FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jeste, pogodio ga u čelo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Čelik, Sarajevo, Zrinjski i Mladost smješteni u istom hotelu.
Boze sacuvaj
KHAJ PRICE
Gledao sam par zadnjih tekmih malenih i iskreno sto i njihovi navijaci kazu ocajna igra u svakom smisli..mislim da ako zaustavimo stojceva tu je brigi i kraj jos pogotovo sto i nije u nekoj formi..nasa najveca sansa je ta njihova odbrana jer iskreno i nije nesto..delac im je u formi al djabe i to ako budu nasi imali onu kreativnost sto ih je krasila zadnjih par tekmi..sto se tice nas u pravo vrijeme su momci digli formu,uigrani su kao mozda niti jedna nasa ekipa u proteklih para godina (pa cak smijem reci i kad smo titule uzimali)..nas cilj je europa od pocetka i za to nam fali jos 3 boda i rahat smo..takvim razmisljanjem se treba i gore ici jer ako pobjedimo taj cilj smo ostvarili a tek onda se okrenuti ka tituli koja je realno blizu..nekbse momci bore kao sto su se borili citavu polusezonu pa i ako izgube nemamo im pravo a reci jer odavno nije neka ekipa ginula za ovaj dres kao ovi momci!
A jedino ce Mladost da bude na kraju prvasamogrbavica je napisao/la:Nesvakidašnja situacija u Zenici
Čelik, Sarajevo, Zrinjski i Mladost smješteni u istom hotelu.
Boze sacuvaj
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nasi neka se naoruzaju strpljenjem i cekaju priliku, jedan ubacaj ili uigrana akcija ce proci sigurno.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 15 maj 2015, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moze li se ponoviti ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Opušteno, ista stvar mi se desila prije cetiri godine. Ni sam ne znam kako sam se probudio i otisao na Grbavicu i pridruzio se korteu koliko sam samo umoran bio. Ali vrijedilo je iako je to bio za oci jedan od lošijih derbija (Stadion Koševo, 07.5.2011. u 19:30 Sarajevo 0:0 Željezničar).EdoMajka je napisao/la:Meni večeras matura a ja mislima na derbiju![]()
Nikad neces biti prvak ti dok je Želje moje ljubaviiii
Ne moze. Ovaj put ide bolje i jace. Svi ko jedan !!EdoMajka je napisao/la:Moze li se ponoviti ?
[youtube][/youtube]
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
Karta kupljena
Maleni padaju Kokot zabija..
Maleni padaju Kokot zabija..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja mislim da Kokot ne spava već 7 dana
Ne mogu ni zamisliti tog radovanja kad bi zabio, mislim da bi povrijedio nekog od nasih igraca u tom ludilu 
http://fkzeljeznicar.ba/kompanija-brajl ... car/14432/
Na utakmici protiv Mladosti vidio sam također još par sponzora koje do tad nisam vidio, npr. Persil, čini mi se da sam i Meggle vidio..
Na utakmici protiv Mladosti vidio sam također još par sponzora koje do tad nisam vidio, npr. Persil, čini mi se da sam i Meggle vidio..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
dobro si vidio.
Halo vrlo jednostavno.Stojcev je spor uzimat loptu sledja i kontrusa.Djelmica nemoxe niko stic
Druga stvar nemaju beka ubit ih sa krila Kvesiv Djelmic a onda ubacivanja u sredinu Kokot Bajic to je recept za uspjeh garantovano
Druga stvar nemaju beka ubit ih sa krila Kvesiv Djelmic a onda ubacivanja u sredinu Kokot Bajic to je recept za uspjeh garantovano
Re: Odg: FK Željezničar
Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
PLAVA PORODICA..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
"MI Brajlović" novi sponzor.
Čestitamo!
Idemo sada i drugi, slijedite primjer...
Čestitamo!
Idemo sada i drugi, slijedite primjer...
Zadnja izmjena: Minhi, dana/u 15 maj 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
bio je meggle i prije samo sad nesto ko aktivnije ona maskota i to, a persil je novi mozda ima mjesec kako su postavili, pa ima nlb banka pa ima nekakvih jos sto dosad nije biloŽeljooooo je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/kompanija-brajl ... car/14432/
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.