Podmlađivanje je kad u prvoj postavi imaš Beganovića, Memiju, Bajića, Sadikovića i Hadžiahmetovića, i kad oni zabiju 25 od 50 golova svoje ekipe. Asistencije i ne brojim.Evander je napisao/la:Podmladjivanje je ono sto rade ekipe po Belgiji, Francuskoj, sto je Hajduk radio, sto sad Zvezda radi, sto je Ayax bio 1995...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lijepi strahVirtu4l je napisao/la:Podmlađivanje je kad u prvoj postavi imaš Beganovića, Memiju, Bajića, Sadikovića i Hadžiahmetovića, i kad oni zabiju 25 od 50 golova svoje ekipe. Asistencije i ne brojim.Evander je napisao/la:Podmladjivanje je ono sto rade ekipe po Belgiji, Francuskoj, sto je Hajduk radio, sto sad Zvezda radi, sto je Ayax bio 1995...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko puta su nabrojani poceli utakmicu svi zajedno?Virtu4l je napisao/la:Podmlađivanje je kad u prvoj postavi imaš Beganovića, Memiju, Bajića, Sadikovića i Hadžiahmetovića, i kad oni zabiju 25 od 50 golova svoje ekipe. Asistencije i ne brojim.Evander je napisao/la:Podmladjivanje je ono sto rade ekipe po Belgiji, Francuskoj, sto je Hajduk radio, sto sad Zvezda radi, sto je Ayax bio 1995...
Memiji i Bajicu svaka cast, ostalo je skart koji igra radi starog guzonje ili igra zato sto nema ko drugi igrati.
Sa druge strane, svaka ekipa u ligi ima bar 2, 3 mladja igraca, tako da ne vidim nista spektakularno u svemu tome.
U sustini, dabogda se vi podmladjivali ovako jos 100 godina
Radovac, Cimirot, Mihojevic, Andjusic, Bekic, Duljevic, Rustemovic, tvrdim i dalje da imamo najbolje mlade igrace u BiH.
Re: Premijer liga BiH - općenito
Napišeš mu da su oni dali 25 golova od Željinih 50, i asistirali preko 15, a on o nekim guzonjama
Joj kad bih ja počeo nabrajati šta si sve ti tvrdio
Evander je napisao/la:Radovac, Cimirot, Mihojevic, Andjusic, Bekic, Duljevic, Rustemovic, tvrdim i dalje da imamo najbolje mlade igrace u BiH.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A da prvo pocnes sa svojim tvrdnjama sa svih podforuma?Virtu4l je napisao/la:Napišeš mu da su oni dali 25 golova od Željinih 50, i asistirali preko 15, a on o nekim guzonjama![]()
Evander je napisao/la:Radovac, Cimirot, Mihojevic, Andjusic, Bekic, Duljevic, Rustemovic, tvrdim i dalje da imamo najbolje mlade igrace u BiH.
U sustini, za ove igrace ne kazem ja da su najbolji, nego strucni ljudi.
Da, da, kao i uvijek, stručni ljudi, ljudi koji se razumiju, stol do tebe u kafiću 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dabogda se vi ovako podmladjivali jos 100 godina!!!
Bgm i vi evo vec 9. godina za redom uzimate titulu a nekad i duplu.
Najbolji i najveci klub u BiH.
Najbolji i najveci klub u BiH.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa vi niste osvojili titulu 50 godina, pa?Elegant je napisao/la:Bmg i vi evo vec 9. godina za redom uzimate titulu a nekad i duplu.
Najbolji i najveci klub u BiH po supljoj i eruforiji, .... setanje ligom na + 20.
Niste 7 godina u Evropi igrali, pa?
A koliko znam, mi smo lider na tabeli i najblizi smo tituli ove godine, a u narednim tek se ocekuju prava igracka pojacanja i jacanje tima.
To inplicira sta?
Hoce li Face prenositi utakmicu ili arenasport1??
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
To implicira ono sto vi volite reci da se od proslosti ne ziviEvander je napisao/la:Pa vi niste osvojili titulu 50 godina, pa?Elegant je napisao/la:Bmg i vi evo vec 9. godina za redom uzimate titulu a nekad i duplu.
Najbolji i najveci klub u BiH po supljoj i eruforiji, .... setanje ligom na + 20.
A koliko znam, mi smo lider na tabeli i najblizi smo tituli ove godine, a u narednim tek se ocekuju prava igracka pojacanja i jacanje tima.
To inplicira sta?
Naravno. Slazem se. I vi i mi smo u proslosti imali i lijepih i ruznih trenutaka i razdoblja. Danas je najbitnije ono sto je danas. Igramo utakmicu za prvaka i sve ostalo pada u vodu. Koliko ko ima para, koliko ko ima godina, ko je bio na tabeli koji zadnju godinu, europa, danas je to sve nebitno.pile87 je napisao/la:To implicira ono sto vi volite reci da se od proslosti ne ziviEvander je napisao/la:Pa vi niste osvojili titulu 50 godina, pa?Elegant je napisao/la:Bmg i vi evo vec 9. godina za redom uzimate titulu a nekad i duplu.
To inplicira sta?
Vec sutra, jako je bitno kakvu ko buducnost ima. Hvala Bogu, mi se imamo cemu nadati.
Doduše vi malo više ovih lijepihEvander je napisao/la:I vi i mi smo u proslosti imali i lijepih i ruznih trenutaka i razdoblja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Arenasport 5Champion1 je napisao/la:Hoce li Face prenositi utakmicu ili arenasport1??
Nadasve zanimljiv video nakon gostovanja sarajeva radniku : http://video.sportsport.ba/files/3645.mp4
kaze ja sam navijac sarajeva od 64 godine ali se ne osjecam bas ugodno nakon ove utakmice Boze sto li...
kaze ja sam navijac sarajeva od 64 godine ali se ne osjecam bas ugodno nakon ove utakmice Boze sto li...
pile87 je napisao/la:Nadasve zanimljiv video nakon gostovanja sarajeva radniku : http://video.sportsport.ba/files/3645.mp4
Ja sam navijac Zelje ali nisam se baš ugodno osjecao nakon one utakmice u Trebinju...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
samirr je napisao/la:pile87 je napisao/la:Nadasve zanimljiv video nakon gostovanja sarajeva radniku : http://video.sportsport.ba/files/3645.mp4
Ja sam navijac Zelje ali nisam se baš ugodno osjecao nakon one utakmice u Trebinju...
Sta ima Zeljin navijacsamirr je napisao/la:Zeljina djeca: Antolovic, Kokot, Đelmic, Kvesic,Zeljkovic, Bogdanovic, Kosoric...
Sta ima Zeljin navijacpile87 je napisao/la:samirr je napisao/la:pile87 je napisao/la:Nadasve zanimljiv video nakon gostovanja sarajeva radniku : http://video.sportsport.ba/files/3645.mp4
Ja sam navijac Zelje ali nisam se baš ugodno osjecao nakon one utakmice u Trebinju...samirr je napisao/la:Zeljina djeca: Antolovic, Kokot, Đelmic, Kvesic,Zeljkovic, Bogdanovic, Kosoric...
nisi me skontao ali nema veze
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nemam te sta kontati svako kolo nova prituzba na sudije, ako nisi upratio udariti igraca na zemlji je uvijek crveni karton.samirr je napisao/la:nisi me skontao ali nema veze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.