Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hajde ba... Sta cjepidlacis... Usao je u igruHamburgCity je napisao/la:Atajić čak i u Finskoj doguro do klupe
A kako su svrsavali ovdje kad je lik bio na klupi protiv Barcelone. I kako je Jagodic i svaki drugi igrac bio kriv za njegove kriminalne partije za mladu repku.HamburgCity je napisao/la:Atajić čak i u Finskoj doguro do klupe
Ma nemoj. Nadji jedan takav post i evo ti sve.edinjo-bih je napisao/la:a ti si mjesecima pisao kako besic nema potencijala za A-repku, suti malo bolje ti je!
Mogu, ali sve dok su ti igraci clanovi respektabilnih timova, narocito njihovih seniora, logicno je da su u kombinacijama nasih selekcija i tesko ih je odstraniti.Cartman je napisao/la:Ma nemoj. Nadji jedan takav post i evo ti sve.edinjo-bih je napisao/la:a ti si mjesecima pisao kako besic nema potencijala za A-repku, suti malo bolje ti je!
@Sjevernivjetar: Nije problem u pozivu. Problem je ako igrac iz "velikog" kluba igra kriminalno, pojedini to nisu u stanju priznat ili uopste uocit. Primjeri on i Hajrovic. Kriminalni svaki put bili za mladu, ali ne mozes pojedincima objasnit da igraci koji "igraju" za Arsenal ili Celtic mogu bit slabiji od onih iz Zelje ili Sirokog. Ali mogu. Itekako.
Slazem se. Plus igra u slabijem timu od Visce.SjeverniVjetar je napisao/la:Zec je pod "ostalo", pa nije aktuelan u diskusiji, ali sam siguran da cemo ga opet vidjeti ovdje. Decko je dao 6 golova u 13 utakmica, a igra na lijevom krilu. Visca je dao 7 golova u 31 utakmici , na desnom krilu, u istoj ligi i svi smo s pravom prezadovoljni njegovom igrom.
Zec itekako zasluzuje paznju, u odlicnoj je formi, u kvalitetnoj ligi, tip igraca koji nam treba...to sto nije briljirao kada je dobio priliku, ne znaci da ne treba dobiti novu.
Svaka ti čast za ovaj post. Častim pivom kada budeš prolazio kroz Posavinuedinjo-bih je napisao/la:momcino nemoj samnom, volis ovu drzavu i zbog toga te postujem, a o tvom znaju o fudbalu bolje da nepricamo!
Prvo ime je igrac koji se zove Mila a odmah iza njega je Stojan. Ovaj Mila je neki mahnit frajer, nije realno da onako igra a da je u Lechiji.BaDa12 je napisao/la:Je li Meša ikad bio pitan za Stojana?
Zanima me je li se forumsko razmišljanje o njegovim rivaldovskim potezima proširilo na struku, ili smatraju da treba drugu šansu. Kako sam upratila, često je prvo ime svoga tima ove sezone...
Brøndby are showing interest in Vahid Hambo. As well as Swedish clubs AIK, Hammarby and Djurgården.
Samo sto je pitanje znajul ovi nasi klubovi igraca napravit. A i kao odskocna daska ova nasa liga je nula, iz nje u Kazakstan ili Poljsku lete.dubrovnik je napisao/la:Bas bi bilo dobro da Sarajevo klub koji se dokopao nekih novaca pocne gledati igrace tipa Hamba. Mislim da bi ga sada mogli platiti a korist bi bio uzajaman ako bi repka profitirala od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.