjet cemo sta ce biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 15 maj 2015, 14:35

Bas ce on nekome reci da ce gurat neku ekipu u utakmici. A prima pare za to, pa nije pomahnitao. Najgori moguci sudija koji je mogao biti delegiran. Posljednjih godina sudija koji je ima najvise suspenzija :puke: Smijesna prica. A moje licno misljenje, iskreno libo me ko ce suditi. Nabijem i Salema i sudijsku organizaciju. Mi smo sami krivi sto kao najveci klub u BIH nemamo covjeka u savezu. To je tuga, i treba nam tako.
KHAJ PRICE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 14:37

Najvecu i najbitniju utakmicu lige treba suditi sudija sa najvecim ocjenama , tako je svugdje u svijetu. Zasto to nije slucaj sutra mozda ima neku drugu opzadinu.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 15 maj 2015, 14:39

samogrbavica je napisao/la:Bas ce on nekome reci da ce gurat neku ekipu u utakmici. A prima pare za to, pa nije pomahnitao. Najgori moguci sudija koji je mogao biti delegiran. Posljednjih godina sudija koji je ima najvise suspenzija :puke: Smijesna prica. A moje licno misljenje, iskreno libo me ko ce suditi. Nabijem i Salema i sudijsku organizaciju. Mi smo sami krivi sto kao najveci klub u BIH nemamo covjeka u savezu. To je tuga, i treba nam tako.
Ma njihov covjek 100% daj boze da ne budem u pravu.

Nydalen
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Nydalen » 15 maj 2015, 14:39

To onaj isti sto osteti slobodu protiv malenih, to onaj isti sto je sudio protiv slavije, to onaj isti sto dade maleticu crveni zbog prigovora.

Nemoj da on prica o postenju, bilo je ili on ili bjelica. Od dva zla ne znas koje je gore.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 15 maj 2015, 14:43

Virtu4l je napisao/la:Joj torpedovaca na temi :hmmmmm:
U 5 godina koliko sam na ovom forumu nisam ušao na ovu temu, ali sad mi je iskreno žao.
:rol:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2015, 14:45

Nydalen je napisao/la:To onaj isti sto osteti slobodu protiv malenih, to onaj isti sto je sudio protiv slavije, to onaj isti sto dade maleticu crveni zbog prigovora.

Nemoj da on prica o postenju, bilo je ili on ili bjelica. Od dva zla ne znas koje je gore.
Sve mi se cini da ih opasno guraju, tj da su previse para ulozili da bi na kraju pali. A svi znam da pare vrte sve a mi imamo cvjecke u savezu.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 maj 2015, 14:46

Imal na skenderiji karata ?? hitno je
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 maj 2015, 14:48

ja mislim da će to sutra biti u redu. oni su ekstra živote kod sudija, saveza i drugih ekipa ispucali da dođu dovde.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 15 maj 2015, 14:53

Ma oni da nije bilo sudija sad bi se borili za evropu brat-bratu.. Sudije su cudo jedno, a onaj ko ih delegira je presmijesan. Ovo nije alibi pred derbi, ovo je cinjenica lahko dokaziva..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 15 maj 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 15 maj 2015, 14:54

likusa je napisao/la:Imal na skenderiji karata ?? hitno je
Nema jugA
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2015, 15:01

ChWilla je napisao/la:ja mislim da će to sutra biti u redu. oni su ekstra živote kod sudija, saveza i drugih ekipa ispucali da dođu dovde.
Sutra im je kljucna utakmica tako da ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 maj 2015, 15:04

pa i nama je.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 15 maj 2015, 15:05

Ma yebat cemo sutra male smrdljive sa gorice
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 15 maj 2015, 15:09

Njihova odbrana ce biti kao odbrana Mladosti iz Obarske na Grbavici. Cimirot desni bek, jos rovit..
KHAJ PRICE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 15:10

Manijaci ce prisustvovati na danasnjem treningu pred derbi.

Dakle, svi ste pozvani u 16:30h, stadion Grbavica. VIDIMO SE
Hajmo momci, još vam nije kasno :pray:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.