Je.bi malo saraj'vooooooo oooo oooo oooooooooEvander je napisao/la:Vi ste svi pedofili koji se loze na golobrade mladice i stalno iste potencirate

Je.bi malo saraj'vooooooo oooo oooo oooooooooEvander je napisao/la:Vi ste svi pedofili koji se loze na golobrade mladice i stalno iste potencirate
Pa i Berberovic je dijete..jel treba i njega racunati..champions1921 je napisao/la:Upravo to htjedoh napisati.. Cudno kako je sprco 30 godina u zicagu a ne zna sta znaci biti dijete jednog kluba..ZZtop10 je napisao/la:Nišsta. Trebamo cicibane na teren izvesti. To je podmladjivanje
Cak ni on nece igrati..mma_hz je napisao/la:Pa i Berberovic je dijete..jel treba i njega racunati..champions1921 je napisao/la:Upravo to htjedoh napisati.. Cudno kako je sprco 30 godina u zicagu a ne zna sta znaci biti dijete jednog kluba..ZZtop10 je napisao/la:Nišsta. Trebamo cicibane na teren izvesti. To je podmladjivanje![]()
A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
jel se i ti zajebajes ili fakat se raspravljas?champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Vjerovatno jaci,ali nema vezemma_hz je napisao/la:Na vasu srecu,i bez Dzemice malog smo..
Ajde ba ,neka malo da se dosadjujemo...ja radim do 3 danas,zato i "smaram" da vrijeme prodje--SarajlijaTM je napisao/la:Vjerovatno jaci,ali nema vezemma_hz je napisao/la:Na vasu srecu,i bez Dzemice malog smo..
#kokotomanija
p.s.-kako imate snage o glupostima naglabati?vas par wannabee demagoga je godinu dana hebalo nas malobrojne sarajlije,sto Manijake,sto nase drage kone i sad opet pokusavate. E necete razbojnici !
I ja bas gledam, pusti ih vidis da im.je prpabistrikboy je napisao/la:jel se i ti zajebajes ili fakat se raspravljas?champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Mediji, vi po forumu, manje vise svi...champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Pa eto nadji taj tekst gdje mi govorimo da smo mladji od vas ili od bilo koga drugog..Evander je napisao/la: Mediji, vi po forumu, manje vise svi...
Nasao bi samo gluposti koje ti i tebi slicni pisete i podvaljujete..Evander je napisao/la:Rado bih, ali odoh na kafu sad. Ostanite vi meni pozdravljeni i neka bolji pobijedi. Pozzz
Danas ce ih dobiti nasi junioriEvander je napisao/la:Mediji, vi po forumu, manje vise svi...champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Zasto lazes?champions1921 je napisao/la:Nasao bi samo gluposti koje ti i tebi slicni pisete i podvaljujete..Evander je napisao/la:Rado bih, ali odoh na kafu sad. Ostanite vi meni pozdravljeni i neka bolji pobijedi. Pozzz
Pa kad nasa cetri juniora igraju za reprezentaciju pa vam se ne mogu suprostavitipile87 je napisao/la:Danas ce ih dobiti nasi junioriEvander je napisao/la:Mediji, vi po forumu, manje vise svi...champions1921 je napisao/la: A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..eto da ne bude da nije bilo.
Cuj jednog, nijednog bolan nijednogEvander je napisao/la: Pa kad nasa cetri juniora igraju za reprezentaciju pa vam se ne mogu suprostaviti
Nego, da nam ne odgode kolo, ipak ste vi hendikepirani neigranjem jednog igraca
Vasa uprava je tito
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.