FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Koliko sam ja vidio, za treci gol vam je kriv Trivunovic, on je bio pored Popovica. Inace, Trivunovic me razocarao, mislio sam da ce ga Maric vratiti na stopera, a izvaditi Petrica(mislim da je on igrao stopera), ali Maric ga zamijenio.
Po meni, Milinovic je kriv za treci i cetvrti gol, bila je ono vrlo teska pozicija kod treceg gola, svaka cast i Popovicu kako ga uvali.
Majstorija Kajkuta.
Sto se tice broja navijaca, i ja mislim da je brojka od 15 000 malo pretjerana, bilo je 12 500-13 000.
Po meni, Milinovic je kriv za treci i cetvrti gol, bila je ono vrlo teska pozicija kod treceg gola, svaka cast i Popovicu kako ga uvali.
Majstorija Kajkuta.
Sto se tice broja navijaca, i ja mislim da je brojka od 15 000 malo pretjerana, bilo je 12 500-13 000.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Simpatizer
- Kontakt:
Da, moja greska. Broj 26 je Vule.gollum je napisao/la:Koliko sam ja vidio, za treci gol vam je kriv Trivunovic, on je bio pored Popovica. Inace, Trivunovic me razocarao, mislio sam da ce ga Maric vratiti na stopera, a izvaditi Petrica(mislim da je on igrao stopera), ali Maric ga zamijenio.
Majstorija Kajkuta.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Ma ja se sjecam derby-a sa Sarajevom kada je na Grbavici bilo oko 20 do 22 000 ljudi, ali tada je istok bio krcat, jug krcat i gornji dio gdje su stolice i donji dio gdje je stajanja, zapad pun i sjever krcat, tako da je po mojoj procjeni jucer bilo oko 15 000, a zbog sigurnosnih razloga na sjeveru je napravljen prostor izmedju domacih i gostujucih navijaca, kao i polovina istoka, tako da se to nekako poklapa sa ovom cifrom koju sam naveo u gore navedenoj recenici. U svakom slucaju odavno ne pamtim puniju Grbavicu, i mislim da je jucer bilo lijepo biti na Grbavici kako i vama tako i nama, bez obzira na rezultat mislim da na vece gostoprimstvo niste mogli naici ni u bilo kojem drugom gradu u BIH, a to govorim jer sam ja bio na Juznoj tribini i nikome nije palo na pamet nesto na nacionalnoj osnovi da kaze, a i sam pokazatelj da ste odgledali cijelu utakmicu i da niste napustili stadion prije isteka regularnih 90 minuta govori koliko su organizatori posvetili paznje gostujucim navijacima, e sada sa razlozima vaseg kasnjenja na samom pocetku utakmice nisam upoznat. Pozdravkiller je napisao/la:
sva prava zadrzana c/p
Jel Grbavica bila do kraja popunjena,tj. jel 15 000 kapacitet ?
Nisam nigdje vidio golove, imali negdje da se pogleda???
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
veveve dot s.o.u.r.c.e dot ba...VB 1987 je napisao/la:Nisam nigdje vidio golove, imali negdje da se pogleda???

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
A ono na poluvremenu sta je bilo??? To nikom nista?radebl je napisao/la: daj,4 godine nista kuci izgubili i bas sad...a i prica se procula...bezzze pisati na tu temu
Uostalom nece te nas lako razbiti u BL kao sto mislite

Jadno, jadno, jadno, mislim šta reći nakon ovako primljenih golova, Mariću laku noć...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
[youtube][/youtube]
Evo onog detalja sto sam preprico ovdje nekad ako je neko procito pa nek vidi sam
Evo onog detalja sto sam preprico ovdje nekad ako je neko procito pa nek vidi sam
Mes Que Un Club
- Simpatizer
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Jadno, jadno, jadno, mislim šta reći nakon ovako primljenih golova, Mariću laku noć...

Samo da ti odgovorim na ono pitanje oko uvodjenja Bojica. Izvinjavam se sto nisam mogao odmah, rucak je bio spreman.

Ti napisa da ga nije smio uvoditi, jer se to radi samo ako uspostavis inicijativu u sredini. Problem je sto mi sa osakacenom sredinom ne bismo to postigli do sutra. Jedini izlaz je bio bunarenje pa sta bude. I prije utakmice utakmice sam napisao da, posto ne igraju Vukelja, Stanceski i Puzi, nasa jedina sansa lezi u prekidima. Tako je i bilo. Doduse, iz prekida smo i primili hrpu golova.

HAJ FAJV
Pa znaš li zašto smo primili onakve golove, igrala su tri klasična libera, stim što i Damjanović više vuče na libera nego na beka, pa je normalno da se pravi gužva u šesnaest metara i onda napadači u kretnji prave blok jedan drugom i to na način da navedu odbrambenog na odbrambenog, ma valjda ti je to jasno, nego bih da upitam jesmo li to mi igrali bez lijevog beka... 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Damjanovic vuce na retarda a ne na libera.VB 1987 je napisao/la:Pa znaš li zašto smo primili onakve golove, igrala su tri klasična libera, stim što i Damjanović više vuče na libera nego na beka, pa je normalno da se pravi gužva u šesnaest metara i onda napadači u kretnji prave blok jedan drugom i to na način da navedu odbrambenog na odbrambenog, ma valjda ti je to jasno, nego bih da upitam jesmo li to mi igrali bez lijevog beka...
Vidi stvarno, tek sad pogledah i vidjeh da nije bilo Zare.

HAJ FAJV
Možda se ti i ne sjećaš ali džo je počinjao na mjestru libera i igrao je tako kod smileskog čitavu sezonu i to u paru sa Gagulom, na tom mjestu je izgledao sasvim zadovoljavajuće, a sada po pitanju lijevog beka, zašto ovaj izumitelj iz novog sada nije počeo u ekipi sa tim Savićem koji je trebao biti spasitelj u Mostaru, dakle jako puno je stvari zbog koje je bilo za očekivati da kaže da je on kriv i na taj način psihološki djeluje prema igračima i sa njih skine teret, ali ne, za svaku lošu igru on je do sada imao izgovor ali ni u jednom on nije bio kriv ni za šta, takve ljude ne podnosim ni u privatnom životu, a kamoli kada se igraju sa onim do čega mi je jako stalo, to je kao da mi dira u porodicu...Simpatizer je napisao/la:Damjanovic vuce na retarda a ne na libera.VB 1987 je napisao/la:Pa znaš li zašto smo primili onakve golove, igrala su tri klasična libera, stim što i Damjanović više vuče na libera nego na beka, pa je normalno da se pravi gužva u šesnaest metara i onda napadači u kretnji prave blok jedan drugom i to na način da navedu odbrambenog na odbrambenog, ma valjda ti je to jasno, nego bih da upitam jesmo li to mi igrali bez lijevog beka...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Jos ovo nije sve, fali ovdje jos nekoliko Bekricevih minijatura.amertiger je napisao/la:[youtube][/youtube]

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- Simpatizer
- Kontakt:
Ma ja Dzoa ne mogu smisliti! On ne igra nista.VB 1987 je napisao/la:Možda se ti i ne sjećaš ali džo je počinjao na mjestru libera i igrao je tako kod smileskog čitavu sezonu i to u paru sa Gagulom, na tom mjestu je izgledao sasvim zadovoljavajuće, a sada po pitanju lijevog beka, zašto ovaj izumitelj iz novog sada nije počeo u ekipi sa tim Savićem koji je trebao biti spasitelj u Mostaru, dakle jako puno je stvari zbog koje je bilo za očekivati da kaže da je on kriv i na taj način psihološki djeluje prema igračima i sa njih skine teret, ali ne, za svaku lošu igru on je do sada imao izgovor ali ni u jednom on nije bio kriv ni za šta, takve ljude ne podnosim ni u privatnom životu, a kamoli kada se igraju sa onim do čega mi je jako stalo, to je kao da mi dira u porodicu...Simpatizer je napisao/la:Damjanovic vuce na retarda a ne na libera.VB 1987 je napisao/la:Pa znaš li zašto smo primili onakve golove, igrala su tri klasična libera, stim što i Damjanović više vuče na libera nego na beka, pa je normalno da se pravi gužva u šesnaest metara i onda napadači u kretnji prave blok jedan drugom i to na način da navedu odbrambenog na odbrambenog, ma valjda ti je to jasno, nego bih da upitam jesmo li to mi igrali bez lijevog beka...

Dalje, vidjeli smo Savica u Mostaru i po meni je on losija verzija Stanica. A i dugo nije igrao.
Da se razumijemo. Mozda je tebi nejasno zasto ja "branim" Marica, ali znaj da je to samo zato sto ne podnosim smjene trenera tokom sezone. Kod nas cim nesto skripi, odmah otjeraju trenera. J.bes to! Tako se samo stiti bagra koja je zaista najodgovornija.
Moj pik, jos od smjene Baje, je Uprava i zato ne napadam Marica kao sto ti radis. Mislim da ides laksim putem. Skini trenera pa ce sve procvjetati! Malo sutra!
I meni bi bilo najdraze da je ostao Jagodic koji je i oformio onu ekipu, pa i Baja koji je nastavio tim putem.
Vidis li sta rade nase retardirane Uprave svih ovih godina? Skidaju trenere kao fazane! Cak i kada su dobri rezultati.

E to je bolest koju mi imamo.
HAJ FAJV
Vala i vi željovci bi mogli malo "zemlje dohvatiti".Uhvatili nesretnog Borca pa evo svi u nebesima.Vidjeću vas krajem ljeta u onim kvalifikacijama za L.Š. a kasnije i L.E. pozdravgollum je napisao/la:Jos ovo nije sve, fali ovdje jos nekoliko Bekricevih minijatura.amertiger je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Indija,Pakistan..."
Činjenica je da on ne izvlači iz ekipe ono što oni mogu i zato treba da ide, evo jesi li vidio Stepija, šta kaže, nakon utakmice, trčanje 25 minuta...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Stvarno je covjek najblaze receno ometen.Ajd sto je nikakav strucnjak,ali sto je potpuno bez emocija,ko mutav,i kad vodimo i kad gubimo!Ne daj boze da zagalami malo,da ustane iz one stolice sunce li mu njegovo.Sad sam gledao golove i jos ne mogu sebi doci!Cisto da se zna,na poluvremenu je bilo 2:1 za Zeljeznicar!Dakle,vremena je bilo da im odrzi govor i da ih motivise...nista od toga.VB 1987 je napisao/la:Činjenica je da on ne izvlači iz ekipe ono što oni mogu i zato treba da ide, evo jesi li vidio Stepija, šta kaže, nakon utakmice, trčanje 25 minuta...
Treci put castimo
E Marica zaboli koliko ja vidim...daj malo neka ih protrese... ko mrtav konj...nista...A Stepiju svaka cast za ono trcanje posle tekme...ne znam samo jel to svejedno da li dobiju ili izgube??
' $ ' & $ - ", ? & ' $ $ не & пажњу на & ", а " ја ' " $ је то & са ' (?, то је " " се $ & ¥ " " то са ?...)
" " пажњу на $ " & сте " ? у $ ".
Прво је " са /.
" ' се " "," $ $:
1.$ не " & & "*", него $ " $ " " па " & ", ' везе, ? $ се & &
2.& - - " & " $ ", $ & " $ ? ?.
& " ?, ? " " " % " " $, ? ето " " &. $ то " $ не оспорава " $ је " & $ " ", " $ & ' $ " ' / &. " ' & " она његова ", & $ то $ ' & пара...
% се " ?, & % је - ¥, онај ? & - ' ' " & $ $ на &
$ ствар су " ? & сте " " ?. Ту " се ? са " $ је управа $ $ " ". - ' ? ' % & је управа ?, па $ & тога " & ?.
Е $ $ $ ¥ ' важног % ' ' ". ? ' ?, све " " " су $ ? , " " " " за % ", а у " " ? ? $ $ " ' ? $ се &!!
Ево & је ' ' " &-а " " ' " & ' на ?. ? " он $. " ту % ? ' ? & " ? $ на ?(" су $ " $ &-а а " су прво ? у ? ? &), јер се у " " гурају " " " то не ?...
Наравно $ " ? попут ?, ? су " " $ ' " ", $ " ?...
То ' све ' $ " ? "!
За & % ја " управу. $ ' $ $ ", па се $ & ", $ " $.& " & " ? $ се &. $ су ? " ? " своје & по " $(? & по ") " ? ?. ' $ " ? ' $ ? " & $ " ' - $ " своје пуне ".
" " пажњу на $ " & сте " ? у $ ".
Прво је " са /.
" ' се " "," $ $:
1.$ не " & & "*", него $ " $ " " па " & ", ' везе, ? $ се & &
2.& - - " & " $ ", $ & " $ ? ?.
& " ?, ? " " " % " " $, ? ето " " &. $ то " $ не оспорава " $ је " & $ " ", " $ & ' $ " ' / &. " ' & " она његова ", & $ то $ ' & пара...
% се " ?, & % је - ¥, онај ? & - ' ' " & $ $ на &
$ ствар су " ? & сте " " ?. Ту " се ? са " $ је управа $ $ " ". - ' ? ' % & је управа ?, па $ & тога " & ?.
Е $ $ $ ¥ ' важног % ' ' ". ? ' ?, све " " " су $ ? , " " " " за % ", а у " " ? ? $ $ " ' ? $ се &!!
Ево & је ' ' " &-а " " ' " & ' на ?. ? " он $. " ту % ? ' ? & " ? $ на ?(" су $ " $ &-а а " су прво ? у ? ? &), јер се у " " гурају " " " то не ?...
Наравно $ " ? попут ?, ? су " " $ ' " ", $ " ?...
То ' све ' $ " ? "!
За & % ја " управу. $ ' $ $ ", па се $ & ", $ " $.& " & " ? $ се &. $ су ? " ? " своје & по " $(? & по ") " ? ?. ' $ " ? ' $ ? " & $ " ' - $ " своје пуне ".
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
ma kakav skauting to je za nasu upravu strani pojam,igrace dovede treneri ili celnici kluba iz nekog svog poznanstva,da tu ima neke veze sa skautingom,nema!!!
DUPLA MAJSTORE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.