NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
Nadamo se sto prije da cemo ih otjerati.Hvala sretno i Vama. 

!
-
- Kontakt:
Ima bujruma,sto da ne 

Zenica je spremna ugostiti i prvu i drugu ligu zajedno sto se tice uslovaBordoArmy88 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/celik-sa ... elu/162123
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ici/162101
Imal' bujruma?
jos samo da poradimo na klubu i samaramo vas redom

Ne radi se to tako.
Posao je posao, ali pljujemo sami sebi na ugled "ugošćavajući" rivala. Mogli su trenirati na Kamberoviću, zašto na Bilinom?
Vrijedi li obraz 200-300 KM?
Posao je posao, ali pljujemo sami sebi na ugled "ugošćavajući" rivala. Mogli su trenirati na Kamberoviću, zašto na Bilinom?
Vrijedi li obraz 200-300 KM?
Ne bi me čudilo da su to neki dugovi prema Ibrakoviću. Bog samo zna kakvih sve govana ima ispod tepiha.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
sve je moguce
Da nam plate sto smo dobili Siroki, pa sto cemo i Zelju zadnje kolo 

Limvo Likce
Ma dobili su oni i za Siroki i za Zrinjski ce dobiti kao i za Zelju,jos uz to im placen karantin.bagra je napisao/la:Da nam plate sto smo dobili Siroki, pa sto cemo i Zelju zadnje kolo

!
Bože sacuvaj šta nam rade od kluba. Haman da ona prica kako igrači imaju neke cifre za igru ( od Sarajeva ) ima logike.Mute ovi nesto..
Cuj dati im da treniraju, pa ovim našim skracivaju trening..još su i teren sjebali. Sramota stvarno, ne bi me cudilo da su im i dzaba dali. Moj Sarajlicu,natakarim i tebe i milion tvoj,a i svaku fintu..
Cuj dati im da treniraju, pa ovim našim skracivaju trening..još su i teren sjebali. Sramota stvarno, ne bi me cudilo da su im i dzaba dali. Moj Sarajlicu,natakarim i tebe i milion tvoj,a i svaku fintu..
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- firefirefirely
- Kontakt:
Da li je na snazi bojkot ili ce Robijasi biti na utakmici protiv Zelje ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Robijaši neće biti na utakmici, a nadam se ni ostali navijači i simpatizeri kluba koji će ih podržati u njihovom okupljanju.
Biće Robijaši, ali iza juga tako da nemaš brige nećete se čuti na Bilinom kako god okrenešElegant je napisao/la:Da li je na snazi bojkot ili ce Robijasi biti na utakmici protiv Zelje ?

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
cesitam Marinu Popovicu na pozivu u mladu repku. Marin uletio a Burekovic i Gojkovic izletili...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako prodje posjeta na tekmi protiv strumfeta...jel raja ispostovala bojkot il je samo jug bio prazan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
http://www.radio.sarajevo.ba/mobile/novost/190342 (izbriši tačku između radio i sarajevo)
http://scs.port.ba/vijest/93168 (izbriši tačku između scs i port)
Prije svega, treba krenut od svoje avlije. Uvijek smo se borili protiv ovakvih stvari i provokacija na sličan način. Ko god to radi i posebno u naše ime da mi je najbliži reću da je idiot. Brukaš sebe, svoj grad, grupu spominjući stvari, spuštaš se na nivo gdje te nijedan normalan čovjek neće shvatiti. Najgore što vrijeđaš onog ko je stvarno izgubio nekog, a ima mnogo onih koji žele da im spominješ jer se doje tim da nas spuštaju na taj način. Protiv ovog se apsolutno uvijek treba boriti ne zbog ovih što su željni gluposti naših idiota već zato što uvijek treba imati nivo ispod kojeg ne ideš. Prvo čovjek, pa onda i navijač!
Ipak, ove dvije gore navedene stranice su objavile ovu priču i vezale s navijačima Čelika, a npr nisu uopšte objavili priču iza juga gdje su Robijaši bili, o šetnji, promjenama itd. Željni su senzacije, a s ljudima s kojim sam pričao kažu mi bila je šaka jada koji su dobacivali neke idiotarije drugoj tribini, ali za Markale niko ništa nije čuo. I sad pazite tamo gdje je bio fokus iza južne tribine nema izvještaja, a tamo gdje je par pojedinaca traži se senzacija. Dokle više?
Mogu i ja ili bilo ko od nas navesti što znam što su pojedinci s drugih tribina spominjali vezano za naš grad, ali ne pada mi na pamet spuštat se na taj nivo i generalizovat, prozivat sve radi par idiota.
Ovakvi novinari željni senzacije blate nas iz godine u godinu, jer napuhavaju priču, a tamo gdje je stvarno priča to zaobilaze.
Prije svega, treba krenut od svoje avlije. Uvijek smo se borili protiv ovakvih stvari i provokacija na sličan način. Ko god to radi i posebno u naše ime da mi je najbliži reću da je idiot. Brukaš sebe, svoj grad, grupu spominjući stvari, spuštaš se na nivo gdje te nijedan normalan čovjek neće shvatiti. Najgore što vrijeđaš onog ko je stvarno izgubio nekog, a ima mnogo onih koji žele da im spominješ jer se doje tim da nas spuštaju na taj način. Protiv ovog se apsolutno uvijek treba boriti ne zbog ovih što su željni gluposti naših idiota već zato što uvijek treba imati nivo ispod kojeg ne ideš. Prvo čovjek, pa onda i navijač!
Ipak, ove dvije gore navedene stranice su objavile ovu priču i vezale s navijačima Čelika, a npr nisu uopšte objavili priču iza juga gdje su Robijaši bili, o šetnji, promjenama itd. Željni su senzacije, a s ljudima s kojim sam pričao kažu mi bila je šaka jada koji su dobacivali neke idiotarije drugoj tribini, ali za Markale niko ništa nije čuo. I sad pazite tamo gdje je bio fokus iza južne tribine nema izvještaja, a tamo gdje je par pojedinaca traži se senzacija. Dokle više?
Mogu i ja ili bilo ko od nas navesti što znam što su pojedinci s drugih tribina spominjali vezano za naš grad, ali ne pada mi na pamet spuštat se na taj nivo i generalizovat, prozivat sve radi par idiota.
Ovakvi novinari željni senzacije blate nas iz godine u godinu, jer napuhavaju priču, a tamo gdje je stvarno priča to zaobilaze.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- crvenocrni
- Kontakt:
Zar te stvarno cude ovakve stvare prijatelju? Uzmi samo u obzir u kakvom bolesnom drustvu zivimo gdje se samo prate negativne stvari, bilo to nesto ovakvo ili slicno (pogotovo se jedva ceka nesto sto se moze povezat sa nacionalizmom), a ono sto stvarno zasluzuje medijsku paznju se ili ne prati uopste ili je totalno potisnuto u drugi plan.Steelman je napisao/la:http://www.radio.sarajevo.ba/mobile/novost/190342 (izbriši tačku između radio i sarajevo)
Ovo drustvo i okruzenje u kojem zivimo je toliko bolesno da se nece izlijecit za Bog sami zna koliko vremena.
Tako lijepa zemlja a takva pogan zivi u njoj da je to nevjerovatno...
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, CAZIN, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1, Hrammm1921, jurisicduska, ristagrad, VolimBiH96 i 105 gostiju.