Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

rob do bagro
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la rob do bagro » 16 maj 2015, 11:40

miki1212 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Celik-Zrinjski

Nema para u kladarama. :think:
Ima u mozzartu 2,35 2,85 3,0.
Imas li kakav info.
Nemam, ali 3+ bi trebalo doci.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 16 maj 2015, 11:42

Sibir-Anzhi 2 1,60
12:00 h
!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 maj 2015, 11:46

Dinamo-Hajduk 1,50
ovdje je poprilicno jasno sve, poznata snaga i kvalitet/razlika izmedju ovih ekipa i samo ako Z.Mamic ne zeli pobjedu onda GNK i nece dobiti.

M Taborsko-Zlin 2 1,95
Varnsdorf ili Zlin, ko ce bit na 2. poziciji i izboriti Synot ligu.
Za sad ima prednost Varnsdorf. 3 kola su ostala do kraja, znaci bitka se nastavlja sve dok su realne sanse oko plasmana u drustvo najboljih za obje ekipe.
Koef. na goste je u padu, negdje cak i po 1,60. Domacini nisu nesto zagrijani u finishu prvenstva, igrat ce oni igraci koji su manje dobijali sansu u dosadasnjem dijelu sezone + imaju i izostanaka.
Realna prilika za Zlin i nove bodove, 1 im nista ne znaci, samo puni plijen. Sve ili nista na boljeg i danas odlucnijeg.

k. 2,93
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 16 maj 2015, 12:37

slika

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 16 maj 2015, 13:40

Juce me obori Mattersburg ps1, da probamo danas ovako:

Monaco-Metz 1
Leverkusen-Hoffenheim 1
Hertha-Frankfurt kp1
Dinamo-Hajduk 1
Drina-Široki Brijeg kp2
Sarajevo-Zeljeznicar kp1
Mladost V.O.-Vitez 1
Travnik-Radnik 1
Velez-Sloboda z1

Kvota: 57

Monaco, tu je sve jasno treba im pobjeda kako bi zadrzali poziciju koja vodi u doigravanje za LP, protiv drugoligasa Metza, mislim da nece biti problema.
Leverkusen isto kao i Monaco, istina da je Hoffenheim jako nezgodna ekipa, ali mislim da ce doci jedinica.
Hertha bi danasnjom pobjedom osigurala i matematicki opstanak, gosti bez neke vece ambicije, pojacao sam to sa kp jer je poznato da ekipe koje igraju rastereceno znaju biti prilicno nezgodne.
Dinamo, neko je vec napisao prije mene, samo ako ne budu htjeli onda i nece pobijediti, mada u njihovom duelima ovo je vise od utakmice, a realno Hajduk je za njih amaterska ekipa.
Š. Brijeg je dosta bolja ekipa od Drine, polako im izmice Evropa, ako danas kiksaju ostaje im da se nadaju u kupu da mogu do trofeja, sto ce biti veoma tesko protiv Olimpica, sto se vidjelo i u srijedu. Mislim da ce danas ici na pobjedu bez kalkulacija. Cinjenica da je Drini potrebna pobjeda za opstanak ali ako sve bude na tome da se ppbjednik odlučuje na terenu, bojim se sa nece moci ni do boda, ipak sam isao kp2.
Sarajevo je najkvalitetnija ekipa u prvenstvu iako to jos ni jednom nisu potvrdili, derbi je uvjek tesko prognozirat, kp1 je za mene prilicno siguran tip, iako mislim da ce konacno na derbiju i 3+ doci.
Mladost V.O. kiksom je gotovo siguran putnik u drugu ligu, nemam sta drugo napisati.
Travnik, takodje vazi kao i za Mladost.
Velez i moja Sloboda, Velez igra kuci dosta tvrdo i na rezultat, kao i Sloboda koja je danas bez Zebe, a zna se sta nam on znaci, tako da mislim da ce ovdje biti manje od 3 gola, usudio bi se reci da ce utakmica zavrsiti bez golova.

Probat cu ovo na cenera, pa nek nam je Bog na pomoci.

Sretno!

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 16 maj 2015, 13:44

Liverpool-Crystal Palace

Liverpool igra posljednju utakmicu kod kuce, na kojoj se oprasta StevieG, tako da mislim da ce liverpool ovo lagano uzet, a mogli bi probat' i da ce StevieG dat' go

Sretno

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 16 maj 2015, 13:54

slika

uplata 5,00 KM :thumbup:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 16 maj 2015, 14:30

Celik-Zrinjski 2
!

mutu
Kontakt:

Post Postao/la mutu » 16 maj 2015, 15:03

ako moze misljenja tenisaca o Federer R.-Wawrinka S.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 maj 2015, 15:06

Dinamo Hajduk 1 1.51

Dinamo apsolutni vladar hrvatskog nogometa. Juce sam prognozirao Lokomtiva-Slaven 1 jer se Locosi bore za evropu, a danasnjom pobjedom Dinama dosli bi na bod od Evrope, a Dinamo bi danasnjom pobjedom doso na korak od neporazene sezone.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 16 maj 2015, 15:09

slika

Napravih pauzu sa kladom, uplatim markicu danas jer me srbio lijevi dlan.. :lol: :lol:

Ausburg i Hanover, bitna utakmica za obe ekipe. Domaćin želi da osigura EL, dok gosti se bore za ostanak u Bundesligi. Po gol bi realno trebali zabiti. :lol: Štutgart i HSV, također bitna utakmica za obe ekipe. Domaćin ima šanse da ostane u BL ukoliko pobjede i poklope im se ostali rezultati. Mislim da mogu obe ekipe do gola. Wolfsburg i Dortmund, vukovi će igrati LP sigurno. Sad ne znam znači li im šta hoće li biti drugi ili treći. Dortmund ganja to mjesto koje vodi u EL, mada treba im kiks šalkea ili ausburga. Trebalo bi laganini doći oba daju. Totenhem i Hull, bitna utakmica za obe ekipe. South trenutno vodi protiv AV i preskocili su Totenhem, i domaćinu odgovara samo pobjeda danas da bi se izborili za EL. Hull ima šanse da ostane u PL ali treba im pobjeda danas i kiksovi konkurenata. Mislim da bi židovi ovo trebali uzeti, ako ne uzmu ne kladim se na njih više definitivno. West i Everton, utakmica nema neki rezultatski značaj, obe ekipe nemaju šanse ni da ispadnu niti da se probiju tako da očekivam neke golove i opušteniju igru. Austrijanci, Salzburg je osigurao titulu. Altach je poslije salzburga najbolja domaćinska ekipa u ligi. Još uvijek im nije 100% osigurano to mjesto koje vodi u Europu. Moguća je neka golijada, ali ja sam odigrao oba daju i fina je kvota. Dinamo - Hajduk, zna se da dinamo dere redom sve u hrvatskoj. Iako nema neki rezultatski značaj, ipak je derbi i vjerujem da će dinamo igrati kao da im treba. Ova naša liga, nikad se ne zna ali Travnika moram jednostavno odigrat. Mutan je to klub, ali mislim da bi se današnjim kiksom doveli u nezgodan položaj. Zato vjerujem da će dobit danas Radnika. Sretno ako ko isprati, meni dosta izgledno izgledaju tipovi. :pray: :pray:

Markolini991
Kontakt:

Post Postao/la Markolini991 » 16 maj 2015, 15:16

Ne znam da li je neko pisao ali 1x na Borac protiv Zvijezde Gradacac 2.05 je kvota poklon. Borac ce izaci u najjacem sastavu i ici na pobjedu 100% tako da je ovo poklon, bez obzira sto ovima treba za opstanak. Moze se u Mozzartu igrati, ostale kladionice su uglavnom izbacile ili blokirale.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 16 maj 2015, 15:23

southampton-aston villa 80.min 5-1

sljedeći gol southampton 3.55

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 16 maj 2015, 15:23

Sarajevo-Željezničar

Tresla se brda, rodio se miš. Ne očekujte ništa posebno od ove utakmice osim navijačkog spektakla.
Glavni tip: pik X 1.60
tip 2: Manje od 2.5 1.72
tip 3: Prvo poluvrijeme X 2.08
tip 4: X/X 5.17

Wolfsburg-Dortmund

Važna utakmica za obje ekipe, jednima za čuvanje 2. mjesta a drugima za napredak na poziciju koja vodi u Evropu. Golova danas ne bi trebalo nedostajati.

Glavni tip: Više od 2.5 1.60
tip 2: GG3+ 1.81
tip 3: 1X 1.52

Liverpool-Crystal Palace

Posljednja utakmica za Liverpool na Anfieldu u ovoj sezoni, također i posljednja utakmica za Stevie G-a. Ako Liverpool-u ikada treba pobjeda, treba im danas!

Glavni tip: 1 1.50
tip 2: Prvo poluvrijeme 1 1.98
tip 3: Jedan ili oba tima ne daju gol 1.93

nihohoni992
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la nihohoni992 » 16 maj 2015, 15:26

zgmiky je napisao/la:southampton-aston villa 80.min 5-1

Bravo maestro

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 16 maj 2015, 15:26

zgmiky je napisao/la:southampton-aston villa 80.min 5-1

brao miky napokon pelle :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 16 maj 2015, 16:50

dinamo-hajduk oba daju u 1.pol. 4.60

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 16 maj 2015, 17:43

gavra uzima set kreštapovoj a moguce i pobjeda.... lajv
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Damsi
Kontakt:

Post Postao/la Damsi » 16 maj 2015, 18:56

Damsi je napisao/la:Southampton - Aston Villa 1 (1,75) također probati pm1 (2,75)
Soton se bori za Europu dok je Aston Villa riješila pitanje ostanka u ligi. Odigrao sam i pm1 jer mislim da će biti 2:1 ili 3:1, a za nijasnu je veća kvota na pm1 nego na pm3.

Wolfsburg - Dortmund pm3 (1,73)
Ukoliko pogledamo međusobne dvoboje jasna je odluka za pm3. Wolfsburg je osigurao Ligu prvaka dok se Dortmund bori za Europsku ligu i da bar donekle spase razočaravajuću sezonu tako da će krenuti svim silama dok je Wolfsburg u svim utakmicama kod kuće ove sezone postizao bar jedan pogodak tako da ovdje očekujem golijadu.

Dinamo - Hajduk 1 (1,70)
Ovaj par idem navijački. Iako je Dinamo osigurao naslov cilj je da sezonu završe bez poraza i mislim da će danas demonstrirati silu nad svojim najvećim rivalima osim ako naravno Zdravkec nema nešto drugo na umu :D
Prošlo
6-1
2-1
4-0

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 16 maj 2015, 19:11

Damsi je napisao/la:
Damsi je napisao/la:Southampton - Aston Villa 1 (1,75) također probati pm1 (2,75)
Soton se bori za Europu dok je Aston Villa riješila pitanje ostanka u ligi. Odigrao sam i pm1 jer mislim da će biti 2:1 ili 3:1, a za nijasnu je veća kvota na pm1 nego na pm3.

Wolfsburg - Dortmund pm3 (1,73)
Ukoliko pogledamo međusobne dvoboje jasna je odluka za pm3. Wolfsburg je osigurao Ligu prvaka dok se Dortmund bori za Europsku ligu i da bar donekle spase razočaravajuću sezonu tako da će krenuti svim silama dok je Wolfsburg u svim utakmicama kod kuće ove sezone postizao bar jedan pogodak tako da ovdje očekujem golijadu.

Dinamo - Hajduk 1 (1,70)
Ovaj par idem navijački. Iako je Dinamo osigurao naslov cilj je da sezonu završe bez poraza i mislim da će danas demonstrirati silu nad svojim najvećim rivalima osim ako naravno Zdravkec nema nešto drugo na umu :D
Prošlo
6-1
2-1
4-0
Bravo Damsi. :clap:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.