RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 00:34

Slozio bi se sa bratom @rodjenisa sa svaku rijec. Daj bola odmah sranje nase mostarsko po liku a mozda cemo ga za godinu dvi tetovirat na prsima. Sacekajmo da vidimo sta ce se desavati i kako. Nemoj da budemo dusmani svom klubu jer je taj isti Dželo sada dio naše familije. Nisam oduševljen izborom trenera ali necu ni paranoisat beze i samo da odg zizu-u da nije samoinicijativno pricao o ratu nego mu je Amer postavio to pitanje. Rođeni moji samo brat do brata jer je ova sezona ispred nas važna pravo a dušmana sa sve cetri strane. Idemo im yebat mamaru. Forza
From father to son

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 15 maj 2015, 01:31

Ne mogu da vjerujem kakve neaportske stvari ovaj spominje. Ne treba mi Velezovski Karacic na klupi svetinje!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 15 maj 2015, 04:02

Nerazumijem nikako neke navijace VELEZA..Cuj daju muharemovicu sansu da trenira...Pa kad dajete sanse zasto nedamo nasim legendama npr.OBADU,KARABEGU,pa pricalo se o Juricu.MI evo 20 i kusur god dajemo neke sanse ,a samo tonemo dublje i dublje.DZUBURE AHMETE vrati se i rastjeraj bagru;TANOVICA,AVDU,VELAGICA I kompaniju...

RODJENI DO GROBA-----pozdrav od dobojlije

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 maj 2015, 05:13

Potez dovodjenja Muharemovica meni neshvatljiv. Al kako shvatiti nesto kada covjek nema info koje su alternative i koji je cilj svega ovoga.Ono sto mogu reci je da mi se svidjaju vecina stvari koje uprava radi ove godine. Bilo je par promasaja al vecina poteza su bili dobri. Neko ipak stoji iza oni dobrih utakmica u kojima smo uzivali. Zato se tim ljudima u jednoj ovakvoj situaciji mora dati malo slobodnog prostora za rad bez da odma osipamo paljbu.

Velež do groba
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 maj 2015, 11:00

Cernica je napisao/la:samo da odg zizu-u da nije samoinicijativno pricao o ratu nego mu je Amer postavio to pitanje. Rođeni moji samo brat do brata jer je ova sezona ispred nas važna pravo a dušmana sa sve cetri strane. Idemo im yebat mamaru. Forza
Onda je Bahtijar kriv. Koji ga qrac tjera da postavlja takvo pitanje? O svojim patriotskim načelima, i onome šta mislim o ljudima koji su odbranili ovaj grad i meni dali priliku da danas pišem na ovom forumu neću da govorim na sportskom forumu, na sportskim temama, i neću da se u to uvlači klub koji je kroz historiju samo prezentirao sportski duh, nadmetanje, sportsku kulturu i multikulturalnost.

Nema potrebe da ga se takvim pitanjima pokušava samoidentificirati sa gro Veležovih navijača. Zaista to nije potrebno. Mogao je ispričati neku priču vezanu za prijeratna dešavanja, njegov dolazak u crveni grad, o stilu, filozofiji koju je ovaj grad njegovao i koju još uvijek njeguje. Hoćemo li bit' realni moj crveni brate pa reć' da to nije trebalo?

Što se tiče njega, pljuvao sam po intervjuu, a ne po njegovim (ne)sposobnostima koje tek treba da pokaže. Vrijeme je naš saveznik ili neprijatelj, ćemo da vidimo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 13:29

Zizu ma normala babe nisam ni ja da se preko Veleza pricaju i prepricavaju te price ne vezane za sport nego preko oka te uprati pa ti napisa da nije on potencirao na to nego ga je Amer upitao. Ziv i zdrav bio brat moj. Hiljadu puta pisano da nas ne zanima nikakva "osuseni od raka raspali karacic" prica nego samo Velež i što bolja igra i rezultati. Mi smo klub iz raje i nikad politika nije upravljala s nama niti nam je klub bio samo paravan za politicke igrice i poene pred izbore. Zato ovo necemo Dzeli uzeti za zlo nego novinaru koji mu je nepotrebno postavio to pitanje
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 maj 2015, 15:13

Cernica je napisao/la:Zizu ma normala babe nisam ni ja da se preko Veleza pricaju i prepricavaju te price ne vezane za sport nego preko oka te uprati pa ti napisa da nije on potencirao na to nego ga je Amer upitao. Ziv i zdrav bio brat moj. Hiljadu puta pisano da nas ne zanima nikakva "osuseni od raka raspali karacic" prica nego samo Velež i što bolja igra i rezultati. Mi smo klub iz raje i nikad politika nije upravljala s nama niti nam je klub bio samo paravan za politicke igrice i poene pred izbore. Zato ovo necemo Dzeli uzeti za zlo nego novinaru koji mu je nepotrebno postavio to pitanje
Neugodno sam se iznenadio na to pitanje Amerovo,mislim da se i on sad kaje zbog toga,ali mislim da mu je namjera bila da malo spusti tenzije koje su u tom momentu bile dosta visoke(yebiga znam po sebi,da me je **** ujeo crk'o bi :)).
Ne mogu se oteti dojmu da je ovo loš potez,jer iduća sezona je borba na život i smrt bukvalno,jer ako su nas ovako sudije klale u utakmicama koje su prošle(međugorci,željo,)šta onda očekivati kad se bude odlučivalo o ostanku ili ispadanju?Na žalost tu nemamo adekvatnih ljudi u upravi koji bi stali i zaštitili klub od mafije iz saveza i toga me je strah.
HLADNE GLAVE SAD DA SE IZVINEM ZA JUČERAŠNJE PISANJE yebiga kad nam je Velež dio familije onda čovjek vruće glave svašta kaže i napiše!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 15 maj 2015, 16:16

Dželo Muharemović: Velež je mitski klub,Mostar je herojski grad, navijačima obećavam uspjehe
Dželaludin Muharemović novi je trener FK Velež. Prvi intervju dao je za portal Tačno.net.

Razgovarao: Amer Bahtijar

Gospodine Muharemoviću, prvo što sam saznao i pročitao o Vama vezano je za 2011. godinu i utakmicu Željezničar – Velež na kojoj ste vrijeđali igrače Veleža i neprimjereno se ponašali. Šta se ustvari desilo?

O mom odnosu prema Veležu bilo bi najbolje da pitate igrače iz Mostara sa kojima sa sarađivao. To su, primjerice: Obad, Serdarević, Kajtaz; te igračima protiv koji sam igrao: Velagić, Zaimović, Kadrić, Bebanić, Ćemalović… Iako je bio u sportskom smislu “fajt”, nikada nisam rekao niti jednu ružnu riječ. No, ukoliko sam bilo kada uradio nešto što bi nekoga povrjedilo, ja se ovom prilikom izvinjavam.

Znam da ste imali dvije bolje finasijske ponude. Zašto ste preuzeli Velež?

Razlozi zašto sam napravio ovaj potez su sljedeći: zato što je Mostar simbol otpora i zato što je Velež jedan od tri najveća kluba u Bosni i Hercegovini. Novac nije ono što je meni određujući faktor. Vidio sam ozbiljan plan uprave ovoga kluba te vidio da su nam planovi i ciljevi isti.

Koji su to ciljevi?

Prije svega, cilj je najveći plasman, ugrađivanje pobjedničkog mentaliteta i vraćanje Veleža gdje mu je prirodno mjesto. A to je vrh našega fudbala.

Kako to ostvariti?

Već sam vam rekao, Velež će ići u Prijedor, Bijeljinu ili bilo gdje drugo kao dvostruki osvajač lige; kao klub u kojem su igrali Muhamed Mujić, Kemal Šestić, Duško Bajević, Sule Rebac, Blaž Slišković, Sejo Kajtaz, Semir Tuce i Vahid Halihodžić. Nadam se da neku legendu Veleža nisam preskočio. Uradićemo sve da ekipa fizički i psihički bude spremna za svaki meč.

Kako vam se čini ekipa, jeste li upoznati sa igračima?

Velež pratim poprilično dobar dio sezone. U utakmici protiv Olimpika sam vidio neke mlade igračre poput Tolića, Dine Ćemalovića koji mi se svidio. Mislim da sa Tolićem, Ćemalovićem i još nekolicinom mladih igrača za koje su mi u Upravi kluba rekli da su veliki talenti, čini mi se da je riječ o Peci i Isiću, možemo imati jedan dobar spoj mladosti i iskustva.

Treba li nam pojačanja?

Sigurno će trebati. Nakon završetka sezone vidjećemo na kojim smo pozicijama, deficitima i gdje se moramo pojačati.

Mnogi među navijačima nisu baš zadovoljni da legenda rivalskog kluba preuzima Velež.

Navijači su najvažniji za svaki klub. Veležovi navijači još od one utakmice protiv Želje na Kupu Maršala Tita i klanjanja Vahidu Halilodžiću su velika priča jugoslavenskog fudbala. Meni je lično bila impozanta slika kada se Velež vratio u ligu i kada je nekoliko hiljada navijača Veleža okupiralo Grbavicu. Nikada to nije ponovila niti jedna navijačka skupina. Nisam neko ko će se ulizivati navijačima, ali Red Army je fenomen. Kakav će naš odnos biti ovisi o meni i mom radu i naravno rezultatima. Ja im obećajem maksimalni rad i borbu do zadnje kapi krvi!

Ovo što ću sada upitati i reći možda je prilično intimno, ali neki prijatelji iz Sarajeva su mi rekli “Znaš, Dželo se borio u Mostaru u Armiji BiH”.

Ne volim pričati o ratu. Bio sam pripadnik najčasnije armije na svijetu, Armje BiH. Bio sam i u gradu Heroju Mostaru. Divim se ovom gradu i svim njegovim građanima na čudesnoj odbrani grada. Ja sam u ratu ranjen, proživio sam sav pakao rata i izašao jači.

Na kraju poruka svim navijačima Veleža.

Moj rad i rezultati će reći sve. Jedno je sigurno, nikada ne bih ugrozio Veležovu veliku priču. Sam ću otići ako ne postignem on što ovaj veliki klub uistinu zaslužuje.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 21:12

Skahic,Haurdic,Hebibovic i navodno Jankovic i Blagojevic. 5 najboljih igraca nam fali sutra. Sta je ovo grob te yebo ko ce igrat. Ma gurnut 5 juniora nek se kale
From father to son

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 15 maj 2015, 22:06

Cernica je napisao/la:Skahic,Haurdic,Hebibovic i navodno Jankovic i Blagojevic. 5 najboljih igraca nam fali sutra. Sta je ovo grob te yebo ko ce igrat. Ma gurnut 5 juniora nek se kale
Mislim da nas nažalost ova petorka napušta na kraju sezone.Škahića smo izgradili u možda najprespektivnijeg stopera lige i sad će nekome doći ko kec na desetku. :evil:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 22:22

anele ,zar Skahic i Haurdic nemaju ugovor do ljeta 2016
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 maj 2015, 22:23

anel81m je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Skahic,Haurdic,Hebibovic i navodno Jankovic i Blagojevic. 5 najboljih igraca nam fali sutra. Sta je ovo grob te yebo ko ce igrat. Ma gurnut 5 juniora nek se kale
Mislim da nas nažalost ova petorka napušta na kraju sezone.Škahića smo izgradili u možda najprespektivnijeg stopera lige i sad će nekome doći ko kec na desetku. :evil:
ko kec na triling keceva. :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 22:32

@solinas ,znam da dugo vec prizivate Skahica kod vas za iducu sezonu,ali ja stvarno mislim da on ima jos jednu godinu ugovora sa nama.Osim toga jos se nista ne zna kakvi cemo mi izgledati za iducu sezonu,mozda bude i dobro ,ima nekih indicija.I jos nesto ,nisam siguran za tog momka nekad je dobar a nekad zna i podbaciti,jos mi je nedefinisan ...neznam ,nisam pametan mada je vjerovatno vise dobar nego los

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 22:47

Skahic je mlad stoper pravo ali vidi se da ima potencijala. Ostaje on kod nas 100% jer mu ugovor traje jos godinu. Nego sta sutra 90 minuta gledati Zvonica sa ne prirodnim pokretima tijela i sutevima ko da mu je krampa umjesto noge
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 22:51

Cernica je napisao/la:Skahic je mlad stoper pravo ali vidi se da ima potencijala. Ostaje on kod nas 100% jer mu ugovor traje jos godinu. Nego sta sutra 90 minuta gledati Zvonica sa ne prirodnim pokretima tijela i sutevima ko da mu je krampa umjesto noge
:facepalm: Zvonke je ocajan
Ubio me na kupu protiv kona :oops: ali i bez toga je definitivno za neku drugu ekipu,za nas nije

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:02

Brato znas li da je Zvonketova pozicija koju je igrao u omladinskom pogonu napadac i da je dok je igrao tu poziciju zabio gomilu golova. Za rubriku vjerovali ili ne
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:08

Treba odma kontaktirat Subica Stokica Ordagica mozda i zeta pokusat vratit. Hajde Dželo nema čekanja neka odriješi uprava kesu. Lezi im na kosti yebem im pleme
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 maj 2015, 23:11

Cernica je napisao/la:Brato znas li da je Zvonketova pozicija koju je igrao u omladinskom pogonu napadac i da je dok je igrao tu poziciju zabio gomilu golova. Za rubriku vjerovali ili ne
Prvi put cujem ,nemam pojma ali onda jos vece cudjenje za onaj promasaj u kupu puuuuuuuuuuuu
U svakom slucaju necu suze liti ako nas napusti

EDIT
ma nista :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:14

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Brato znas li da je Zvonketova pozicija koju je igrao u omladinskom pogonu napadac i da je dok je igrao tu poziciju zabio gomilu golova. Za rubriku vjerovali ili ne
Prvi put cujem ,nemam pojma ali onda jos vece cudjenje za onaj promasaj u kupu puuuuuuuuuuuu
U svakom slucaju necu suze liti ako nas napusti

EDIT
ma nista :lol:
Ma brato okreno kontra krampu. Udario špicastim dijelom umjesto pljosnatim :urnebes: :urnebes:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 maj 2015, 23:21

Ne zajebanciju na stranu. Ukazano je povjerenje Dželi koji treba vec od sada skenirat kojim igracima isticu ugovori da se na vrijeme dovedu. Ako ga uprava ne ispostuje u tome neka sam ode i javno iznese radi cega je otisao. Nemoj samo da cekamo 5 do 12 kad od slobodnih igraca ostanu Genjac iz visocke Bosne i Čardaklija iz bihackog Jedinstva
From father to son

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.