Nerminovic je napisao/la:Pegi je old school davno je to bilo kad je on maturirao...![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nerminovic je napisao/la:Pegi je old school davno je to bilo kad je on maturirao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dame N'Doye, sta drugo reci - evo kako je covjek igrao derbi.Sabinho je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Pegi je old school davno je to bilo kad je on maturirao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za avatar.
Naravno da jesmo ali ne ono hardcore, nudili su mi cak i drogu ali nista od toga jer sam ja pametan momciluk, samo Fantu.Pegi10 je napisao/la:Maturirao sam ja davno krenuo sam godinu ranije bio napredno dijete![]()
Nerminovicu kako je brate, jel se proslavio kup. Bezveze mi se guzis ne volim Dance
Bogami nisam snusao 10 dana, evo se tresemDex je napisao/la:Momčina ostavio SNUS
Sad je boljeNerminovic je napisao/la:Bogami nisam anusao 10 dana, evo se tresemDex je napisao/la:Momčina ostavio SNUS
Nakon 10 dana mogu misliti kakav je osjecaj, ne bi ustao 3 dana kad bi ga stavio
Ne, nisam tamo, ali ću bar biti na dodjeli diploma.Otelo je napisao/la:Bado jel dolazis sutra na maturu ?![]()
DobaaaaaaarHeller je napisao/la:Sad je boljeNerminovic je napisao/la:Bogami nisam anusao 10 dana, evo se tresemDex je napisao/la:Momčina ostavio SNUS
Nakon 10 dana mogu misliti kakav je osjecaj, ne bi ustao 3 dana kad bi ga stavio
Momčino ne valja se tako izrugivati običajimaNerminovic je napisao/la:Bogami nisam snusao 10 dana, evo se tresemDex je napisao/la:Momčina ostavio SNUS
Ne pusim, ne drogiram se, samo pijem, kockam...Nerminovic je napisao/la:DobaaaaaaarHeller je napisao/la:Sad je boljeNerminovic je napisao/la:
Nakon 10 dana mogu misliti kakav je osjecaj, ne bi ustao 3 dana kad bi ga stavio![]()
Mislim da bi ti volio snus, ti si vise snusac nego pusac meni se cini
Pa eto niste ni vi puno manje.Goalgetter je napisao/la:Cuj tri sedmice, ja ludila.![]()
U nas je bilo matursko vece, i odmah poslije toga 10 dana Spring Break-a, kao dio maturske feste.
Blizu Antalije se odrzavao Spring Break. Europski je u Hrvatskoj inace svake godine, ali ovaj organizuju Njemci i Austrijanci, samo za njihove apsolvente.Cartman je napisao/la: Pa eto niste ni vi puno manje.Gdje ste isli za Spring Break?
jao jadan ti, je li ti teško ?Otelo je napisao/la:Bado jel dolazis sutra na maturu ?![]()
A ti Malice nemoj da se napijes
@Dantes posaljem ti kad me prođe ova guzva sa rostiljima, maturom i ispitima. Nemam vremena ni za sta kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.