Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
alba-oldenburg 1.pol. 2 3.70
8pravnik87 je napisao/la:Tedosic 15,5 MANJE
McHale- gavrilova 2
Ja cu ovo probati na 10 evrica, nadam se laganih 36 za uzeti
Grci igraju tvrd basket, odbrana oly-a je najbolja u evropi a cska ima ima zaista siroku lepezu napadackih igli, milos je malo pao u formi u zadnje vrijeme I zaista sumnjam da moze u jednoj ovakvoj utakmici da prebaci ovoliku zadanu granicu.
Drugi par obje teniserke iz kvala. ali zaista gavrilova djeluje impresivno, mislio sam da ce juce zog umora da lagano ispadne od odlicne bascinske al ju je riijesila u 2 seta. Amerikanka na zemlji...hm... jucer je odmarala radi predaje serene ali mislim da joj je ta pauza odmogla jer je bila u solidnom ritmu.
Sve u svemu držim sebi fige
0-2
Užas ...Damsi je napisao/la:Cijela Austrijska 2. liga oba daju, pa kud puklo da puklo
Damsi je napisao/la:Užas ...Damsi je napisao/la:Cijela Austrijska 2. liga oba daju, pa kud puklo da puklo

proslo kolo su svi odigrali oba daju taj dan sam i dobio dok je veceras puka suprotnost samo jedan, lask lifering jedini njih sam pogodio oba daju al sta mi vrijedi kada smrdljivi slaven belupo ne opuca po golu a kamoli da zabije jedan
samo Sloboda
42-40 šteta falio jedan šutzgmiky je napisao/la:alba-oldenburg 1.pol. 2 3.70

20-21 rutinski a onda raspad sistema kod gostijuzgmiky je napisao/la:real-fenerbahce 1.četvrtina 2 2.60
Roman je napisao/la:Evo moj jedan prijedlog Middlesbrough-Brentford 1 kvota 1.9
Domacin ima pobjedu u prvoj utakmici ali mislim da nista nece prepustiti da ih ne pobjede u revansu kod kuce daleko su kvalitetnija ekipa. Tokom sezone su ih tukli 4-0 sjecam se jer sam tad stavio keca hehe nije losa kvota 1.90 pa ko proba neka je sretno hehe pozdrav
+
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
2:0, rutinski.Heller je napisao/la:Lokomotiva-Slaven 1. 2,11 kvota 7/10
Lokomotiva ima priliku da uhvati prikljucak za Evropu bjezi im Hajduk 4 boda, imaju 5 poraza u nizu i dobili su novog trenera a Slavenu ne treba i sumnjam da ce se pretjerano truditi, takođe ovaj vikend igraju i Dinamo-Hajduk ako Dinamo pobjedi Lokosi ce se pribliziti na bod Evropi.
0/2 tipovi ovaj mjesec.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Teo zakazao ali i ovako 2/3 nije loseInterista je napisao/la:Prosli F4 je bilo u ponudi i asistencije i skokovi danas nista pozurit cu odigrati Tea preko 13,5 u Premieru svagdje je 15,5 i ocekujem nekog iz sjene Olympiacosa mozda Sloukasa preko 6,5 i 2 na Olympiacos
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sivass-Kasimpasa

ekipe koje igraju sa po 4 gola, definitivno je value na underu ali kako o tome razmisljat
opusteni, lose odbrane...
golovi

malo golova

paris po 2 komada...

ekipe koje igraju sa po 4 gola, definitivno je value na underu ali kako o tome razmisljat

golovi

malo golova

paris po 2 komada...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ova granica od 6,5 žutih za derbi mi se čini malo niskom

ZELJEZNICAR 1921!
Rad vs Subotica
Direkt na Rad 5,50
Direkt na Rad 5,50
Norwich-Ipswich točan rezultat 1:1 5.50
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Radu vise ne treba za razliku od Spartaka jer uveliko se prica da ce im Rad pustiti najmanje bod. Ja bih zaobisao ovaj par iako je Rad u odlicnoj formi.Ibro666 je napisao/la:Rad vs Subotica
Direkt na Rad 5,50
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala družemerak je napisao/la:Radu vise ne treba za razliku od Spartaka jer uveliko se prica da ce im Rad pustiti najmanje bod. Ja bih zaobisao ovaj par iako je Rad u odlicnoj formi.Ibro666 je napisao/la:Rad vs Subotica
Direkt na Rad 5,50
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hapoel Petah Tikva-Hapoel Raanana tr 1:1 5.50
Albacete-Alaves 1:1 5.00
SR
Albacete-Alaves 1:1 5.00
SR
mogli bi nas mađari malo obradovati danas, probati ujpest-mtk 2/1 i golijadu 

- rob do bagro
- Kontakt:
Celik-Zrinjski
Nema para u kladarama.
Nema para u kladarama.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Enga-M.dalen
po mnogocemu bi trebao bit susret sa golovima 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Southampton - Aston Villa 1 (1,75) također probati pm1 (2,75)
Soton se bori za Europu dok je Aston Villa riješila pitanje ostanka u ligi. Odigrao sam i pm1 jer mislim da će biti 2:1 ili 3:1, a za nijasnu je veća kvota na pm1 nego na pm3.
Wolfsburg - Dortmund pm3 (1,73)
Ukoliko pogledamo međusobne dvoboje jasna je odluka za pm3. Wolfsburg je osigurao Ligu prvaka dok se Dortmund bori za Europsku ligu i da bar donekle spase razočaravajuću sezonu tako da će krenuti svim silama dok je Wolfsburg u svim utakmicama kod kuće ove sezone postizao bar jedan pogodak tako da ovdje očekujem golijadu.
Dinamo - Hajduk 1 (1,70)
Ovaj par idem navijački. Iako je Dinamo osigurao naslov cilj je da sezonu završe bez poraza i mislim da će danas demonstrirati silu nad svojim najvećim rivalima osim ako naravno Zdravkec nema nešto drugo na umu
Soton se bori za Europu dok je Aston Villa riješila pitanje ostanka u ligi. Odigrao sam i pm1 jer mislim da će biti 2:1 ili 3:1, a za nijasnu je veća kvota na pm1 nego na pm3.
Wolfsburg - Dortmund pm3 (1,73)
Ukoliko pogledamo međusobne dvoboje jasna je odluka za pm3. Wolfsburg je osigurao Ligu prvaka dok se Dortmund bori za Europsku ligu i da bar donekle spase razočaravajuću sezonu tako da će krenuti svim silama dok je Wolfsburg u svim utakmicama kod kuće ove sezone postizao bar jedan pogodak tako da ovdje očekujem golijadu.
Dinamo - Hajduk 1 (1,70)
Ovaj par idem navijački. Iako je Dinamo osigurao naslov cilj je da sezonu završe bez poraza i mislim da će danas demonstrirati silu nad svojim najvećim rivalima osim ako naravno Zdravkec nema nešto drugo na umu

Zadnja izmjena: Damsi, dana/u 16 maj 2015, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ima u mozzartu 2,35 2,85 3,0.rob do bagro je napisao/la:Celik-Zrinjski
Nema para u kladarama.
Imas li kakav info.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.